Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamcia_rocznik_87

87 MAMY z ROCZNIKA 87 **1987** ZAPRASZAM

Polecane posty

Nick......... Wiek........ Imię dziecka...... Data urodzenia dziecka Klaudia.P.......21..........Olivierek........... 20.01.2006 Catarinka......21.........Martynka........... 24.08.2008r. Zaciążone: Nick.............. Wiek...... Tc........ Termin.... Płeć-imię..... Klaudia.P.........21.........15tydz.....30.sierpnia..bliźnięta...nie wiem OOOLLL....... .....22 ...... ..14....... sierp/wrz....... nie wiem Tymbarkowa....... 21........29..........25.05.09........S-Marcel Gosiaak...........21...........22..........11.07.09..... ..S-Michał

aaa hehe:P no własnie tak myslalam ze jakos szybko jak 15tydzien hehe:) ale fajnie że masz bliźniaczki to pewnie brzuszek juz sie uwidocznil bo przy blizniakach to szybciej a ruchy juz czujesz??

tylko że 21 lat wiecznie mieć nie będziemy:P a tak będziemy dodatkowo wiedzieć kiedy mamy urodziny.. a może po nicku dodać jeszcze miejscowość? jak będzie nas więcej to może trafią się mamy z tych samych okolic, no i często pada pytanie skąd jesteś

Gość tymbarkowa
jak dwa szkarby buszuja to pewnie brzuszek na wszystkie strony faluje;-) moj maluszek sie chyba uaktywnil bo dzisiaj czesto kopal a ja sie tak martwilam;-)

no brzuszek z dnia na dzien wyskoczyl;) fajnie wazne zeby zdrowe byly choc marze o jednej coreczce;) ruchy czasem takie leciutkie jak motylek;) czekam na porzadne kopniaki;) w przyszlym tyg mam wizyte moze bede znala juz plec;)

No wiecznie nie bedziemy mialy 21 lat ale tabelka bedzie co jakis czas aktualizowana bo tc tez sie zmienia wiec i tak co chwilke beda aktualizacje tabelki. A miejscowosc jasne ze mozna dodac:) MAMUŚKI: Nick............Wiek.....Miasto........Imię dz..... Data ur. dziecka Klaudia.P.......21.............. ........Olivierek........... 20.01.2006 Catarinka......21.....................Martynka........... 24.08.2008r. ZACIĄŻONE: Nick...........Wiek.... Miasto.. Tc/ Termin.... Płeć-imię..... Klaudia.P......21.....................15/30.08.09 bliźnięta-nie wiem OOOLLL.......22 .............. ....14/sierp/wrz....... nie wiem Tymbarkowa....21.....................29/25.05.09........ S-Marcel Gosiaak.........21.... Jastrzębie.......22/11.07.09..... . .S-Michał

Aha dopisujcie sie w miarę równo zeby to ładnie wyglądało. Klaudia.P - może juz poznasz płeć bo to będzie 16tc zalezy jak maluchy się ułozą:)

MAMUŚKI: Nick............Wiek.....Miasto........Imię dz..... Data ur. dziecka Klaudia.P.......21.............. ........Olivierek........... 20.01.2006 Catarinka......21.........Wrocław...........Martynka.......... . 24.08.2008r. ZACIĄŻONE: Nick...........Wiek.... Miasto.. Tc/ Termin.... Płeć-imię..... Klaudia.P......21.....................15/30.08.09 bliźnięta-nie wiem OOOLLL.......22 .............. ....14/sierp/wrz....... nie wiem Tymbarkowa....21.....................29/25.05.09........ S-Marcel Gosiaak.........21.... Jastrzębie.......22/11.07.09..... . .S-Michał

oo Catarinka widze z Wrocławia jestes:P moja mama tam mieszka, bo rodzice są po rozwodzie i dość często tam bywam, a raczej bywałam bo teraz w ciąży tak często nie podrózuję:)

