Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhihihihihihihihhhhhh

KSIĄŻKI EROTYCZNE

Polecane posty

znacie jakies tytuły książek w których jest opisanych sporo zbliżeń erotycznych, różnych perwersyjnych opisów itp? Rzadko trafiam na takie książki ale może Wy znacie? Chodzi mi również o opisy nietypowego seksu :)

funny hill wlasnie przeczytalam, potrzebuje teraz czegos mocniejszego :P

już gdzieś na cafe wpisywałam ten tytuł-\"Życie seksualne Catherine M.\"Catherine Millet

Gość co przez to rozumiesz
? "Chodzi mi również o opisy nietypowego seksu" :O

Gość Axaxax
Anne Rice "trylogia o spiacej krolewnie"

Gość masz 30 min
najnowszy numer hanna montana

Gość Ogar
mocna, pisana eleganckim językiem,n niebanalna, bo z ciekawym przesłaniem jest powieść Erotyczny Pamietnik Masażysty. Dużo lepszy od okrzyczanych hitow zachodnich.

Gość Ogar
mocna, pisana eleganckim językiem, niebanalna, bo z ciekawym przesłaniem jest powieść Erotyczny Pamietnik Masażysty. Dużo lepszy od okrzyczanych hitow zachodnich.

Gość AniaaPoleca
Mnie bardziej w tych książkach interesuje psychologia tych osób. W Greyu na przykład większość osób zauważa tylko erotykę, a mało kto zwraca uwagę na to jak Christian się zmienia, jak przezwycięża swoją niechęć do siebie, do dotyku, do miłości.. Nie wiem jak można porównywać w ogóle Crossa do Greya, według mnie obie książki są bardzo dobrze napisane. Ale są to dwie zupełnie różne książki. Najbardziej mi się nie podoba, że większość teraz książek erotycznych ma przyklejone (wydrukowane) kółko z napisem "bardziej seksowne niż pięćdziesiąt twarzy Grey'a" itp. Takie porównywanie książek tylko odstrasza. Co do Crossa, to książka bardzo wciąga, jest o tyle lepsza, że jest opisane życie nie tylko głównych bohaterów, ale i wiemy co się dzieje u innych osób. Książkę ta czyta się bardzo przyjemnie. Ale ja bym jej w ogóle nie porównywała Grey'a. A co do książek erotycznych, to polecam "Edukacje Kopciuszka", "Przeznaczona do gry", "Na każde jego żądanie", serię "osiemdziesiąt dni" może trochę mniej, ale jak ktoś nie ma co kupić, ani co czytać, to po tą książkę też można sięgnąć. "Za sceną" i "Ostra gra" są to bardzo przyjemne książki ale jest w nich prawie sam sex, więc polecam do poczytania w domu, dla osób które lubią czytać tylko o tym :) "Trzy oblicza pożądania" - ta książka jakoś specjalnie mi się nie podobała, ale jak by ktoś chciał ją przeczytać, to z tego co widziałam jest możliwość ściągnięcia na chomiku, ja żałuję, że wydałam na nią pieniądze... Pozdrawiam :)

"W jego dłoniach" Marthe Blau "Prześpij się ze mną" Jessica Cutler "Sto pociągnięć szczotką przed snem" Melissa P. "Cichodajka" - Weronika R. "80 dni żółtych" i "80 dni niebieskich" Vina Jackson "Ujarzmić bestię" - Emily Maguire "Pamiętniki Fanny Hill" "Małe ptaszki", "Delta Wenus" Anais Nin Markiz de Sade - wszystko

Gość nasty trixy
"W łóżku z " - zbiór opowiadań. autorki różne.

Gość Ja podpowiem..:)
Jak perwersja to"Historia O"

Gość ach ach ach
Ewa Egejska - czarodziejki.com Według mnie realistycznie, z dystansem i poczuciem humoru o pracy w burdelu.

Gość hvfiyvo
"TERAPIA NARODU ZA POMOCA SEXU GRUPOWEGO" ARUDATI Rewelka polaczenie bewstydnego sexu z polityka bardzo fajna i momentami mocna :)

Gość hvfiyvo
GREY fajny seria Osiemdziesiat dni... bez zbednych opisow greyowskich ale lekko sie czyta

Gość nikkasss
Polecam książkę, która odmieniła moje życie (oczywiście seksualne). Monika Nowicka w książce pt.: Piąta fala pożądania, ukazała dogłębnie jak wykorzystać seksualne fantazje w prawdziwym życiu. Znajdziecie tam mnóstwo pikantnych i przede wszystkim prawdziwych historii kobiet, które tę metodę wykorzystały w bardzo zmysłowy wręcz sposób ;)

Gość gość
namiętność po zmierzchu sekrety po zmierzchu

Gość gość
chyba już wiem co wybrać

Catherine Townsed - Przygoda na jedną noc. Bardziej jaja, niż ilość seksu w seksie, czyli wspominam ciepło. :classic_cool:

Gość gość
tu jest naprawdę pikantnie: www.mialammeza.blogspot.com. polecam!

Gość osoma
Czy ktoś mógłby mnie naprowadzić na tytuł książki? Czytałam ją jako nastolatka z wypiekami na twarzy oraz szokiem, co ja czytam i nie mogę sobie teraz skojarzyć jej tytułu. Akcja działa się w domu rozpusty i pamiętam jak przez mgłę, że dziewczyny tam pracujące musiały być wyjątkowo uległe, dostępne na każde życzenie przechodzącego mężczyzny. Obowiązywał nakaz ciągle otwartych ust by móc zadowolić chętnego, piersi miały być ciągle odsłonięte, nogi stale rozwarte (żadnego zakładania nogi na nogę), a kuse spódniczki na tyle kuse, by każdy mógł się wedrzeć w którą chce dziurkę. Pamiętam też, że przygotowywano odpowiednio bohaterkę do stosunków analnych poszerzając ją systematycznie. Czy komuś coś świta?

Gość gość
Nie wiem co to za książka, ale chętnie bym przeczytała, więc jak ktoś zna tytuł, to proszę pisać :)

Gość gość
Kiedyś czytałem "Lulu" Almudeny Grandes. Była to ostra rzecz....

Gość gość
i jeszcze After to nowość, moim zdaniem bardzo dobra. Znajdziesz w niej wszystko, co chcesz, trudną miłość, świetne opisy seksu. Bardzo wciągająca.

Gość gość
ja polecam przeznaczona do gry