Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia KKKKKKK

Przyęcie do przedszkola

Polecane posty

Gość Madzia KKKKKKK

Czy mogą nie przyjąć dziecka do przedszkola, bo trzy lata kończy w listopadzie, więc we wrzesniu jeszcze nie ma trzech lat pełnych?

Gość Madzia KKKKKKK
Miało być: przyjęcie.

Gość mamadwojeczki
moja konczy 3 latka w grudniu i to pod koniec :0 nie mówili nic aby to decydowala o przyjeciu do przedszkola, patrza tylko na rocznik. W pierwszej kolejnosci dzieci samotnych mam, pozniej dzieci rodzcow obojga pracujacych. No i reszta... my zaliczamy sie do reszty bo jak ja mam pracowac skoro dzieci nie sa w przedszkolu, no i bede miala 2 m-ce czasu na podjecie pracy

Gość dla mnie chore sa te formularz
co przedszkole to inny formularz to ze nie pracuje w marcu nie opznacza ze nie podejme pracy we wrzesniu lub moge pracowac w marcu a do wrzesnia juz nie

Gość takajednamamaa
mojego przyjęli jak miał ledwo 2,5 roku:)

U nas nie ma wiek dziecka znaczenia.W takich sytuacjach przyjmują do młodszej grupy. U nas na pierwszym miejscu przyjmują dzieci rodziców samotnych (oczywiście jak rodzic pracuje) ,rodziców pracujących oraz jak w rodzinie jest dziecko niepełnosprawne przy którym non stop trzeba poświęcać swój czas.Na końcu jest reszta czyli dzieci rodziców niepracujących-niestety niskie szanse by się te dzieci dostały gdyż dzieci dużo a miejsca mało.

Gość Madzia KKKKKKK
To przedszkole jest właśnie bez grupy młodszych dzieci, tzn. grupy żłobkowej.

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci