Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emmmmmmmmmmmmm

fitness club siłownia S4 Warszawa

Polecane posty

Gość Kivvi
A wiadomo już kiedy Puławska będzie otwierana??

Gość Bonrana
na ich fb było, że w kwietniu, ale chyba nie ma dokładnej daty, aczkolwiek klub ma działać 24/7 z tego co pisali na fb.

Gość Kivvi
No to czekam :) bo S4 na Puławskiej będzie mi bardzo odpowiadało, nawet nie będę musiała nowego karnetu wyrabiać tlyko zacznę tam wpadać po prostu.

Gość Kannelona
Kivvi, jak będzie już coś wiadomo i będziesz się zapisywała to daj znać na jakie zajęcia się wybierzesz to też bym się chętnie z kimś podłączyła do grupy :)

Gość Kivvi
oki, ale to ja skoczę na to otwarcie puławskiej w weekend i wtedy pewnie wszystko się okaże

Gość Bonrana
To pamiętajcie dziewczyny i o mnie, ja też się piszę na fitness w nowym S4 ;-)

Gość morrenn
Drogie Panie, czy to ma być tylko klub fitness czy również będzie tam funkcjonować siłownia? Wiecie może?

Gość Bonrana
jest i siłownia :) widzę że na swojej stronie podali ze nowy klub tez bedzie miał saunę! lubię to! :)

Gość morrenn
dzięki za info, byłem już, nowy klub wygląda fajnie, siłka ma dużo sprzętu, wziąłem karnet

Gość plesk
Jak cenowo wychodiz karnet open na tą siłkę na puławskiej ???

Gość morrenn
ja dałem 149zł za miesięczny full open z sauną

Gość plesk
dzięki, też taki karnet już wziąłem s4 i jest git!

Gość lavier
Słuchajcie, pytanko - jak wezmę karnet na siłkę i będę chodził najpierw przez 2 tygodnie w Ursusie a potem przeprowadzam się i chciałbym chodzić do ich siłki w centrum to muszę się jakoś przepisywać między klubami?

Gość morrenn
nie musisz się przepisywać, po prostu, chodzisz do jednego S4, a na następny dzień idziesz do innego ich klubu i wchodzisz na ten sam karnet

Gość lavier
dziękuję bardzo za informacje, w takim razie idealne dla mnie rozwiązanie

Gość ramilka
dziewczyny, na jakies zajęcia fitness chodzicie do s4????

Gość aaaaaaaaaaaedfv
trzeba byc zdrowo jebnietym zeby placic za lazenie do fitness i silowni buiahhaha, silownie mozna sobie wpiwnicy zrobic a fitnes samej sobie

Gość aaaaaaaaaaaedfv
trzeba byc zdrowo jebnietym zeby placic za lazenie do fitness i silowni buiahhaha, silownie mozna sobie wpiwnicy zrobic a fitnes samej sobie

Gość vikolla
A potem narobić sobie problemów jak się nie wie jak ćwiczyć dobrze :) ramilka - ja przerobiłam step, zumbe, tbc i trochę magic bar. Jak chcesz po prostu trochę kalorii spalić i się poruszać to bierz sobie zumbe :)

Gość ramilka
zawęziłam swoje pole wyboru do zumby, jako najbardziej chyba ogólno-ruchowego fitnessu i magic bar mnie ciekawi, może uda mi się kiedyś wpaść i podpatrzeć jak zajęcia wyglądają

Gość ramilka
Wybrałam zumbę ostatecznie, najbardziej będzie mi pasować, a pierwsze zajęcia już niedługo :)

Gość Magnolia11122
Miłą i profesjonalną obsługę, do tego super atmosferę znajdziecie na ul. Gwiażdzistej 27. Pomimo swej kameralności siłownia jest naprawdę dobrze wyposażona. Warto tam wpaść i przekonać się o tym osobiście. Ewentualnie wcześniej możecie zapoznać się z ofertą na www.akademiaruchu.waw.pl Ale strona nie odda uroku samego miejsca

Gość tatterksa
dziewczyny!! a kto i na jaki fitness by się pisał do tego ich nowego klubu na wiertniczej w wilanowie???

Gość vikolla
moja znajoma mi wspominała o klubie w wilanowie, ma chyba ruszać 6 sierpnia już jak dobrze pamiętam!! Ma się na zumbowanie wybrać do nich :)

Gość tatterksa
no 6-tego ma startować, tyle wiem właśnie, chcę pójść pierwszego dnia i się zapisać, zumba by mi również pasowała!!

Gość vikolla
I jak, była któraś z Was już w klubie w Wilanowie? Kojarzycie jak z miejscami na zumbe?

Gość tatterksa
Ja nie dotarłam, ale w poniedziałek obowiązkowo, po pracy będę mieć blisko :) jakie zajęcia Cię interesują z fitnessu?

Gość vikolla
No najlepiej zumba, ale nie tylko, chcę się poruszać, także chętnie rozważę różne opcje. Byłaś już wcześniej u nich czy dopiero zaczynasz?

Gość tatterksa
Na zumbę śmiało, mają świetnych trenerów więc bez obaw, fajne zajęcia. Ja kiedyś chodziłam do nich do klubu potem miałam dłuższą przerwę i teraz wracam. Nareszcie!

Gość vikolla
Dzięki za szybką odpowiedź :) no to pewnie pozostanie ta zumba jeśli dostanę się do grupy bo pewnie trzeba się zapisać, może w jakimś terminie będą wolne miejsca jeszcze.