Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozjebundy

Ciasna Cipka! Dlaczego tam malo kobiet ma taka

Polecane posty

Gość rozjebundy

Gość rozjebundy
jak maja rozklapiochy to tylko konski pomoze

Gość pani kara
mała poprawka z ust mi to wyjęłaś :D jak się ma małego ptaka to każda cipka będzie na szeroka.

Gość rozjebundy do zaszycia
pierdolicie o wielkosci siura a same nie zwracacie uwagi ze rozjechane jestescie

Gość taki sobie on 30
nie zgodzę się z tym. mam normalnych rozmiarów penisa a tylko jedna kobieta w moim dotychczasowym życiu seksualnym miała ciasną cipkę

Gość mała poprawka
rozjebundy nie ma to jak leczyć kompleksy na kaffe :) zawsze za swoj rozmiar mozna obwiniac innnych :D

Gość rozjebundy do zaszycia
to jest odwet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bueheheheheheheee
bo większość facetów ma normalne penisy a nie paluszki jak u trzylatka (jak ty)

Gość hamilton.ona
mała poprawka to nie mało kobiet ma ciasną c*pkę,tylko mało facetów ma odpowiedni sprzet buuuuhahahaha dobre tez racja heheh:)

i znowu stereotyp ciemnogrodu Kobieta gdy jest bardzo podniecona to mięśnie pochwy jej się rozluźniają by przyjąć penisa a im bardziej spięta to mięśnie się kurczą i nawet mogą tak się kurczyć że powoduje u kobiety ból , ale Polski stereotyp tłumaczy tym że kobieta podniecona to rozjebana i powodują tylko u kobiety stres ,bo ona w to wierzy zaczyna unikać stosunków pojawia się nerwica i cipka robi się ciasna obniżenie libido Facet jest dumny że ma kobietę z ciasną

Gość agnieszkaaaa
jakis tam facet - mądry facet jestes

Gość prosty przyklad
czyli Waszym zdaniem swiezo rozdiewiczona i taka mama po 3 porodach sa takie same w kroczu ?

Gość to jest bardzo proste.
o co chodzi z tymi ciasnymi cipkami? takką mają budowę a nie ze rozklapana, ja mam dlugą i wąską bo taka sie urodzilam a inne moga miec krotkie i szerokie i tyle

Gość prosty przyklad
mowa nie o tym jaka ich uroda bo na to nikt nie ma wplywu podobnie jak faceci na swe peny ale otym czy one sie w miare zycia zmieniaja i jak ewent. temu przeciwdzialac badz wrecz zapobiegac.

Gość agnieszkaaaa
moja nie jest juz taka ciasna jak kiedys i nie wiem czemu bo nie rodzilam

Gość to jest bardzo proste.
moze za duzo seksu uprawialas albo masturbacji duzymi przedmiotami

Gość agnieszkaaaa
czy jest jakis sposób by to zmienic? Na topiku obok czytałam ze cwiczenia kegla nie wiele daja

Gość onnnt
kobiety wy tylko o wielkich penisach a moze tez wlasnie wasza w tym wina bo jak macie wielkie szpary to nic dziwnego ze zganiacie na facetow ze maja male penisy ..

Gość lubiaca sex z tym samym
idealny penis to 18 cm o szerokosci grubszego ogorasa

Gość las rąk
bo od nastolatki aplikują tam sobie ogórki, marchewki, bakłażany i połowę warzywniaka :)

Gość buehe żal mi was
doświadczona smerfetka i jakiś tam facet jedynie mają rację ;) ludzie piep*zą a nie znają się na fizjonomii drugiego człowieka ha !

Gość justyna pochwanke
i stąd chyba to powiedzenie " jak się popieści, to sie zmieści "

bujda że od seksu c*pka się rozciąga. Oczywiście rozmiar to sprawa indywidualna ale zawsze jest zasadnicza różnica pomiędzy warunkami \"spoczynkowymi\" i w podnieceniu. Nawet nastolatka jak jest mocno podnieconateż może mieć tak rozluźnioną pochwę że będzie bardzo luźno. To jest wręcz dowodem dużej pobudliwości kobiety. Dobrym sposobem na poprawienie uczucia ciasności jest pozycja od tyłu, stojąco lub na klęczka, ze złączonymi nogami. Można zastosować ją jako kolejną pozycję jak narastające podniecenie powoduje uczucie luźnej pochwy lub, co daje jeszcze intensywniejszy efekt, na początku.

Czasem, szczególnie dojrzałe kobiety, lubią bezceremonialne potraktowanie. Okazało się że moją panią strasznie podnieca - ale tylko czasem - jak od razu po wejściu do domu, bez słowa, złapię od tyłu, pochylę, byle jak spuszczę majtki i wbiję nawet bez jakiegokolwiek rozpieszczania c*pki. Potem trochę jadę, drażnię się z nią pozostając w niej bez ruchu, zjadam coś jak na stole w kuchni. Zrzucam jakieś masełko, śmietankę czy plasterek szynki. Starannie rozmazuję bezceremonialnie jeżdżąc palcami po pupie i całym rowku. Jak czuje palce na wejściu do d*pki to wykręca się ale dostaje klapsa, przytrzymuję mocniej wbijam mój instrument i jednocześnie palcem wiercę zakazaną dziurkę. Wtedy jęczy, zasłania oczy, poddaje się, rozluźnia wpuszczając palec i zaraz dostaje orgazm.

Gość pawelek8326
bo wszystkie kobiety sie jebia teraz od najmlodszych lat.

Gość Zhang
Wbrew pozorom wcale nie jest nas aż tak mało ;)