Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamcia_rocznik_87

87 MAMY z ROCZNIKA 87 **1987** ZAPRASZAM

Polecane posty

aanneczko, mam w Kołobrzegu dwóch kuzynów,oni mają fioła na punkcie tego festiwalu,są co roku,w końcu daleko nie mają; mogę ich spytać o opinie;) Ja sama jestem z tych,co wolą Woodstock :)

Ach,i jeszcze przepraszam mamę Meli za pominięcie w tabelce.Rzeczywiście skopiowałam nie tę,co trzeba. Kapuśniak.Teraz zjeść! Papa

Hej babeczki, ja co prawda zbieram się już spać, ale postanowiłam się odezwać żeby Marillion nie czuła się opuszczona;) Wieczorek spędziłam przed tv, ale nic specjalnego poza dr.Hausem nie było!!! Dziewczynki, podam Wam link do fajnej historyjki o ciąży, niektóre z Was już pewnie miały okazję go przeczytać, ale mimo wszystko wstawię link: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4041854 Ja się osobiście strasznie wzruszyłam podczas czytania... Taka jakaś ostatnio wrażliwa się zrobiłam!!! Lecę spać, dobranoc kochane!!!!

Czesc dziewczyny:) Ale piekna wiosna co? Ciekawe czy u Was tez taka jest... Marillion ale sie usmialam:) Moja lalka z dziecinstwa oczywiscie TEZ Z SIUSIAKIEM miala na imie Kacperek:):P Tez ladnie prawda? A co do Igora to sliczne imie wiec moze to zostaw?

Cześć dziewczynki. Pogoda piękna a ja nie mam na nic chęci. Pokłóciłam się w nocy z moim i nastrój nie dopisuje. Marillion http://nasza-klasa.pl/profile/93893 Ładne imię Igor. Jak myślałam u siebie to też mi takie przeleciało przez myśl, ale ostatecznie miał być Marcin. Ja gustuje w imionach które już są jakie są. Czyli Martyna zawsze będzie Martyną, ja jestem Katarzyna a zawsze Kaśka, Kasia. I nie to że mi się nie podobają tamte ale zawsze wolałam te które już \"są\"

szczesliwa ale to jest swietne... poplakalam sie jak glupol:) Moglabym to czytac codziennie:)

Czesc dziewczyny:) Ale piekna wiosna co? Ciekawe czy u Was tez taka jest... Marillion ale sie usmialam:) Moja lalka z dziecinstwa oczywiscie TEZ Z SIUSIAKIEM miala na imie Kacperek:):P Tez ladnie prawda? A co do Igora to sliczne imie wiec moze to zostaw?

Hej kobitki.. u mnie piękna wiosnaaa mmm aż chce się zyć, ja już po spacerku z pieskiem, teraz pichcę obiadek a potem jadę z mamą na miasto bo trzeba z pogody korzystać i troche pospacerować :) szczesliwa87 spózniłas się hehe ja tą historyjkę, tą samą, posyłalam już tu na forum dziewczynom tylko kilka stronek wcześniej, ale chyba Ciebie jeszcze wtedy z nami nie było więc skąd mogłaś wiedzieć, ale historyjka fajna i naprawde wzruszająca :) Tymbarkowa jeszcze 6 dni do wizyty, juuuhuuu :) znowu będziemy spokojniejsze:) a Jak Twój MARCELEK?

czesc dziewczynki:) jak tam sie czujecie?u nas dzisiaj pogoda do pupy...Juz rano mielismy wizyte pielegniarki srodowiskowej aby sprawdzicrozwoj naszej Oli, to taka rutynowa wizyta u dzieci ktore maja 8ms.Wszystko wyszlo wspaniale, a mala jakby wiedziala ze tzreba sie postarac bo gadala jak najeta, turlala sie i pieknie stala na nozkach:))Powiem wam ze tez byla mila niespodzianka bo tu dzieci dostaja prezenty od miasta. Mala dostala taka smieszna szczoteczke do zebow ktora zmienia kolory, paste, 3 kolorowe ksiazeczki i piekny kubeczek niekapek:)))Normalnie bylam w szoku, bo w Polsce to raczej sie nie zdarza..... Catarinka ja tez jestem po klotni, dlatego wczoraj wieczorem sie nie odzywalam. u mnie poszlo o jego lenistwo w domu... No bo wyobrazcie sobie ze ja nie spie w nocy bo wstaje do malej, zachrzaniam calusienki dzien laczac opieke nad ola i obowiazki domowe i na prawde padam na twarz a on jak przychodzi z pracy to palcem nie ruszy...wczoraj musialam posprzatac dla tej pielegniarki i chcialam zeby cos mi pomogl a bylo juz pozno bo 21.00 a on ze musi sobie odpoczac i serka zjesc z winkiem. No to sie wkurzylam i tak sie zaczelo.....Ogolnie juz jest dobrze i nawet dzisiaj pozmywal, ale nadal mi jakos dziwnie....

