Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hilinka6

Kiedy dostajecie okres po ost. dni tabletki anty.?

Polecane posty

Gość hilinka6

W ktory dzien po zazyciu ostatniej tabl. antykoncepcyjnej dostajecie okres? ja zwykle w 3 dzien po ost. tabletce z opakowania. Ale dzis dostalam jeden dzien po ost.tabl. Hmm moze to wynik silnego stresu (lot samolotem)?

Do 3-6 miesięcy okres może przyjśc kiedy sobie chce.

Gość hilinka6
nie zrozumialas pytania! Mowie o przerwie 7 dniowej! W ktorym dniu od ost, tabl z opakowania dostajecie okres????????

ostatnia tabletka w czwartek - okres w niedziele rano, pozniej przesunal sie na poniedzialek rano nglka, autorce chodzi o okres przy braniu tabletek, a nie calkowitym odstawieniu

Gość kicia..85
Ja ostatnią tabletkę biorę w poniedziałek a okres zawsze dostaję w sobotę czyli 4 dni po wzięciu ostatniej tabl. z blistra.

faktycznie, nie zrozumiałam ;))))sorryjak pamiętam - dostawałam w 4tym dniu ale czasem zdarzało się 2gim

a ha, nigdy nie dostalam wczesniej niz po 3 dniach, a u ciebie moze bylo to spowodowane stresem lub czyms innym, w kazdym razie jesli to bylo jednorazowe, to nie ma sie czym martwic :)

Gość hilinka6
chyba stresem, eh dzieki troche sie martwie bo w sumie dzis to takie plamienie jakby okres, moze taki znak, a okres taki porzadny dostane jutro.

U mnie było tak: ostatnia tabletka w środę, a @ w sobotę.

Gość adefffffffffffffffffffff
ja mam ostnia tabletke w niedziele a okres dostaje 3 dnia w srode rano pozdrawiam

Ostatnią tabletkę biorę w środę, a okres dostaję zawsze w niedzielę rano. Biorę tabletki już pół roku i okres za każdym razem pojawia się w niedzielę z samego rana, zawsze o tej samej godzinie.

Gość hilinka6
kurcze ja mam plamienie nadal, eh pojawilo sie na drugi dzien od ost tabl. z opakowania. A zwykle okres dostawalam na 3 dzien, ale tego plamienia nawet okresem nazwac ne moge. eh moze w koncu jutro dostane normalny okres.