Gość tymbarkowa
MAMUŚKI: Nick............Wiek.....Miasto........Imię dz..... Data ur. dziecka Klaudia.P.......21.............. ........Olivierek........... 20.01.2006 Catarinka......21.........Wrocław...........Martynka.... ...... . 24.08.2008r. ZACIĄŻONE: Nick...........Wiek.... Miasto.. Tc/ Termin.... Płeć-imię..... Klaudia.P......21.....................15/30.08.09 bliźnięta-nie wiem OOOLLL.......22 .............. ....14/sierp/wrz....... nie wiem Tymbarkowa....21..Szczecin.....29/25.05.09........ S-Marcel Gosiaak.........21.... Jastrzębie.......22/11.07.09..... . .S-Michał

A co do wieku to przecież wszystkie wiemy że mamy tyle samo lat bo to topik rocznikowy w końcu:P Mi się bardziej wydaje że pasowałby bardziej dzień i miesiąc, co innego na topikach gdzie są matki w zupełnie innym wieku

Gosiaaak O proszę:) A gdzie dokładniej? To jak będziesz wpadać do mamy z wnukiem to będę was do ZOO porywać:P

Gość tymbarkowa
widze ze to juz wyzsza kombinatoryka;-)

Niech juz zostanie tak jak jest, a akurat ja nie jestem w waszym wieku bo ja rocznik 88 hehe:P ale mam juz 21 bo skonczylam poczatkiem lutego:) A mama mieszka Wrocław-Mikołajów a Ty? chętnie sie do ZOO wybierzemy, jeszcze we Wroclawiu nie bylam, piękne miasto:)

No to kawałeczek, ja Kleczków. To jak nie byłaś to chętnie Ci kiedyś pokaże jak wpadniesz:)

Z przyjemnością.... może i dzieciaczki sie zakumplują hehe:D A Twoja mała ma pół roku tak? a jak ząbki wyszły już jakieś, siada pomału? :)

Dziewczyny a wiecie jak się robi linka zeby po otwarciu się np wyświetlała fotka? bo chciałam sobie dać fotke brzuszka ale nie wiem gdzie ja wrzucic i jak to sie robi...

Gość tymbarkowa
zmykam spać, będę jutro. buziaki i trzymajcie sie cieplutko brzuchatki;-)

A no ma 6msc 8 dni:) Ząbków jeszcze nie ma i coś nawet nie widać żeby szły, to siadania się rwie od dawna... baa.. nawet do stawania:) Zazwyczaj podciąga się żeby usiąść ale dzisiaj w kąpieli sama mi usiadła

21:01 [zgłoś do usunięcia] tymbarkowa zmykam spać, będę jutro. buziaki i trzymajcie sie cieplutko brzuchatki A ja mam marznąć bo bez brzuszka taaak;) Hihi, papa

Silna kobitka jak już stawać chce :) Może szybko zacznie chodzić a ząbki pewnie niedługo bedą szły.. to przed Tobą jeszcze cięzkie nieprzespane noce bo przy ząbkach to czasem niewesoło bywa...

Oj wiem ale na szczęście teraz się wysypiam bo młoda ładnie śpi:) Jakoś to przeżyje... a co do zdjęcia to wrzuć je gdziekolwiek (n-k, fotosik czy coś) Jak chcesz żey otwierało się samo zdjęcie jak u mnie to tam gdzie je wrzucisz kliknij na fotkę i pokaż obrazek i w tedy skopiuj linka... chyba o to Ci chodzi?

Gość tymbarkowa
catrainka napisalam brzuchatki tak jakos nie gniewaj sie, buziaki;*

tymbarkowa, no wiem;) nie gniewam się... śpij dobrze, ja też zaraz uciekam bo mój się wykąpie to pewnie zabierze mi laptopa:P

Oki dzięki pokombinuje z tą fotką:;p I znowu zostanę sama.. tylko ze mnie taki nocny marek:P no to dobranoc kochane:* Mój już dawno śpi więc laptopa nikt mi nie ukradnie hihi:D