Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

renika

Ubranka na 0-3 m, WROCŁAW, oddam za symboliczną cene

Polecane posty

Witam mam ubranka po dwóch chłopcach, i w przeszlosci tez po jakimś bobasie chyba nawet dziewczynka sie tam pojawila :). Z odzysku, ale nie wyrzuce na śmietnik bo mi szkoda a myślę, że są mamy które nie pogardzą i przyjmą. Jednak ponieważ ubranka nie są jakości pierwszej najlepiej jak sie umówią na oględziny i może cos sobie wybiorą. Mnie szkoda wystawic karton na smietnik bo wiadomo... a moze jest ktoś komu sie to przyda. Mam do tych ubranek sentyment i z wielką radością dam dzidziusiowi któremu wszystko jedno jak byle ciepło :) Zapraszam na gg 4343858

Gość khyyyy
Tak, przyjmie większość ale pewne takie jak kiedyś ktoś mi napisał przyjmę orginalne nexty, gapy, zary, nike itp Fajnie co?

Gość tz miałam ten problem
renika tez sie zastanawiałam co zobić z ciuszkami po dzieciach. czy oddac za grosze.postanowiłam schowac bo nigdy nie wiadomo co sie w zyciu przytrafi. Młoda jeszcze jestem, kiedys może się odezwie instynt, albo zwyczahna wpadka. Moje ciuszki mimo ze po 2 dzieci to są cudne. Zadbane, ładnie dobrane kolorystycznie, ale na allegro nie zejdą bo to spioszki i pajacyki a nie jeansy i koszule. Zostaw sobie.

Gość ambaa sorry że
a ja... buu p[rawie całą wyprawkę oddałam takiej bidulce, co tu niedaleko mieszka, to teraz menda mi nawet nie odpowie dzień dobry... najlepsze zostawiłam, takie sentymentalne i oddałam koleżance, a teraz moja siostra w ciąży jest i już nic nie mam... przykro mi, że dałam tamtej babie... nie to, zebym żyd była, bo sama ją zaczepiłam i jeszcze jej to wszystko zaniosłam, a ta... słów brak... jakby mnie teraz nie znała.

dlatego te naj naj nie ujmując zostawiłam mojej szwagierce, moze komuys byc przykrto ze te zle oddaje a dobre zostawiam ale wole oddac za symboliczną oplatę niz wywalic na smietnik...

Ktoś potrzebujący będzie Cię po rękach całował za jakiekolwiek ciuszki i do głowy nie przyjdzie mu, żeby mieć pretensje.Jeśli komuś będzie przykro, to znaczy, że nie taki znów potrzebujący ;)

mam wyzuty ze oddaje te gorsze a lepsze zostawiam ale z dwojga złego lepiej oddac niz wyrzucic....

Gość wyplywa ale nei przeszkadza to
no topiku kupie-sprzedam -oddam dziewczyna pisala ze potrzebuje ubranek

Gość niby na dziewczynke ale takie
male to wszystko jedno 02.03.2009] 14:14 [zgłoś do usunięcia] żonaa swojego mężaa Rozumiem, ze wszyscy tu oferują sprzedaż, ale czy jest jakaś dobra osoba, która mogłaby mi dać jakieś ciuszki? Mąż tylko pracuje, ja kończę studia, córeczka w drodze bo jestem w 6 miesiącu. Ubolewam nad tym, że w Polsce niby polityka prorodzinna a niestety w żaden sposób się to nie objawia. Ledwo starcza nam do przysłowiowego pierwszego a jeszcze tyle wydatków nas czeka Proszę tylko o jakieś ubranka... czy ktoś dysponuje dziewczęcymi i czy ma dobrą wolę by je oddać?...

Gość cfbzbfffffffffffhzdh
a ile to ta symboliczna opłata? Fajnie byłoby fotki zobaczyć

mysle ze 2 zl za sztuke :) co by na pampersy starczyło zdjęc nie mam bo jest tegocaly karton, a poniewaz jakosc ubranek nie jest super dobra, raczej dobra dlatego wolę aby osobiście sobie ktoś podjechał i wybrał ewentualnie

Gość cfbzbfffffffffffhzdh
W sumie trochę dużo zwłaszcza że wcześniej pisałaś że są one gorsze bo co lepsze zostawiłaś, ja mieszkam na zadupiu Wrocławia i nie za bardzo mam kiedy podjechać i obejrzeć bo sama z dzieckiem, więc szkoda że nie masz zdjęć, ale jakbyś nikogo chętnego nie znalazła to chętnie je odkupie np. 10zł za wszystkie:P w tedy będzie mi się opłacało przyjechać i brać bez wybierania... a i jeszcze czekoladę kupie Piotrusiowi bo Bartuś za mały;) To będzie symboliczna kwota... Albo zdecydujesz się zdjęcia porobić

wiesz cena i tak do uzgodnienia, jak bede u rodziców porobie zdjęcia i przesle, napisz mi swojego maila rewa78@interia.pl

dysponuje zdjeciami oferta nadal aktualna mozna podjechac i samemu zobaczyc :)