Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamcia_rocznik_87

87 MAMY z ROCZNIKA 87 **1987** ZAPRASZAM

Polecane posty

hahaha ale sie usmialam:) Faktycznie masz racje tymbarkowa duzo ich widzi:):):) Gosia jakby maz zobaczyl cos tu teraz napisala to chyba jego mina nie bylaby najlepsza:) "jak przed mezem" mowisz...?:):P

hehehe, no ja wiem, w sumie sie przyzwyczailam i nie wstydze sie tak jak bylam pierwszy raz, ale i tak sie spinam. Poprostu nie lubie jak mi tam grzebie paluchem hehe.. Gosiu a ja zas wole chodzic do faceta bo do baby bym w zyciu nie poszla, gorzej bym sie czula. Ja juz sama nie wiem od czego tak mam, moze zostal mi uraz po pierwszej wizycie ;/ bo jak mialam 16 lat to musial mnie badac przez odbyt bo dzieica bylam a mialam torbiela no i ten gosc byl wysoki, gruby lysy i mial duuuzy brzuch, masakra jak ja sie go balam heh

ja nie wiem ile przytylam ost ale dowiem sie we srode, ale musze wam powiedziec, ze tez chcialam zalozyc moich kilka spodni no i poprosu sie nie zapne ;/ wrrr... a brzuszka nie ma, mi to chyba w biodra i dupencje idzie hehe

:) oj OLENKA to musisz zapomniec o grubym, wstretnym panu gin i przyzwyczaic sie do tego co teraz chodzisz bo tyle mies przed Toba:) Gosiak Ty tez 10kg przytylas ale w ktorym Ty jestes tyg a w ktorym ja:)

olenka-malenka to moze dlatego tak się spinasz, po prostu masz nie miłe wspomnienia.. ja teraz też juz wolę chodzic do faceta i do baby bym juz nigdy nie poszła, są mniej delikatne i w ogole jakies takie dziwne:P OLL to było tak w przenośni hihi ja z męzem chodzę na kazdą wizytę wczoraj jak byłam i jak mnie badał to mnie bolało-pisałam Wam i aż tak zajęczałam "ałaaa" to potem się mnie mąż wypytywał co on mi tam robił w drugiej części gabinetu ze tak piszczałam .. czy to nie z podniecenia hihiih jasne :D

no takze dziewczyny trzba zapomniec o starych ubrankach:) teraz tylko XXXL nam zostaly:):):P nie no zartuje, moze nie az tyle ale napewno kazda z nas nosi juz wiekszy rozmiar:)

kurde jak rzeznik, przez odbyt, masakra;-( ja do babki jakos nie za specjalnie bym chciala sie wybrac, same wiecie jakie jestesmy, do niej to bym chyba ze 3 dni sie moczyc musiała;) ale mowie wam ja trafilam na tak superowego lekarza ze tylko ze swieczka szukac, mily, delikatny, konkretny, szkoda ze juz nie pracuje w zadnym szpitalu...

hihi Gosia wiem ze zartujesz:) A swoja droga to fajnie to musialo wygladac jak tak piszczalas:) Eh Ci faceci biedni sa z Nami... Nie ma co:) Musze miec stalowe nerwy.

ale za to ze wczoraj marcelka po glowce pomacal to nie wiem czy mu kiedys tego nie wypomni jak podrosnie

hehehe Gosiu, a mnie moj maz jak byl ze mna wtedy na izbie w szpitalu i slyszal jak buty sciagam bo cisza byla w szpitalu to pozniej sie wypytywal jak on mnie tam bada, i tak sie glupio wypytywal hehe.. no jak by nie wiadomo co oni nam tam robili hahaha

tak bo Nasi faceci to mysla ze nam to przyjemnosc sprawia:) A niech sie z nami raz zamienia to by wiedzieli jakie to glupie....

A dzisiaj zamówiłam ciuszki dla Michałka z allegro zaraz Wam pokazę hihi;) on chyba połowy nosić nie będzie tyle tego nakupuje no ale kurde nie umiem się oprzeć!!:D coś takiego.. wybrałam kolor niebieski nr 3 ten pierwszy, wkońcu jak już wiem że chłopiec to co :) http://www.allegro.pl/item624019921_komplet_spioszki_kaftanik_62_promocja.html i takie body... kolor "pistacjowy tatuś" ale będzie meżuś dumny jak zobaczy że zamówiłam takie ;D http://www.allegro.pl/item619706676_sliczne_body_niemowlece_nadruk_62_sal.html

jejku Gosia przecudne! A te drugie normlanie rewelacyjne:)

super te ubranka, my kupilsmy body z napisem "kawaler do wziecia" oraz "daddy is my hero" zmykam, odezwe sie od was pozniej pewnie wieczorkiem, i pewnie znow nadrukujecie ze 2 strony;-) buziaki

TYMBARKOWA to też muszą być super śliczne takie body he "kawaler do wzięcia" no nieźle :D:D A mi się lody skończyły.. :( ale to i dobrze bo jak bym jeszcze miała to drugie pudełko bym zjadła a przecież mam jeść produkty bokate w żelazo hihi :P

Jakie śliczne te spioszki i kaftanik, body tez sa fajne :) mowie wam ile ja nakupilam bodow i sposzkow to masakra hehe, ale okazja byla wiec co :))) jak bede miala aparat to porobie fotki i tez pokaze :) Ja to musze dokupic jeszcze pare kaftanikow i na tym skoncze kompletowanie ciuszkow bo mam ich za duzo juz ;p

No ja już mam 3reklamówy ale jeszcze dozbieram drugie tyle hehe i będe Michałka chyba 3 razy dziennie przebierać żeby chociaż wszystko raz ubrał, nie no żartuje ale naprawde sporo tego :P

No właśnie OLL dobre pytanie, jak się to robi.. bo ja też tego nie mam a fajne to:)

Moze olenka jak jeszce nie uciekla to nam odp jak to sie robi. Ja jeszcze nie mam nic. Czekam do slubu a pozniej zaszaleje:):P

tam podalam link i trzeba wejsc i zarejestrowac sie no i tam sie takie robi, wybierasz sobie ciazy albo slub itp i sama tworzysz masz gotowe szablony :)

fajne takie w komplecikach... ja juz niedlugo tez zaczne sie rozgladac

Ja już mam suwaczka-wchodzi? trochę się nakombinowałam:)

a ja nie moge tego zrobic bo str mi sie zawiesila:( lece na serial. Odezwe sie moze pozniej. buzka dla Was i brzuszkow:*