Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emmmmmmmmmmmmm

fitness club siłownia S4 Warszawa

Polecane posty

Gość Arczekka
mikołajkowy już za mną :) był świetny jak każdy u nich, kupa dobrej zabawy z trenerami z s4 jest zawsze, więc warto :) fotki z maratonu są na ich FB do podglądnięcia :DDD

Gość juanka
S4 to chyba jedyny klub w warszawie który tak mocno stawiana na cwiczenia przez wspólną zabawę:). I co ważne stale się rozwijają, teraz widziałam na FB ze coraz częśćiej pojawiają sie konkursy dla fanów z darmowymi karnetami, zaczyna mi sie to wszystko mocno podobac:)

Gość katrofkatuo
a co do ich konkursów do masz racje coraz więcej tego - ostatnio ktoś wygrał widziałam karnecik na siłownię więc warto się udzielam na ich FanPagu:). A co do samego S4 jako clubu to dla mnie pierwsza klasa jak na warszawskie warunki:). Pozdro dla Luizy:)

Gość Miluś )*
ten klub ul.konski jar to syf brud i malaria nikt nie czysci urzadzeń a ja nie wyobrazam skalsc sie na łąwke po jakims grubasie ktory przedemną wylewał tam swoje poty fuuuuuuuuj Ten grubas to musztarda. po końskim jarze, czy penie, ma teraz końską twarz 🖐️

Miluś, kolejna urażona pizda. :D Na Nowowiejską też chodziłam, jeszcze mniejsza przebieralnia i salka bez klimatyzacji, sporo mniejsza niż na Końskim Jarze. O pseudo siłowni nie wspomnę. :D

Gość koncuiola
no ja sie nie spotkałam z czymś takim na Końskim Jarze, może trafiłaś na taką sytuacje;/. A jak cos to trzeba zgłaszać komu trzeba w siłowni i tyle.

Gość Kannelona
a ja fitness w s4 polecam ze wgledu na trenerow, ktorzy sa super, poki co czekam az otworza klub na pradze bede miec wreszcie blizej!!!!!

Gość Renata8.88
Odnośnie S4 to wiem, że otworzyli ten klub na pradze płd i do końca stycznia zajęcia fitness są za free dla każdego dostępne, właśnie aby przetestować.

Gość Kannelona
Renata ... sprawdziła i klub na pradze jest OK, co więcej jest duuuuuuży, salka do fitnessu jest chyba najfajniejsza z tych które widziałam w innnych ich klubach, duża, przestronna ... no cały klub jest duży więc nie jest tak tłoczno

Gość Renata8.88
To OK :) najważniejsze abyś była zadowolona, jak Ci pasuje to chodź, ja u siebie w grupie mam fajnych ludzi i dlatego tak chętnie chodzę. Motywują mnie chyba bardziej niż ta przeklęta waga :)

Gość Kannelona
Aaa, waga :) pochwalisz się jaki masz cel co do wagi? :) ja bym chciała zrzucić jeszcze w najbliższych miesiącach ok 5kg, mam nadzieję że intensywny fitness pomoże, bo teraz będę chodziła o jeden raz częściej na tydzień niż do tej pory.

Gość Renata8.88
Ja ćwiczę u nich od dawna dość, schodziłam przez ostatni rok prawie 15kg, wolno mozolnie szło, ale się udało, a wcześniej bez zajęć i pomocy trenera co bym nie robiła nie dawało rady.

Gość Kannelona
To pogratulować :) to już nie byle co, z taką utratą wagi, mój cel generalnie skromniejszy ale i tak bez zapisania się i stałeog chodzenia też nie dałaby rady, a na fitnessie można się nieźle napocić. No i sauna do tego :)

Gość Renata8.88
Tak, z sauny też korzystam w zasadzie zawsze, tylko trzeba pamiętać, aby dużo pić, bo to jednak utrata wagi przez utratę wody. Ale mimo wszystko pomaga :) dobrze że w klubie jest na miejscu sauna.

Gość Kannelona
I mam :) okazało się, że nawet wyszło lepiej niż się spodziewałam, bo mam kartę benefitu którą honorują u siebie :) czas się zabrać do roboty :)

Gość Renata8.88
:) To czekam na jakieś info co do osiągnięć fitnessowo-siłowych :) Mnie ciągnie ostatnio strasznie na basen ... chyba przez tą zimę, może kiedyś na gładką się wybiorę... mogłaby się ta zima już skończyć.

Gość Kannelona
Hmm Basen mają w klubie na Ochocie i na Włochach, kiedyś byłam w tym drugim i było OK.

Gość Renata8.88
śnieg się rozpuszcza, niech już nie wraca, a ja sobie w kalendarz wpisałam, na stronie s4 juz sprawdzilam ten basen i na wiosnę koniecznie zacznę chodzić

Gość Kannelona
No tak :) szczególnie dziś masakra z tą pogodą, a basen jest dobry na każdą porę jak dla mnie :) Ewentualnie jeszcze na gładkiej przy basenie jest od razu siłownia aby ogarnąć jakiś orbitrek :)

Gość Manxx
a chodzi ktos do s4 na silke a nie fitness i moglby podrzucic jak tam ze sprzetem/ciezarami i jak trenerzy na miejscu?

Gość Baird
A który klub konkretnie bo to różnie? W centrum na Nowowiejskiej siłka jest spoko bo obecnie tam zaglądam.

Gość Manxx
Najlepiej Koński Jak na ursynowie, choć w centrum kiedyś zajrzałem do s4, ale tylko zajrzałem jak to wygląda.

Gość Baird
Na Ursynowie siłka jest, sauna też jest w klubie, mozesz zawsze podejść i obejrzeć, ale powinieneś być zadowolony z wyboru.

Gość Manxx
ok dzięki za info, podejdę w takim razie i zobaczę jak to wygląda wracając z roboty!

Gość Bonrana
HEJ!! A jak ich klub na pradze??? był ktoś już???

Gość Kannelona
Tak, ja chodzę na do s4 na Pradze w chwili obecnej :) jest OK, możesz spokojnie chodzić, a na co chcesz iść? Siłka, fitness?

Gość Bonrana
Od kwietnia chce wybrać jakieś zajęcia fitness, najlepiej step ale jeśli nie to może być ogólny czyli TBC

Gość Kannelona
bierz TBC, fajne zajęcia np. na zajęciach poniedziałkowych o 20-tej z trenerką Anią, kiedyś byłam i zajęcia były fajne :)

Gość Bonrana
OK :) przekonałaś mnie, na miesiąc pójdę na TBC i po mięsiacu zobaczymy :)

Gość Kannelona
No i fajnie :))) ja teraz czekam na ich klub na puławskiej, miałabym blisko z pracy wreszcie!