Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
NajśliczniejszyZCałejWsi

Kupilem sobie smartwatcha

Polecane posty

Poczebe atencji macie misiu uważajcie 

6 minut temu, Koralgor napisał:

To jeszcze nie byla zlosliwosc. Lubie opowiesci o twojej matce, bo ma wiecej ikry niz wy dwoje razem wzieci.

To byla zlosliwosc.

A powód wiecznej złośliwości?

Przed chwilą, Doktor ZG napisał:

A powód wiecznej złośliwości?

Piszesz o mnie jak mnie ma z pytaniem gdzie jestem

10 minut temu, Doktor ZG napisał:

Pożyjemy, zobaczymy jak będzie w praktyce. Poki co, jestem sceptyczny. Daj im jeszcze kilka lat.

No i dopóki części zamienne nie będą dostępne od ręki to chińskie auta u nas pozstaną ciekawostką dla odważnych.

4 minuty temu, szmul napisał:

Poczebe atencji macie misiu uważajcie 

No pisze tutaj o matce to mu pisze ze lubie jego matke bardziej od nich bo ma jaja co mam uwazac

Przed chwilą, Koralgor napisał:

No pisze tutaj o matce to mu pisze ze lubie jego matke bardziej od nich bo ma jaja co mam uwazac

Huh no nie wiem o zdanie nie pytal a na nikim się nie wyzywajo jak salowej nie ma

Ciężka misja zmieniania ludzi zamiast skupić się na tych co się lubi 

4 minuty temu, Koralgor napisał:

Piszesz o mnie jak mnie ma z pytaniem gdzie jestem

Ja sie pytam gdzie ty jesteś? 

1 minutę temu, szmul napisał:

Huh no nie wiem o zdanie nie pytal a na nikim się nie wyzywajo jak salowej nie ma

Ciężka misja zmieniania ludzi zamiast skupić się na tych co się lubi 

Przeciez to jest forum to co piszesz ze o zdanie nie pytal? Od kiedy ktos musi pytac o zdanie zeby sie moc odniesc bo chyba nie zauwazylam tego punktu w regulaminie?

2 minuty temu, Doktor ZG napisał:

Ja sie pytam gdzie ty jesteś? 

No wpadasz tutaj i ciagle tylko czytam "gdzie koralgor zeby jej zwrocic uwage?" jakbym tu miala czatowac cala dobe conajmniej.

30 minut temu, Doktor ZG napisał:

Szczerze? Co można oferować za 30 zl? Dla przykładu. Kiedys córka uparls sie na jakis super puchaty dywan na Temu. Zamówiła jej moja matka, bo ja tam nie kupuję. Przyszedł- kilka razy mniejszy niz na zdjęciu, kilka razy mniej puchaty i tandetny. Ogólnie wygladal jak wycieraczka, a nie jak dywan. Takze uważam, ze chińskie platformy są dla frajerow albo dla desperatów. Chyba, ze ktos kupuje cos na żarty 😉

Różne rzeczy można tam kupić i tanie duperele i ciut droższe... Czasem dobrze jest zerknąć na opinie zwlaszcza na te gdzie widać realne zdjęcia.

Zdarzyło mi się na ali... kupić sprzęt fotograficzny: obiektyw, statyw, filtry ir i szynę, było ciut taniej niż u nas. 

Edytowano przez yeya
  • Like 1

Ale badziew też można kupić... 

Dobrego dnia.

31 minut temu, Doktor ZG napisał:

Szczerze? Co można oferować za 30 zl? Dla przykładu. Kiedys córka uparls sie na jakis super puchaty dywan na Temu. Zamówiła jej moja matka, bo ja tam nie kupuję. Przyszedł- kilka razy mniejszy niz na zdjęciu, kilka razy mniej puchaty i tandetny. Ogólnie wygladal jak wycieraczka, a nie jak dywan. Takze uważam, ze chińskie platformy są dla frajerow albo dla desperatów. Chyba, ze ktos kupuje cos na żarty 😉

na przyklad calkiem zaj3bista lampe fotograficzna ale jak chcesz to se ja mozesz kupic na Allegro za 200 zl taka sama

6 minut temu, Koralgor napisał:

O ty lobuziaku teraz to sie bedziesz wykrecac 🤣

To pan ważny srafeterii jakieś kliki antypatycznych ludzi to som ale po co tyle klikać myszka żeby się kłócić 

To pan ważny srafeterii jakieś kliki antypatycznych ludzi to som ale po co tyle klikać myszka żeby się kłócić 

Bo mnie zaczepia i ucieka. 

