Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emmmmmmmmmmmmm

fitness club siłownia S4 Warszawa

Polecane posty

Gość kaprisksaa
we wszystkich klubach są takie same, to zalęzy od tego jak często chcesz chodzić, 2x w tygodniu karnet na miesiąc jest po 119zł

Gość ammmella
Super, dziękuję za info i rodzaj zajęć też nie ma w S4 znaczenia? karnet jest po prostu w tej cenie tak ?

Gość antw
Gorące pozdrowienia dla uroczej kobietki maszerującej po bieżni... Przyjemnie się ćwiczy zerkając na Ciebie...

Gość kaprisksaa
tak dokładnie płacisz u nich za karnet i wybierasz zajęcia, sa w tej samej cenie.

Gość ammmella
ok dzięki wielkie i dzisiaj się wybieram do klubu po karnet :) muszę zacząć się ruszać, zobaczę na co są jeszcze miejsca i idę!

Gość kaprisksaa
Hej i jak byłaś w s4 po karnet? Daj znać co wybralaś !!

Gość ammmella
Cześć zapisałam sie w s4 na zumbę i juz byłam na pierwszych zajęciach :) superowo!

Gość kaprisksaa
o mega, to masz zumbę z luizą w s4 czy z innym trenerem ??

Gość ammmella
tak zumba z Luizą :) zajęcia mi się bardzo podobają, dają nieźle w kość ale właśnie o to mi chodziło :))

Gość urażona
Chodze do klubu s4 na Bemowie. Silownia jest dobrze wyposazona choc sprzet aerobowy juz swoje przezyl i zasluzyl na emeryture. Zajecia fajne, jako jeden z nielicznych fitness clubow ma w swojej ofercie zajecia power pump / sztangi, ktore sa rewelacyjne. Mam jednak zastrzezenie co do pan, ktore pracuja na recepcji. Tak nieuprzejmego personelu dawno nie spotkalam. Jestem pelna uznania za ich wytrwalosc, bo po ich minach i zachowaniu mam wrazenie, ze okropnie sie mecza i sa tam za kare, a jednak cos je jednak motywuje, zeby przyjsc do pracy kolejnego dnia...byc moze jest to wlasnie mysl, ze moga podokuczac klientom i byc dla nich niemilym?

Gość gość
hej, mam zamiar zapisać się na siłownię do S4 na modlińskiej, jaki mają sprzęt? chodzi mi głównie o steper, bo planuję kupić,ale najpierw chce wypróbować czy mi się spodoba:)

Gość Ciemierka
Bardzo dobry jest też Saturn Fitness, nie sieciowy ale jest i siłownia i fitness. Bardzo fajne miejsce, świeżo po remoncie. Nowy sprzęt, fajni instruktorzy. Obecnie korzystam z ich wakacyjne promocji ale sądzę że przedłużę karnet. Sporo szczegółów jest na ich stronie http://saturn-fitness.pl/, można sobie zobaczyć kiedy są jakie zajęcia z fitenssu.

Gość gość
Saturn Fitness na Targówku jest dobrym miejscem, które każdemu mogę zarekomendować - chodzimy z koleżankami już ładnych parę miesięcy i jesteśmy zadowolone z warunków - duże sale, masa sprzętu na siłowni , instruktorzy pełni zapału, że aż chce się ćwiczyć :) ceny ok więc warto przemyśleć

Gość renata320
ja chodzę trzy razy w tygodniu do Saturn Fitness i dają super wycisk - nie da się u nich nudzić, szczególnie na Zumbie mojej ukochanej :)

Gość gość
nienawidze was Warszawiacy

Gość gość
widzę, że marketingowcy z Saturn Fitness nie śpią... ;) ale taka forma 'reklamowania' swojego klubu raczej nie trafia do forumowiczów, bo z daleka widać, że pisał to ktoś od was...

Gość gość
uważam, że w ostatnim czasie znacznie spadła jakość usług proponowanych przez sieć S4

