Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tikotiko

Czy wiesiołek można brać cały cykl w miesiącu przed staraniami ????

Polecane posty

Gość tikotiko

ja bralam w pierwszy dzien mioesiaczki 3x1 po 2 kapsulki przez 11 dni a pare dni pozniej zaszlam w ciaze pomoglo i to bardzo a jak sie nie uda za pierwszym razem to powtarzaj ale rob przerwy bierz przez 11 dni od pierwszego dnia miesiaczki i przerwa i znow za miesiac tak zycze powodzenia ja jestem w ciazy blizniasczej mam juz synka

Gość tikotiko
Witam ! Bardzo proszę o poradę czy wiesiołek można brać cały cykl w miesiącu przed staranaiami. Bardzo mi pomaga na włosy i cere i zastanawiam się czy też branie go cały cykl przed staraniami nie będzie korzystny wobec kolejnego cyklu ze staraniami ???? Bardzo prosze o odpowiedź ??????!!!!!

Gość tikotiko
Klaudia.P - witam i dziękuję za odpowiedż i serdecznie gratuluję bliźniaków i synka oczywiście :)))))) Mam nadzieje że marzec i wiesiołek też przyniesie mi szczęście . Ja mam już 3 letnią córeczke :)))))))))i teraz chcemy dla niej rodzeństwo. A używałaś może testy owulacyjne czy sam wiesiołek ????

Gość a o co chodzi w tym
wiesiolkiem?? Bo ja lykam wiesiolek tez ale bez wzgledu na cykl :D To zwykly suplement diety ;) Nie staram sie o dziecko, ani nie zabezpieczam specjalnie. Na ulotce nic nie ma na ten temat :D

Gość oooooooo22
wiesiolek poprawia sluz plodny:)Ja tez go biore:)bierze sie go do owulacji.Potem moga pojawic sie skurcze macicy i moze dojsc do poronienia

Gość mikimiki24
tikotiko a ile tabletek bierzesz dziennie?ja biore jedna,poniewaz tak jest napisane w ulotce.Slyszalam ze dziewczyny biora nawet po 3 dziennie.Hmmm....

Gość a o co chodzi w tym
ciekawe ile razy w takim razie poronilam ;) Nic o tym nie ma na ulotce ;) Lykam na zupelnie co innego ;) Wlasciwie to na nic. Jako uzupelnienie diety, hehehe ;)

Gość tikotiko
Mikimiki 24 ja do tej pory brałam przez jeden cykl i ten obecny - tak jak się go bierze przy staraniach czyli do owulacji 3x 2 kapsułki. Taka dawka jaka była napisana na opakowaniu. W tym cyklu starań nie było i tak sobie pomyślałam,że w związku z tym może brać cały cykl. No ale nie wiem co zrobić i chyba się jednak wstrzymam do kolejnego cyklu. W pierwszym cyklu zmiany w jakości śluzu były niewielkie, ale teraz w drugim zauwazyłam,że rzeczywiście śluzu było więcej więc mysle,że pomaga.