hej ja tez mialam lalke z siusiakeiem, miala na imie Michalek, teraz mam brata o tym imieniu bo jest 9 lat mlodszy:)))Hi hi hi :)

Hej i na mnie chyba padło fatum.. wypadek męża następnie. 2 tyg temu zaplanie gartdła-angina , wczoraj obudziłam się tak spuchnęita na buzi ze wyglądałam jakby mi ktoś zrobił liffting i niezeszła opuchlizna-okazało się ze mam slną infekcję zęba spuchłam włącznie z okiem!!! dziś rano sie budzę a mały całe oczko zaropiałe umyłam mu i patrze a ono ałe czerwone!!! okazało sie ze ma wirusowe zapalniespojówek. normalnie szok!!! A w dodatku mam tyle na głowie... w poniedziąłek przyjęcie niespodzianka dla męża z okazji urodzin , ,wtorek testy,,, na nic czasu ohhhh. uciekam sprzatac póki mały spi. pozdrawiamy

Gość mjknhjklh
upsa

Gość ale cyrki .......
chcialam napisac ale topik umarł

Heja kobitki !! Nic nie umarło tylko weekend jest a do tego taka piękna pogoda wiec dziwne żebyśmy siedziały w domu i ślęczały na forum, każda pewnie mamuśka spaceruje i się dotlenia hehe :)) Ja sama ostatnio mało w domu bywam ciągle gdzieś łażę i spaceruje bo aż serce mi ściska jak bym w domu miała siedzieć :) Troche mi smutno bo mój mężuś pojechal na pogrzeb do ciotki nad morze i nie ma go już od czwartku wieczorem a wraca dopiero jutro i niby to tylko 3dni to juz mi się teśkni strasznie.. ale tęsknota tez czasem potrzebna:) Mój mały już się obkręcił bo szaleje od wczoraj jak nie wiem, a dzś nad ranem nie wiem co cudował tak mi brzuszek skakał:) Piszcie kobitki piszcie chociaż co nie co, buziaczki trzymajcie się!!

Zmieniam tabelkę bo my dziia zaczynamy 27tc :) MAMUŚKI: Nick...........Wiek......Miasto............Imię dz..... ...Data ur.dziecka Klaudia.P..........21.......Wrocław.......Olivierek... ..20.01.2006r. Catarinka71......21.......Wrocław.........Martynka... .24.08.2008r. Anabelkaaa.......22.......Garwolin.........Jaś.......... ...02.12.2088r. Daga5 ........... 23........Żywiec...........Nikola...........15.09.2008 Bebolek20........21.......Kilcock............Fabian..... ... ..12.11.2007 aanneczka.......22.......Liverpool..........Oleńka...... .. .15.07.2008 mama Meli........22.......Św-ce..............MelAnia..........19. 06.2008 ZACIĄŻONE: Nick.......... Wiek......... Miasto......Tc/ Termin.... ..Płeć-imię..... Klaudia.P........21......Wrocław.....16/30.08.09....bliźnięta-nie wiem OOOLLL.........22 .....Olkusz..........18/12.09.09.....nie wiem Tymbarkowa....21......Szczecin.......33/25.05.09......S -Marcel Gosiaak..........21.....Jastrzębie......27/11.07.09..... S-Michał Karaoke87.......21.....Częstochowa..22/.01.08.09.....n ie wiem 2face.............21......Białystok......23/ 28.06.09 ....C- Lilianka szczęśliwa87....21....Olsztyn.......22/23.07.09..... S Jakub-Szymon agawerka........21......Wrocław......23/21.07.09.....C- Amelia kozaki_87........21......Rzeszów......8/28.10.09.......nie wiem Marillion..........21.......Wrocław.....33/25.05.09..... S -waham się

