Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Truly_

jak sprawiac przyjemnosci facetowi?

Polecane posty

nie mam na mysli nic z erotyki :P chodzi o cos w stylu \"mala rzecz a cieszy\", np upieczenie placka. chodzi o mile zaskakiwanie, zeby sie sam w duchu usmiechnal, takie uszczesliwienie. odpada sniadanie do lozka, itp bo nie mieszkamy razem. ma ktos jakies pomysly, moze doswiadczenia?:) z gory dziekuje:)

własnie to zrobilam wczoraj i powoli wyczerpuja mi sie pomysly:D

cholera, pewnie to dziwnie wyglada, ale mam ochote go rozpieszczac, nalezy mu sie to... chcialabym byc dla niego taka, jaka inna nie byla i nie bedzie, staram sie po prostu lapac szczescie, poki je mam, nawet gdyby mial sie przyzwyczaic do luksusu :P

Gość dizzee rascal
nic nie zadowoli faceta tak, jak codzienna laska :) nawet pieczenie babeczek i gotowanie na co ma ochote codziennie :)

Gość okurdeeeeeee
*Sami* - lodzik lepszy niż seks?

dobrze ci radzę przeczytaj książkę\" Dlaczego faceci kochaja zołzy\" a potem zadaj jeszcze raz to pytanie. Jest tam taki kawałek o jeleniu. Prawdziwym. Otóż facet idzie na polowanie. Tropi jelenia, gryzą go komary, śpi na ziemi, moknie, jest mu okropnie. Ale jelenia upolował. Po kilku dniach męki, niewygód i trudów. Powiesił poroże nad kominkiem i chwali się. Pytanie autorki: czy cieszyłby się tak samo, gdyby mu ktoś podrzucił TAKIEGO SAMEGO jelenia - zdechłego- pod drzwi??? Nie podrzucaj mu zdechłego jelenia. ONI lubią wyzwania. Niech ci cos naprawi i go pochwal, powiedz mu, jaki się zna i jaki jest mądry. To wszystko. wierz mi, mam praktykę :))

nie watpie; ale loda kazda dupeczka mogla mu robic codziennie, w koncu to wiek produkcyjny:D a ja mam na mysli jednak cos niebanalnego.

Gość sabusiaa
hmmm moze zrób mu na obiad jakieś golonko... :P cos co bardzo lubi a rzadko pozwalasz mu na takie żarło :P

panihexa - masz racje, faceci lubia zdobywac. ja go chwale, bo jest naprawde wyjatkowy:) ale czasem chyba nie zaszkodzi jak sie go milo zaskoczy, nie mowie ze codziennie, bron Boze:D rozpuscic do cna to ja go nie chce:)

co za głupia historia z tym jeleniem :(:( facet ja ma ochote sobie popolować to zrobi to , choćby mu leżało stado zdechłych jeleni pod drzwiami. będzie się prawdopodobnie cieszył i z tych które musiał sam upolować i z tych które mu łatwo przyszły.

Gość sabusiaa
jak tak rozpieśic faceta konkretnie to w zasadzie zadnego pozytku potem z niego...tylko zeby gonic kolo nirgo i kolo dupy mu robic...

sabusiaa :) dlatego nie chce konkretnie, chce z glowa, chce go zaskakiwac, by nie popasc w rutyne. zawsze bylam nieprzewidywalna ale powoli deficyt ideas zaczyna sie robic:P

najwieksza przyjemnosc dla faceta (oprocz seksu) to swiadomosc, ze kobieta go kocha jesli go naprawde do tego przekonasz, to nie musisz ciagle robic mu przyjemnosci i latac kolo niego jak sluzaca ale zeby uwierzyl, nie wystarcza same przyjemnosci typu seks czy obiadki on to bedzie wiedzial

Gość facet będzie twoj
jesli przy tobie będzie się czul jest seksowny, dowcipny, mądry i wszystkowiedzący, a ty będziesz seksowną, niezalezną kobietką mającą wlasne zycie i zainteresowania

Gość AgaSR
Mam spore doświadczenie z facetami i ta historyjka z jeleniem jest baaardzo trafiona, święta prawda. A laska nigdy się nie znudziła facetowi, przynajmniej ja takiego nie znam, a znam kilku

o rrrany, z jeleniem- jeśli się komuś to wydaje głupie, to my też tak mamy. Wszak bardziej nas rajcuje rzecz, osoba, którą musieliśmy z trudem zdobywac. Te szanujemy, cenimy, myślimy o nich. Ja się przekonałam, że moich facetów cieszyło jak się śmiałam z ich dowcipów, choc nawiasem mówiąc, były takie sobie. I choc je opowiadali po raz setny. I jak chwaliłam w towarzystwie, opowiadając jaki zaradny, jak się stara do domu, jak świetnie zarabia :)) potem to mi się nie chciało udawac :)):)):)):))