Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emmmmmmmmmmmmm

fitness club siłownia S4 Warszawa

Polecane posty

Gość tatterksa
przedzwoń i dopytaj jak z miejscami na zajęcia, bo to mocno zależy od godziny i rodzaju, na zumbę jest sporo chętnych ale może trafisz bez problemu, albo jak będdzie nowa grupa powstawać :)

Gość Nieznajomy B]
A ja szukam dziewczyny z S4 z nowowiejskiej patrzylismy na siebie przez dluzszy czas a ja przestalem chodzic na tą silownie ;)

Gość tatterksa
To nie ma przebacz, musisz po prostu wrócić na siłkę w S4 i tyle :))

Gość vikolla
hah no to zdecydowanie :) trzeba ponownie zacząć chodzić i odnaleźć zgubę :) Co do zajęć fitness, jutro podejdę do klubu i spróbuję się wcisnąć jakoś w grafik!

Gość mallia
Dziewczyny, a do którego z klubów s4 najlepiej isć na fitness??

Gość jubilerski
A czemu chodzicie akurat tam? Ja bywam jakieś 2 razy na tydzień w GoldsGym. Tak już od kilku miesięcy. Od sierpnia chodzę również na basen. Tam mają wszystko w jednym miejscu i to mi się podoba. Koleżanka chodzi na masaże i jogę ;-) Piszę o siłowni na Wilanowie. Czy ktoś z forum tam bywa?

Gość vikolla
Hej :) W Wilanowie S4 też ma klub i też jest wszystko w jednym miejscu z basenikiem włącznie, a z tego co sprawdzałam to ceny niższe niż w innych dużych klubach :)

Gość mallia
vikola - a jak cenowo wychodza karnety w S4 ??? I na które zajęcia polecasz się wybrać??

Gość vikolla
Ja chodzę 2x w tygodniu na aerobik, plus sauna i kosztuje to niecałe 120zl miesięcznie.

Gość mallia
no to dzięki za podpowiedź, ale płacisz za jakiś konkretny rodzaj zajęć czy niezależnie od nich jest jeden karnet?

Gość vikolla
nie, płacisz po prostu za karnet na fitness w s4 i tyle, na zajecia sie juz zapisujesz jakie chcesz jeśli są wolne miejsca

Gość mallia
a OKK to od razu jak kupię będę musiała się na coś zapisać w takim razie, ciekawe jak z miejscami chyba najlepiej na początku miesiąca bedzie sie zapisac

Gość vikolla
wtedy najłatwiej na te oblegane bardziej terminy bo są świeże grupy ale jeśli pasują Ci różne godziny, nie koniecznie te najbardziej oblegane wieczorami w tygodniu to bez problemu sobie wybierzesz coś

Gość mallia
Cześć, byłam i załatwiłam, faktycznie niektóe terminy mocno oblegane i nie było miejsc ale dobrałam sobie, ostatecznie stanęło na karnecie 2x w tygodniu :))

Gość vikolla
Fajno :) to pisz od razu na jakie zajęcia i w jakie dni/godziny będziesz w s4, może się gdzieś spotkamy :)

Gość hammika
Dziewczyny - czy któraś z Was chce się w najbliższym czasie wybrać do GoldsGym na fitness? Szukam towarzystwa. Chodziłam ze swoją koleżanką, ale ta złamała nogę. A w samym GoldsGym zajęcia są naprawdę fajne - doskonała zabawa. Pisz się ktoś? ;-)

Gość mallia
jestem w tygodniu wieczorem na zumbie i abt :) Jak dotąd superowo, a Ty w której dni chodzisz bo te zajęcia się tam powtarzają w różne dni??

Gość hammika
No to się nie zgadamy bo ja jestem na GOLDS TOTAL i Aqua ;-) A szkoda. Ktoś jeszcze? Do Goldsgym chodzi masa osób. Na forum muszą być inni. Czekam na kontakt. Ewentualnie rozważam, żeby zamienić Aqua na coś innego, ale pewności co do konkretów jeszcze nie mam.

Gość vikolla
mallia - ostatnio bywałam w czwartki wieczorem na zajęciach, od dzisiaj ruszają zapisy na październik więc muszę podejść i sobie wybrać grafik na następny miesiąc.

Gość ankabu
Na ile sie orientuje jest to wątek o S4 (wnioskuje po tytule) wiec trzymajmy sie tego, bo sie robi duży nieład (ładnie mówiąc)

Gość mallia
hej dziewczyny, zaglądacie do wątku? na co zapisywać będziecie się w s4 na listopad??? co wybrać ciekawego???

Gość vikolla
hej, ja idę jutro pewnie się zapisać, będzie zumba na listopad ! :)

Gość educationes7
A do kogo na tą zumbe? Wiem ze jest tam niejaka Luiza ale do niej chyba ciezko z miejsca czy nie?

Gość vikolla
hej TAK :)) z nią są świetne zajęcia tylko zawsze dużo osób ale dlatego trzeba iść zapisać się od razu na początku miesiąca jak są zapisy aby sie dostać

Gość educationes7
Dobra, a jakby mi sie nie udało doniej zapisac to do kogo? A no i chodzi mi głównie o klub na PUławskiej.

Gość vikolla
tutaj zajęcia prowadzą najczęściej ci sami trenerzy tylko w różnych klubach w różnych godiznach, możesz jeszcze szukać zajęć u Arka, też są fajne :) sprawdź na ich stronie rozpiskę najlepiej :)

Gość educationes7
Dobra zapamiętane - Arek:D. Ale bede starała sie może wedrzeć do Luizy, no ale zobaczymy:)

Gość vikolla
też będzie spoko, zajęcia są fajne z każdym trenerem na jakich byłam w s4, ale ta dwójka zdecydownie najlepsza

Gość educationes7
I podejrzewam, że dlatego tak trudno jest sie do nich dopchac, a już zwłaszcza do Elizy..ale bede próbować:). A Ty juz długo chodzisz?

Gość vikolla
no już trochę miesięcy minęło :) przetestowałam kilka zajęć fitness więc mniej więcej wiem co mi odpowiada:)