Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TO POPEK ANIA PRZECIEZ

MATKO MA KOLEŻANKI KTÓRE MÓWIĄ ,ŻE ZIMĄ NIE GOLĄ NÓG!!MASAKRA!!!

Polecane posty

Gość
znam takie, które i latem nie golą :p

Gość gfddfgdg
Nie no, latem to już lepiej się poświęcić... ;) Ale kiedyś kobiety nie goliły i też żyły :D

a gadanie co byscie powiedzialy ze przyjezdza pogotowie a ty masz nogi nieogolone jest bez sensu-a jak kiedys bedziesz lezec w szpitalu w takim stanie,ze przez miesiac nie zejdziesz z lozka,to co? zarosniesz,i nie bedziesz miala mozliwosci ogolenia sobie nog!

Gość dfdd
ja chcialam wnieść tylko tyle do tematu - pod rajstopami widać włosy na nogach, nawet lekko odrosnięte. poza tym, w zime nie gole czesto, bo faktycznie pod spodniami nie widac, mojemu to nie rpzeszkadza

Gość gfddfgdg
A dla tych z pogotowia to naprawdę byłby szok zobaczyć niegolone nogi... :P :D Oni nie jedno widzieli i nie sądzę, zeby zrobiło to na nich jakiekolwiek wrażenie :P Gratluluję dziewczynom, które golą się z uwagi na możliwość takiej sytuacji :D Proponuję spać również w pełnym makijażu. Co to by było jakby strażak ratujący cię w nocy z pożaru zobaczył cię bez tapety? :D

Ja też zimą nie golę :) a jak by przyjechało po mnie pogotowie to się NIE bede wstydzić bo to nie znaczy że nie myję:P

Gość Marysia co jej ukradli panele
Pal licho z kudłami na nogach, znam takie co szponów nie obcinają:p To dopiero ohyda:p

E tam mi też się nie chce golić nogi w zimę :) ostatnio goliłam chyba w styczniu :P mam chłopaka któremu to wcale nie przeszkadza więc nie będę się wysilać skoro chodzę teraz na okrągło w spodniach :P A jak zemdleje to ostatnia rzeczą jaką będę się przejmować będą moje nie ogolone nogi :O

Gość golcie sie dziewczyny
bo nie znacie dnia i godziny

Gość Lubię owłosione
A ja lubię jak kobieta goli nogi tylko do kolan, łona w ogóle, a pachy nie zawsze, żeby miała często krótki odrost :P

Gość upupupupupupuppppppuppppppuppp

Gość tez nie gole w zime

Gość OLLLIIIITEKKK
O BOSHE!!!!!TO MOŻE JA SOBIE Z PICZKI TEN JĘZYCZEK WYTNE TO BĘDZIE BARDZIEJ HIGIENICZNIE???? CO O TYM MYŚLICIE???? MOJE KUMPELE TAK ROBIĄ DLA HIGIENNY!!!

Bardzo mi sie podoba zarowno zbulwersowanie autorki, jak i ten argument z pogotowiem, zapewne jak lekarz zobaczy wlosy na nogach to zwymiotuje i ucieknie, i biedna delikwentke zostawi na pastwe losu. Ja tez nie gole nog zima ;), tylko depiluje, dosc regularnie, ale jakos mnie niegolenie nie oburza. Dziwne te dzisiejsze definicje higieny ;)

Gość moge smialo rzec
dobrze Ci radze- wez kolo i pierdolnij sie w czolo:O

Ja nawet jeśli nigdzie nie wychodzę w spódnicy nie mam randki itd ZAWSZE depiluję nogi. Dla samej siebie bo źle bym się czula z owłosionymi :/

Eunice, ja tez sie czuje zle, ale rozumiem osoby, ktorym to nie przeszkadza, a Ty?

Gość czy jeśli nie depiluje
sobie dziurek w nosie to jestem zaniedbana? :classic_cool:

Kropek, jeszcze troche i sobie wyobrazisz, w Twoim przypadku oczekiwania topnieja z czasem ;)

no ja w sumie też rozumiem... nie chcą golić niech nie golą co mi do tego

Gość prawiczek żeby ciebie
jakakolwiek dziewczyna chciała to bedzie dobrze.:P:P:P

Gość yaaaaa
a ja też nie golę nóg w zimie... no może raz na tdzień żeby całkiem njie zarosnąć hehehe mieszkam z facetem on wogóle nie zwraca na to uwagi nawet w lecie golę nogi co drugi dzień i tylko nad kolana bo włosy na udach mam jasne, miękkie i króciutkie a do trgo nie chodzę w mini bo mam duże uda i z głowy ... zupełnie nie rozumiem co mają włosy na nogach do chigieny? myję się co dzienne w lecie 2x dziennie więc w czym problem???

Gość yaaaaa
ups... higieny hehehe sorki za to i ew inne błędy

Prawiczek, obawiam sie, ze ja zawsze ironizuje :o Ale jesli chodzi o te kobiety, niezadbana moze Ci 'sluzyc' do tego wszystkiego, co niezadbana, no chyba, ze chesz sie nia chwalic przed kolegami, czy cos.

Gość upupupupupupupupupuppppppppupp