Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mustang

pieszczoty

Polecane posty

popieściłbym delikatnymi pocałunkami jakąś gładziutką szyję, przesuwając się po niej ustami od ramienia aż do uszka, żeby złapać jego płatek w zęby i delikatnie przygryźć... jakaś chętna? ;)

Gość to _tylko ja
o tej porze mam ochote ? :)

Gość to _tylko ja
dobre... tzn. jakie ?

takie od których dostaje się gęsiej skórki a przyjemne dreszcze przebiegają po całym ciele ;)

Gość to _tylko ja
takie lubie ..... najbardziej ;)

jak lubisz to dobrze się składa bo ja lubię wprowadzać kobiety w drżenie ciała i dreszcze... stanąłbym za Tobą, objął czule w pasie i głaszcząc po brzuszku całował szyję...

Gość to _tylko ja
taaaak.... :) i....

wsunął rękę pod bluzkę i masował coraz wyżej. przekręcił Twoją głowę tak żeby spojrzeć Ci w oczy i zatopić swoje usta w Twoich, najpierw delikatnie, potem coraz gwałtowniej, łapiąc ząbkami wargi i naciągając je delikatnie...

Gość to _tylko ja
objelabym Cie delikatnie.... powoli bez pospiechu... wsunela dlon pod koszule..

Gość to _tylko ja
lekko zawstydzona... rozpinam Twoja koszule... wodze opuszkami palcow po Twoim ciele.. przytulam sie... poznaje Twoj zapach...i ...

Gość to _tylko ja
dotykajac spragnionymi milosci ustami ... smak Twojego ciala

obejmuje Cię i masuje delikatnie po plecach, wzdłuż linii kręgosłupa, z góry w dół, aż do pupci... kładę na niej dłonie i pieszczę ją... ustami całuje Cię po piersiach, delikatnie muskam a później przesuwam po nich wargami ledwo dotykając... aż dochodzę do Twojego sutka. Delikatnie biorę go w wargi a języczkiem drażnię przesuwając po nim szybko...

Gość to _tylko ja
nie wiem co sie ze mna dzieje... setki mrowek wzdluz kregoslupa ku dolowi podaza..

łapię Cię mocno za uda i podnoszę, trzymasz się mnie mocno, a ja niosę Cię do sypialni na duże łóżko z aksamitną pościelą.... kładę Cie na jego środku, a sam zdejmując z siebie koszulę na Tobie, dalej pieszczę Twoje piersi ustami. Pomagam sobie rączką ugniatając je i masując... Łapię Twój sutek w ząbki i delikatnie naciągam go, a potem ssę go łapczywie...

Gość to _tylko ja
zanurzam palce w Twoich wlosach i napawam sie ich delikatnoscia... cieplem Twojego oddechu,ktory jest jak musniecie wiosennego wiatru... przyjmuje z rozkosza dotyk ust,ktore tak wiele obiecuja...

podciągam się wyżej i znowu się całujemy... usta, policzki, uszko... słyszysz jak drżącym głosem szepce Ci do niego "pragnę całego Twojego gorącego ciała", a moja ręka zsuwa się niżej na zapięcie od Twojej spódniczki...

Gość to _tylko ja
slodkie... zwodnicze szepty.... choc raz im sie poddam... cudowne drzenie,cieplo Twojego ciala...

rozpinam spódniczkę i wsuwam pod nią dłonie, czujesz jak ściskają Twoje pośladki.. Patrzę Ci w oczy, by po chwili je znów zamknąć i zatopić usta w Twoich ustach, przytulając się dokładnie gorącym ciałem do Twojego...

Gość to _tylko ja
plone... trace oddech... rozbudziles uspione pozadanie... pragne Cie... pragne wiecej niz bym chciala...

czujesz jak przez moje spodnie twarda część mojego ciała uwiera Cię w udo.. zsuwam z Ciebie całkiem spódniczkę, a potem sam osuwam się tak żeby przed oczami znajdowała się najmilsza amplituda - od uda do uda. Masując Cię po nich całuje od kolan coraz wyżej, zbliżając się po wewnętrznej stronie ud w stronę skąd bije gorąco...

Gość to _tylko ja
wsuwam dlonie pod Ciebie i .... rozpinam pasek... nie moge juz dluzej powstrzymac tego co nieuniknione.. tak bardzo pragne Cie dotknac..

mój języczek błądzi po Twoim udzie coraz bliżej ostatniej części garderoby jaką masz na sobie... Przesuwam dłonią po niej w górę i w dół, ale za moment łapię ją w obie ręce i ściągam z Ciebie, a moje usta z uda przeskakują na Twoją muszelkę i składają delikatne pocałunki w tym cudownie gorącym miejscu....

Gość to _tylko ja
zmysly szaleja... nie wiem co za sila pcha mnie ku Tobie... zrywam sie nagle i odsuwam Cie... jestes zaskoczony.. zsuwam spodnie z Ciebie..... delikatnie dotykam Twojej meskosci ..

jest już całkiem twarda i naprężona stoi na baczność przed Tobą..

Gość to _tylko ja
jest cudownie gladki... przytulam go do twarzy i gladze nim policzki ,dotykam ust...

dreszcz przeszywa moje ciało, wsuwam rękę między Twoje włosy i głaszczę Cię delikatnie

Gość to _tylko ja
glaszcze i powoli masuje z gory na dol,delikatnie pulsujaco sciskam ...dotykam koniuszkiem jezyka,a po chwili ... obejmuje ustami....

gdybym był kotem mruczałbym z rozkoszy... czujesz jak mój penis jeszcze bardziej twardnieje, a na końcówce z podniecenia zaczyna zbierać się wilgoć...