Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooooooooOLAooooooooooo

SUKNIA szybko i tanio???

Polecane posty

Czesc Kobietki!! Chodzi o suknie slubna. Problemy sa dwa> po 1 potrzebuje taka, zeby pasowala i na slub cywilny i na koscielny (jestesmy z 2 koncow Polski wiec zdecydowalismy sie na dwa sluby, ale to inna historia) Pomyslalam, ze zamiast sukni slubnej, poszukam wsrod suki wieczorowych, chce aby byla dluga, w jasnym kolorze i raczej fason, powiedzmy... tuby, tzn waska litera A lub prosto w dol.. Po drugie, bede w Polsce tylko 4 dni w kwietniu, a slub biore w lipcu. Czy znacie Drogie Panny i Panie :) jakies sklepy, firmy gdzie moge szukac?? Jestem z Katowic. Polecacie jakies salony, lub odradzacie?? Dla przykladu, szukam czegos takiego>

Gość ładnydzisdzien
A chcesz kupic nową suknię, czy używana tez wchodzi w rachubę? To ma byc suknia biała, ecru?

Hej wolalabym nowa, ale urzywana tez moze byc. A znasz moze adresy jakis wypozyczalni?? Czy masz jakas swoja sukienke :)??

Gość ładnydzisdzien
Spytałam, czy używaną, bo faktycznie będę miała do sprzedania suknię po 9 maja. Nie jest to typowa suknia balowa, dlatego akurat pomyślalam,że nadawałaby sie takze na cywilny. Tyke ,że i tak nie wiem,ile masz wzrostu i mozemy miec diametralnie rózne wymiary. Poza tym suknia będzie biała, a moze ty lubisz ecru;) Tak, czy owak tutaj jest link do sukni: ) http://www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=bagdad

hmm 176cm :) sukienke masz bardzo ladna!!

Jak salon MADONNA? Jakie ceny? Jaka obsluga? I jak sadzisz, czy uda mi sie kupic w kwietniu aby sukienka byla do odebrania z koncem czerwca??? Zdaze?? Pzdr

Gość w madonnie
zamawia się suknie 4-5 miesięcy wcześniej chyba że pójdziesz i będą miały do sprzedania suknie akurat w Twoim rozmiarze

Gość ładnydzisdzień
No własnie tak myslałam,ze jestes o wiele wyższa;) Nie kupowałam w Madonnie, więc nie wypowiem sie na temat obsługi. Ale faktycznie, suknię, przynajmniej taką, trzeba zamówić 4 miesiace wcześniej.

Gość maggggda
Nie wiem z jakiego kraju jestes ja na stale mieszkam w UK i tu wlasnie kupiłam suknie na ślub w Polsce. Miałam ślub cywilny ale tą, którą kupiłam śmiało mogłaby być i na koscielny. Ceny sukni (nie tych z salonow ślubnych) są takie same bądż mniejsze niz w PL,więc nie miałam stresu, że zabraknie mi czasu na wybor sukni w kraju.

Gość oooooooolaoooooooooo
Mieszkam w Norwegii, ceny za suknie slubna ... ok 9tys zl, srednio. Ponoc da sie tez kupic za 2tys, ale nie znalazlam takiej tylko o tym slyszalam. A co do sukni wieczorowej to faktycznie musze poszukac.. dzieki. Mam juz namiary na MONA, AIOLA DETERMIOS, jakies Dziewczyny macie jeszcze pomysly??

ladnydzisdzien Twoja sukniaa jest uroczaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jest cudownaa nie moge oderwac od niej wzroku ile kosztujee moze kupie ja na poprawiny?

Gość przepiękna ta
suknia z madonny , matko ja bym ją normalnie do ślubu kościelnego ubrała , cód miód

Gość missstrawberry
do ladnydzisdzien: na jaki wzrost jest ta sunkia, którą sprzedajesz? cena itp. byłabym zaineresowana:)

Gość e tam bez przesadzy
up up up

Gość dżessika
projektant mial rozwolnienie mysli jezeli chodzi o ten gorset!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I ta moskitiera!!!!!!!!!!!!! bieszcz\ady rulez