Czesc dziewczyny ale tu cisza......... Nie dziwne bo pogoda przepiękna, bylam z moim na wycieczce rano i wlaśnie wrocilam na obiadek. Po drodze troche sie pokłócilismy ale juz jest w miare ok :) ja nei wiem wy tez jesteście takie nerwowe i wydaje się wam że was nikt nie rozumie??? Ładna pogoda pewnie wszytskie na polu spaceruja. Ja mam plan zjesć obiadek i posprzatać- buty wisenne i letnie wyciągnać i porzadek w szafach. pozdrawiam wszystkie :):)

Czesc dziewczyny:) Wracac do domu:) Co za duzo to nie zdrowo:):P Zartuje, ja tez korzystam z pogody ile wlezie:) Kozaki_87 nie martw sie to sa tylko objawy ciazy:) Tez tak BARDZO czasto mam... Ale pozniej przechodzi. Ja tez zmieniam tabelke: MAMUŚKI: Nick...........Wiek......Miasto............Imię dz..... ...Data ur.dziecka Klaudia.P..........21.......Wrocław.......Olivierek... ..20.01.2006r. Catarinka71......21.......Wrocław.........Martynka... .24.08.2008r. Anabelkaaa.......22.......Garwolin.........Jaś.......... ...02.12.2088r. Daga5 ........... 23........Żywiec...........Nikola...........15.09.2008 Bebolek20........21.......Kilcock............Fabian..... ... ..12.11.2007 aanneczka.......22.......Liverpool..........Oleńka...... .. .15.07.2008 mama Meli........22.......Św-ce..............MelAnia..........19. 06.2008 ZACIĄŻONE: Nick.......... Wiek......... Miasto......Tc/ Termin.... ..Płeć-imię..... Klaudia.P........21......Wrocław.....16/30.08.09....bliź nięta-nie wiem OOOLLL.........22 .....Olkusz..........19/12.09.09.....nie wiem Tymbarkowa....21......Szczecin.......33/25.05.09......S -Marcel Gosiaak..........21.....Jastrzębie......27/11.07.09..... S-Michał Karaoke87.......21.....Częstochowa..22/.01.08.09.....n ie wiem 2face.............21......Białystok......23/ 28.06.09 ....C- Lilianka szczęśliwa87....21....Olsztyn.......22/23.07.09..... S Jakub-Szymon agawerka........21......Wrocław......23/21.07.09.....C- Amelia kozaki_87........21......Rzeszów......8/28.10.09.......n ie wiem Marillion..........21.......Wrocław.....33/25.05.09..... S -waham się

Ja już dość pospacerowałam na dzisiaj, teraz siedzę w domku i sie nudzę, bo mojego Mężulka nie ma a widzę że Was też i jestem zdana sama na siebie... Mały dzisiaj szaleje jak nie wiem, normalnie takie wygibasy robi że szok, ale to dobrze, mamusia to lubi :) OOLL a jak Twoje maleństwo? Daje o sobie znać? Zobacz jak leci, niedługo będziesz miała półmetek :)

topic nie umarł - umarł dla tych co śledzą naszą rozmowę zamaist ruszyć dupsko na podwórko;-) u mnie tez byla mała kłotnia rowniez o sprzatanie, ja juz ledwo daje rade a misiek rozlał cole i co cala podloga w kuchni się kleiła;-) ale już jest oki;-) wczoraj miałam te badania, glukoza nie najgorsza ale ciepła i pachniała plastikiem więc przy każdym łyku mnie cofało ale dałam radę;-) a dzisiaj bylismy w poznaniu w ikea;-) kupilismy juz mebelki do pokoiku marcelka;-) jak juz go urzadze - mysle pod koniec kwietnia to wam pokaze zdjecia;-) bylo tak strasznie goraco ze normalnie myslalam ze umre;-) mój marcelek cos jakoś nieaktywny ale czytałam ze własnie teraz jego aktywność bedzie spadała bo ma mało miejsca, gosiak w czwartek wizyta i juz sie nie moge doczekac;-) buziaki slodziutenkie;*

Hej dziewczynki!! Widzę, że wszystkie rozkoszowałyście się pięknym weekendem:) Ja też właśnie wróciłam od rodziców, musiałam wstać o 5 bo mój misio na 7 do pracy, a to co by nie było 100 km do przejechania, ale o tej porze na drogach nawet spokojnie!! No ale zaraz idę się jeszcze przespać, bo zmęczona jestem;) W sobotę skompletowałam już całą wyprawkę dla maluszka-jeżeli chodzi o ciuszki!! Jeszcze tylko łóżeczko-tzn pościel, bo samo łóżeczko i materac mam, no i wózek, ale tym to już dziadki się zajmą... Mam nadzieję, że dziś troszkę nasz topik się ruszy, chociaż sądząc po tym co się dzieje za oknem to sama nie wiem;) Do później kobitki!!!

