Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nicollea

Pomóżcie - mój facet - jest zazdrosny i mnie bije

Polecane posty

Gość zryj wlosy
z penisa!

Gość aniki
Mój ex mąż- pozorny anioł;/ Pobił mnie i próbował udusić- tej samej nocy uciekłam od niego i chociaż było mi cięzko bo naprawdę go kochałam- nie wróciłam. Pomyślałam co będzie gdy pojawią się dzieci. Pomimo obietnic że to się już nigdy nie wydaży ponownie, nie uległam. Minęło już 5 lat a ja jestem w szczęśliwym związku z innym , szanujemy się i mamy 2letniego synka- oczko w głowie. Uciekajcie Dziewczyny od Boxerów- Nie warto , pomyślcie !!!!!

Gość monika0114
Droga kolezanko... Wiem co czujesz... nie odejdziesz dopoki sama sobie tego nie postanowisz i nie przejzysz na oczy. Mam niewiele lat, zaledwie 18, lecz swoje przezylam. Twoje mysli o tym, ze sie zmieni, ze zrozumie to wielki blad. Nigdy nie zrozumie. Bylam z chlopakiem trzy lata. Bardzo Go kochalam, a on kochal mnie... przez pierwszy rok bylismy naprawde szczesliwi, do czasu az zaczal byc taki jaki jest Twoj maz. Jego slowa takie jak np. : "to juz sie nie powtorzy" , "przepraszam,naprawde cie kocham" "jestes dla mnie wszystkim" "nie chcialem tego zrobic" - to wszystko klamstwo. Pol roku temu rozstalam sie z tym chlopakiem,bylo naprawde ciezko...i gdyby nie to, ze pobil mnie tak bardzo, bym tego nie zrobila. Do tej pory mam blizne na prawym kolanie i widze ja codziennie- wtedy mysle "jaka ja bylam glupia" , choc nadal za nim tesknie,nadal mam ochote byc z nim. Po tym jak mnie pobil mialam slady na szyi od duszenia, siniaka na twarzy. A za kazdym razem myslalam, ze dobiega koniec mojego zycia. Bylam wtedy w bardzo zlym stanie psychicznym,a wszystko zaczelo sie od wielkiej milosci a nastepnie od niewinnej zazdrosci z jego strony. DZIEWCZYNY zaslugujecie na wiecej, nie pozwalajcie sie krzywdzic i nigdy nie myslcie,ze ten facet to ten jedyny. ; (

Gość monika0114
i jeszcze jedno - obietnice takich facetow nie sa nic warte- nie pakujcie sie w to bo pozniej z tego nie wyjdziecie. To jest koszmar, a psychika jest bardzo slaba, facet bierze na litosc i wmawia swoja zmiane, za pare dni, tygodni,miesiecy bedzie to samo. Nikt Wam nie pomoze,to nie prawda,ze jakies osrodki,przyjaciele czy inne osoby pomoga,.. NIE!!! Musicie pojac to same i uswiadomic sobie ile jestescie warte! Ja teraz wiem jak wyglada NORMALNE zycie,dopiero po trzech latach i szesciu miesiacach...!

Gość 11 lat mam
mój były mnie bije szczegulnie przy terz swojich byłych dziewczynach traktuje mnie okropnie ma on 14 lat a ja 11 co mam robić chce zemną być ale ja niechce hellp

Gość iczi
Daj sobie z nim spokoj, on sie nie zmieni a Ciebie zrujnuje i Twoje zycie zamieni w pieklo.Ty masz miec faceta co juz jest gotowy z Toba isc w zycie a nie Ty masz go zmieniac. Szkoda ze trafilas na takiego buraka, no chyba ze lubisz jak Cie bije i poniza.

Gość ja .
Chłopak/mąż/sasiad Cie bije ? Boisz sie go ? Niemozesz sie od niego uwolnic ? chetnie pomoge . Kobiet niewolno bic . quaresma@poczta.onet.pl Pomoc w Warszawie i okolicach .