Bo mnie zaczepia i ucieka. 

A pies mu mordę lizal tak

Teraz nie zaczepia 

Chociaż jak tam se uważasz 

3 minuty temu, szmul napisał:

Ważnie, że są też ostoje sympatyczności na forum - jak moja skromna osoba 😆😉 

• Like 1

A pies mu mordę lizal tak

Teraz nie zaczepia 

Chociaż jak tam se uważasz 

No jak tu jestem i mam szanse mu odpowiedziec to dziwnym trafem nigdy o mnie nie pisze, tylko jak mnie nie ma na forum to taki odwazny

Można nie eskalować wojny dalej jak komuś się nie chce po prostu 

3 minuty temu, szmul napisał:

Można nie eskalować wojny dalej jak komuś się nie chce po prostu 

To jak w szkole. Jak ktos podbiega i cie klepie w glowe to nie mowisz "dee/bil" i ignorujesz tylko mu gonga sprzedajesz. Trzeba nie dac sobie wejsc na glowe.

3 minuty temu, +RC+ napisał:

Ważnie, że są też ostoje sympatyczności na forum - jak moja skromna osoba 😆😉 

Ty to byłbyś dobrym politykiem bo umiesz gadać tak że nikogo nie obrażasz i nie pobudzasz wojowniczych guczy do ataku nie ma tego szyderstwa i pogardy wobec innych na pierwszy rzut oka

4 minuty temu, szmul napisał:

Ty to byłbyś dobrym politykiem bo umiesz gadać tak że nikogo nie obrażasz i nie pobudzasz wojowniczych guczy do ataku nie ma tego szyderstwa i pogardy wobec innych na pierwszy rzut oka

Myślę, że w roli dyplomaty bym się sprawdził... Placówka w jakimś sympatycznym, ciepłym kraju - czemu nie 😉

Edytowano przez +RC+

4 minuty temu, Koralgor napisał:

To jak w szkole. Jak ktos podbiega i cie klepie w glowe to nie mowisz "dee/bil" i ignorujesz tylko mu gonga sprzedajesz. Trzeba nie dac sobie wejsc na glowe.

Etam lepiej babie wejść na głowę niż chłopu oni bardziej cierpią są siusiu majtki małe wujki ty jesteś dzielna nie ma co się obruszać tak 

5 minut temu, Koralgor napisał:

Przeciez ty właściwie odkąd się tu pojawiłaś zachowujesz się jakbyś wręcz błagała o gonga na otrzeźwienie. Skoro tak bardzo dopraszasz się o łomot, to nie miej potem pretensji, że ktoś po prostu spełni twoje życzenie i nie da sobie wejść na głowę.

Salix od miesiaca ci nie odpisuje i dalej probujesz

Widzę, że masz poważny problem z logiką. Najpierw zasłaniasz się regulaminem, że każdy może pisać, co chce, a teraz masz ból o to, że ktoś odpisuje na twoje wysrywy? Chyba cię kompletnie porąbało, jeśli myślisz, że ja tu o cokolwiek próbuję. Zazwyczaj po prostu ignoruję to twoje żałosne dopraszanie się o "gonga", bo szkoda mi energii na coś takiego ale widzę, że pod nieobecność kogoś, kto by cię wyprostował, kompletnie odlatujesz.

3 minuty temu, Koralgor napisał:

Za głupia

O, widzę, że jak przyszło co do czego, to odwaga do sprzedawania gongów nagle wyparowała i zostało tylko mruczenie pod nosem i rzucanie hasełek w próżnię?😂

Haha, przypomniało mi sie takie powiedzenie "przyganiał kocioł garnkowi"

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się