Hej kobitki :) Ja niedawno wstałam, mały tak szalał całą noc że ciężko już jest spać tak sie wygina i wyciąga. Pogoda u nas się trochę popsuła, słoneczka nie ma, ale też nie pada, jest tak sobie - zwyczajnie. Zaraz lęce trochę posprzątać bo umówiłam się z kumpelą że wpadnie o 12:00 na ploteczki Dziewczyny a jak Wasze maluszki? aktywne są? Tymbarkowa za 3dni na wizytę, juuuuhuu, ale zleciało co nie? A mi już zostało 96 dni do porodu, teraz już z górki będzie leciało, aż nie mogę uwierzyć, że tylko 3 miesiace mi zostało. Po świętach będziemy robić pokoje dla maluszka i dla nas i po remontach zabiorę się za kompletowanie wyprawki... wanienienka, przewijak, pieluchy, łózeczko, pościele.. itp. bo wózek kupuje na sam koniec:)

Nick...........Wiek......Miasto............Imię dz..... ...Data ur.dziecka Klaudia.P..........21.......Wrocław.......Olivierek... ..20.01.2006r. Catarinka71......21.......Wrocław.........Martynka... .24.08.2008r. Anabelkaaa.......22.......Garwolin.........Jaś.......... ...02.12.2088r. Daga5 ........... 23........Żywiec...........Nikola...........15.09.2008 Bebolek20........21.......Kilcock............Fabian..... ... ..12.11.2007 aanneczka.......22.......Liverpool..........Oleńka...... .. .15.07.2008 mama Meli........22.......Św-ce..............MelAnia..........19. 06.2008 ZACIĄŻONE: Nick.......... Wiek......... Miasto......Tc/ Termin.... ..Płeć-imię..... Klaudia.P........21......Wrocław.....16/30.08.09....bliź nięta-nie wiem OOOLLL.........22 .....Olkusz..........19/12.09.09.....nie wiem Tymbarkowa....21......Szczecin.......34/25.05.09......S -Marcel Gosiaak..........21.....Jastrzębie......27/11.07.09..... S-Michał Karaoke87.......21.....Częstochowa..22/.01.08.09.....n ie wiem 2face.............21......Białystok......23/ 28.06.09 ....C- Lilianka szczęśliwa87....21....Olsztyn.......22/23.07.09..... S Jakub-Szymon agawerka........21......Wrocław......23/21.07.09.....C- Amelia kozaki_87........21......Rzeszów......8/28.10.09.......n ie wiem Marillion..........21.......Wrocław.....33/25.05.09..... S -waham się Witajcie;-) U mnie zaczął się już 34 tc i pozostało tylko 49 dni;-) Ja już mam prawie całą wyprawkę pozostały jeszcze tylko kosmetyki i pieluszki;-) Wózek kupują moi rodzice;-) Pogoda za oknem cudowna, aż się nie chce w domku siedzieć;-) Brzuszek mam jak piłka plażowa i strasznie szybko się męczę;-( Ale już niedługo i będę miała swojego synka przy sobie. Gosia tylko 3 dni do wizyty a pamietam jak wybierałyśmy się ostatnio;-) Jak ten czas szybko leci...

czesc dziewczyny:)U mnie pogoda piekna tylko ze caly weekend w sumie w szkole przesiedzialam. Wczoraj wrocilam po 20 to nogi mialam tak spuchniete ze kostek mi nie bylo widac:( Strasznie sie mecze ostatnio. Dzisiaj wstalam wczesniej to pomylam okna i za chwile do pracy lece. Gosiak moje malenstwo sie rusza, nadal delikatnie ale coraz wiecej i coraz czesciej:) Ja jeszcze 12 dni i bede wiedziala czy mam synka czy coreczke:) Pozdrawiam i zycze milego dnia:*:)

czesc dziwczynki:*** Cio tam slychac?Ale tu cisz byla przez ostatnie dni.... U nas pogoda byla sliczna przez weekend wiec uzywalismy sloneczka jak sie tylko dalo:))A poza tym wczoraj mialam urodzinki i maz zabral mnie na zakupy:~)) Moja Ola wlasnie robi kupke, wiec napisze jak doprowadze ja do porzadku:)) Nie moge sie doczekac tej waszej wizyty dziewczyny, bo dowiemy sie kto siedzi u OOLLL w brzuszku:)))

