Doktor ZG 362 Napisano 5 minut temu 59 minut temu, salix napisał: No i dopóki części zamienne nie będą dostępne od ręki to chińskie auta u nas pozstaną ciekawostką dla odważnych. Dokładnie. Polecić to można rynek koreanski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 362 Napisano 3 minuty temu 54 minuty temu, Koralgor napisał: No wpadasz tutaj i ciagle tylko czytam "gdzie koralgor zeby jej zwrocic uwage?" jakbym tu miala czatowac cala dobe conajmniej. Nie przypominam sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 127 Napisano 3 minuty temu (edytowany) 2 minuty temu, Doktor ZG napisał: Dokładnie. Polecić to można rynek koreanski. Czy to przez to że podobają ci się korełanki czikulinki masz takie uprzedzenia Edytowano 2 minuty temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 362 Napisano 1 minutę temu 50 minut temu, yeya napisał: Różne rzeczy można tam kupić i tanie duperele i ciut droższe... Czasem dobrze jest zerknąć na opinie zwlaszcza na te gdzie widać realne zdjęcia. Zdarzyło mi się na ali... kupić sprzęt fotograficzny: obiektyw, statyw, filtry ir i szynę, było ciut taniej niż u nas. Przyznaję, ze nie mam tej aplikacji. Nie kupuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 127 Napisano 1 minutę temu Chinki mają chyba gorsze operacje plastyczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 173 Napisano 1 minutę temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Nie przypominam sobie. Dwa dni temu. Ale oczywiście oboje z ewka cierpicie na amnezje i nie pamietacie komprom. Nom. Dokladnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 362 Napisano przed chwilą 44 minuty temu, Koralgor napisał: No jak tu jestem i mam szanse mu odpowiedziec to dziwnym trafem nigdy o mnie nie pisze, tylko jak mnie nie ma na forum to taki odwazny Kiedy niby o tobie pisze? Czy ty oszalalas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach