Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nicollea

Pomóżcie - mój facet - jest zazdrosny i mnie bije

Polecane posty

Witajcie, mam straszny problem i moze ktoś mi doradzi. jestem z moim facetem rok po ślubie, mam 21 lat, wzieliśmy szybko ślub bo to była wielka miłość :) Kocha, wiem, ze bezgranicznie kocha. Ja też kocham, jak nikogo nigdy. Ale oczywiście są \"ale\" On jest strasznie zazdrosny i kontroluje mnie na każdym kroku. Zabrania mi miec jakiekolwiek kolezanki zabrania mi wychodzic z domu w telefonie nie moge miec numeru nikogo innego poza jego i jego bracmi i moja rodzina sprawdza mi telefon sprawdza na jakie strony internetowe wchodze sprawdza archiwum na gg . Gdy on wychodzi z domu musze mu co 20min pisac na gg ze jestem w domu albo dzwonić :( Zdażało mu się też podnieść na mnie rękę - właśnie z zazdrości. Byly juz takie incydenty na ulicy że ubzdurał sobie że na kogoś popatrzyłam i obce osoby widzac jak mnie szarpie kazaly mi wsiadac do samochodu i chciały mi pomoc ale ja balam sie co bedzie dalej i nie reagowalam. On pojechal wtedy szybko do mojej mamy i naopowiadal jej bajeczek tak ze to ja oberwalam za cos czego nie zrobilam nie dopuscili mnie nawet do słowa zebym im wytłumaczyla jak bylo naprawde. Nie wiem juz co robić. Z drugiej strony jest kochany, czuły, opiekuńczy i wspaniały. Nie wiem już co mam robic :((( Moze ktoś mi doradzi?

Gość laryssssAA
Faktycznie wspaniały :-o Ten człowiek jest chory! Będziesz z nim miała przerąbane życie. Ale cóż, Twój wybór.

Gość GULLIBILITY
psycholog dla naiego a jak nie do odejdz od niego chyba że chcesz dalej życ jak byś była jego własnością

Gość Po pierwsze facet ktory Cie
bije, nie kocha Cie, po drugie to nie byla wielka milosc tylko zwykle zauroczenie, po 3 trzeba byc kretynem zeby w tym wieku wziac slub, po 3 - radze Ci NATYCHMIASTOWY ROZWOD

Ale jak odejść? On by mi nigdy na to nie pozwolił. Zresztą jak nie jest taki zazdrosny jest wspaniale. potrafi być kochany, czuły i naprawdę często jest dobrze. Nie wiem jak go zmienić...

Gość GULLIBILITY
Ne zmianiaj jego tylko siebie zmień przestań go denerwować to bedzie miły siedz w domu, nie wałesaj sie byle gdzie i nie strzejal oczami do obcych facetów

o Boze nie, niechcący wpisałam tu mail :( Jakby coś na mailu przeczytał to koniec ze mna :((((((((

kolejna przestroga dla młodych dziewczyn- w wieku 20 lat nie hajta się z WIELKIEJ miłości :) Każdy jest kowalem własnego losu...nie macie dziecka nie wiem nad czym ty się jeszcze zastanawiasz...ale..zastanawiaj się więc dalej tuszując podbite oko jako dowód wielkiej miłości.

Gość Nie zmienisz go najwyzej
kiedys Cie z zazdrosci zatlucze. Ale to nie moj problem, a skoro to lubisz, kup se masc na siniaki ;)

Gość zerwij z nim a jak nie to
spierd*alaj z tego forum

Gość GULLIBILITY
wpisałaś mail niby przez przypadek? kto w to uwierzy widać, że facet ma powody, ze by tak ciebie traktowac bo nic tylko szukasz okazji

cukierasek ale ja mam naprawdę nadzieję że on zrozumie ze źle robi :( Chciałabym z nim pogadać co czuję ale jakoś się boję, nie wiem jak zareaguje

Gość jak to jak zareaguje
przyjebie

wspolczuje Ci dziewczyno.mialam kolezanke w podobnej sytuacji i teraz sa po rozwodzie szkoda tylko ze dopiero jak jej zrobil dziecko ocknela sie jakim jest kitasem:/ d;lugo sie znaliscie przed slubem?

sam mi ten mail wyskoczył bo podałam jak się logowałam bo myślałam ze przyjdzie potwierdzenie zalogowania na pocztę :(

Gość usun tego maila bo jak on
wpisze twego maila w google to mu wyskoczy to co tu wypisujesz i wpierdoo.l gotowy !:O

Gość mail dalej istnieje
w twoich ustawieniach!:D:D:D

widzę że też ktoś ma podobny problem ale zmartwię cię - to nie ja

Gość dj.władek.
widocznie zasłuzylas sobie dobrze robi ten twój facet ze cie bije prostuje twoj charakter biciem

Co to za związek, jak boisz się mówić o swoich uczuciach? Wydaje mi się że masz zaburzone pojęcie o szczęsliwym związku, może sama jesteś z rodziny z problemami? Taka dyskusja jest chyba bezcelowa bo nie da się tak szybko \"odkręcić \"twojego światopoglądu...

Gość GULLIBILITY
mail ci się wpisał przypadkowo bo myślałaś? ty nic nie myslałaś, bo widać, że nadal nie myslisz

Za Araba wyszłaś Prędzej czy później ten chory związek się skończy, oby nie z nożem w Twoich plecach:( Wszystko zależy od Ciebie: ile lat pozwolisz się terroryzować... Tylko czy nie szkoda Ci życia na patologiczną miłość?

Gość usun tego maila bo jak on
juz nie ma twojego adresu

Gość pewnie to prowokacja
ale jedno powiem: terapia obowiązkowa dla niego i dla ciebie!

Gość idź juz z tego forum
bo nie chcę mieć na sumieniu twoich kolejnych siniaków!

Gość Marysia z Torunia...
nie zdziwilabym sie jak cie zabije kiedys ten twój facio

Gość GULLIBILITY
E tam, zabić to nie zabije, ale dupsko przetrzepie od czasu do czasu jak na to zasłuży