Nick...........Wiek......Miasto............Imię dz..... ...Data ur.dziecka Klaudia.P..........21.......Wrocław.......Olivierek........20.01.2006r. Bebolek20.........21.......Kilcock.........Fabian...........12.11.2007 mama Meli.........22.......Św-ce..........MelAnia...........19. 06.2008 aanneczka........22.......Liverpool......Oleńka...........15.07.2008 Catarinka71......21.......Wrocław......Martynka........24.08.2008r. Daga5 ........... .23.......Żywiec.........Nikola............15.09.2008 Anabelkaaa.......22.......Garwolin.......Jaś................02.12.2088r. ZACIĄŻONE: Nick.......... Wiek......... Miasto......Tc/ Termin.... ..Płeć-imię..... Tymbarkowa....21.....Szczecin.......34/25.05.09......S -Marcel Marillion.........21.....Wrocław........33/25.05.09..... S -waham się 2face............21......Białystok.......23/ 28.06.09 ....C- Lilianka Gosiaak.........21......Jastrzębie.....27/11.07.09..... S-Michał agawerka.......21.....Wrocław........23/21.07.09.....C- Amelia szczęśliwa87...21.....Olsztyn.........25/23.07.09..... S Jakub-Szymon Karaoke87......21.....Częstochowa..22/.01.08.09.....n ie wiem Klaudia.P........21.....Wrocław.......16/30.08.09....bliź nięta-nie wiem OOOLLL........22 .....Olkusz..........19/12.09.09.....nie wiem kozaki_87......21......Rzeszów.......8/28.10.09.......n ie wiem

Dziewczynki, troszkę poukładałam naszą tabelkę, Mamuśki według dat urodzin maluszków, no i zaciążone według przewidywanych dat porodów:) Lecę na spacerek!! Pogoda śliczne, wstyd nie skorzystać;)

Hej dziewczyny pogoda jest cudowna a ja musze siedzieć i pisać pracę i jeszcze koło jutro mam..... ehhh tak mi się nie chce. No ale pocieszające że jutro mam wizyte u ginekologa i pewnie zobacze moje maleństwo. Narazie to 11tc więc daleko mi jeszcze od was :) ale powoli do prziodu zmieniam tez tabelke i nie tylko tydzień ale i termin, zawierzam polożnej co mi go ustalila na 17 pażdziernika ale ja jakoś inaczej to myśle :) Nick...........Wiek......Miasto............Imię dz..... ...Data ur.dziecka Klaudia.P..........21.......Wrocław.......Olivierek..... ...20.01.2006r. Bebolek20.........21.......Kilcock.........Fabian....... ....12.11.2007 mama Meli.........22.......Św-ce..........MelAnia...........19. 06.2008 aanneczka........22.......Liverpool......Oleńka......... ..15.07.2008 Catarinka71......21.......Wrocław......Martynka........2 4.08.2008r. Daga5 ........... .23.......Żywiec.........Nikola............15.09.2008 Anabelkaaa.......22.......Garwolin.......Jaś............ ....02.12.2088r. ZACIĄŻONE: Nick.......... Wiek......... Miasto......Tc/ Termin.... ..Płeć-imię..... Tymbarkowa....21.....Szczecin.......34/25.05.09......S -Marcel Marillion.........21.....Wrocław........33/25.05.09..... S -waham się 2face............21......Białystok.......23/ 28.06.09 ....C- Lilianka Gosiaak.........21......Jastrzębie.....27/11.07.09..... S-Michał agawerka.......21.....Wrocław........23/21.07.09.....C- Amelia szczęśliwa87...21.....Olsztyn.........25/23.07.09..... S Jakub-Szymon Karaoke87......21.....Częstochowa..22/.01.08.09.....n ie wiem Klaudia.P........21.....Wrocław.......16/30.08.09....bli ź nięta-nie wiem OOOLLL........22 .....Olkusz..........19/12.09.09.....nie wiem kozaki_87......21......Rzeszów.......11/17.10.09.......n ie wiem pozdrawiam wszytskie