Gość gość
natomiast ceny wzrosły S4 można polecić posiadaczom kart multisport- pod względem standardowych usług wszystkie obiekty tej sieci są standardowe (aczkolwiek dużym rozczarowaneim jest obiekt na ulicy nowogrodzkiej, zwłaszcza strefa wolnych ciężarów i cross) wszystkie S4 się uzupełniają, żadne z nich nie posiada wszystkich urządzeń/stref/usług, dla osób ćwiczących "profesjonalnie" w przypadku treningów personalnych nie oferują pakietów większych niż 10, cena 100/trening jest kusząca, ale biorąc pod uwagę doświadczenie trenerów (studenci AWF, osoby jczęsto jedynie po kursie w Akademii Instruktorów Sportu), jakość obsługi (kontakt z menadżerem, a w zasadzie jego brak), renowację i dostęp do maszyn, brak dietetyka oraz możliwości wyknania podstawowoych pomiarów (np. BMR, % tkanki tłuszczowej), bardzo ograniczone możliwości treningu obwodowego etc... w związku z powyższym taka cena nie jest adekwatna to oferowanego przez S4 standardu decyzję każdy sam podejmuje indywidualnie, szkoda tylko, że za wzrostem cen nie podąża nic więcej

Gość Anima28
Ja chodzę z przyjaciółkami do klubu http://www.saturn-fitness.pl/ na Targówku. Mają tam dużo zajęć w dogodnych godzinach co mi akurat bardzo odpowiada.

Gość gość
Też się mogę podpiąć pod Saturna, mają świetną zumbę.

Gość mały_groszek
polecam gorąco na pradze południe Akademię Walki! prócz fitnessu i siłowni, można też ćwiczyć różne sztuki walki (to pewnie zainteresuje panów):)) a ja polecam zumbę z Martą, jest świetna, inne zajęcia też są super, płaski brzuch i jędrna pupa itd:) karnet jest niedrogi, open na siłownię kosztuje 109 zł, a studenci mają rabat!!!:D

Gość sylwiaLat
Powiem, że interesująco wygląda oferta Ladies Gym (www.ladiesgym.pl ). Oni stawiają na system krótkich treningów obwodowych. Taki trening to tylko pół godziny, dobra opcja dla takich zapracowanych mam i żon jak ja, które mają z reguły deficyt wolnego czasu. Ale te pół godzinki dwa razy w tygodniu znajdę. Na duży plus też jest dla mnie lokalizacja – Metro Stokłosy, dosłownie rzut beretem ode mnie.

Gość fitbase
Hej, założyłam nową stronę – fitbase.pl która ma na celu stworzyć bazę fitness clubów wraz z opiniami i rankingiem stworzonym przez osoby korzystające z ich usług. Stronka jest jeszcze w fazie rozwoju więc miałabym prośbę, jeśli chodzisz do takich miejsc, wejdź na stronę wyszukaj swój fitness club i oddaj głos, będę wdzięczna również za każdy zostawiony komentarz. Jeśli nie ma Twojego klubu w bazie daj mi znać to na pewno go dodam. Na stronkę wrzucam też przepisy na zdrowe i smaczne posiłki, polecam uwadze. Z góry dzięki za każdą pomoc !

Gość gość
ja chodzę do akademii walki na kinową, mam blisko, to fakt, ale naprawdę polecam, nawet, jezli ktoś ma kawałek ;) zaliczyłam kilka innych miejscówek i nigdzie nie czułam się tak dobrze, do tego personel pierwsza klasa ;)

Gość gość
Ja się do akademii walka z nowym rokiem zapisałam, wiecie , postanowienia i naprawdę dobry wybór. Dziewczyny instruktorki robią bardzo dobą robotę, znają się, spore doświadczenie. Mega pomagają ;)

Gość gość
Po paru miesiącach na pilatesie doszłam do wniosku, że czas na coś nowego, ale nie chciałam chodzić na zwykłą siłownie, to nie dla mnie. Znalazłam cos ciekawego w Józefosławiu (pod Wwa od strony Kabat) - Hifit studio i można tam robić treningi z elektrostymulacją. Jak dla mnie bomba, bo oszczedzam mase czasu na tym w stosunku do pilatesu :D

Gość grznie
odradzam - brak miejsca na: rozgrzewkę, ćwiczenia na macie, rozciąganie - maszyny żle rozłożone - odstępy za małe albo za dużo - maszyny z dupska wzięte, nieprzemyślny dobór - brud: okna od wielu lat zachlewione chodziłem tu 6 lat, od 2 lat nie chodzę. moja opinia g****o, wolę dalej się przejechać.

Gość gość
ja polecam akademie walk na kinowej. jak ktoś czegoś takiego szuka, to niech sobie sprawdzi. Super sprzęt i naprawde dobra ekipa. i z cenami nie szaleją ;)

Gość gość
Ja mogę polecić tylko gravitana, świetna oferta i personel...

Gość Kasia

Jak dla mnie najlepsza jest w Toruniu, studiuje w Warszawie, a w Toruniu mieszkam i była w Warszawie w kilku i nie podobało mi się tak bardzo jak w Champion Gym&Fitness