Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qop

Mniejszy rozmiar = większa satysfakcja

Polecane posty

Witam :) Wiosna już niedługo - czas zabrać się za siebie. Przez ostatnie miesiące udało mi się wyhodować kilka nadprogramowych kg. Niektóre ciuszki zrobiły się niestety zbyt mocno opięte :( Na dzień dzisiejszy moja waga/wzrost to 66,2/172cm :( Chcę powrócić do mojej wagi z przed roku - 58kg a jeśli się uda schudnąć do 56kg. Na początek dieta około 1000kcal, zdrowe jedzenie i ćwiczonka w miarę możliwości. Mam nadzieję że wyrobię się do maja :) Tak więc walka o piąteczkę rozpoczęta :D Ktoś chce dołączyć?? ZAPRASZAM :)

Gość jhbjgjkgkuk
kurde ja tez myślałam że to o ptaszkach:D

Gość domi8
watpie zebys na takiej diecie schudla do maja,te 8 kg

Jeśli nie schudnę do maja to się nie pochlastam, ale do celu zamierzam dotrzeć :)

Jeśli uczciwie i prawidłowo przeprowadzisz tę dietę, bez problemu schudniesz 8 kg do maja. Za to ty, domi8, na swojej kopenhaskiej pseudodiecie do maja przytyjesz dwa razy więcej, niż teraz zgubisz. Aż bije po oczach, że pojęcia o odchudzaniu to ty nie masz żadnego. I jeszcze takie głupie komentarze wypisujesz.

Gość hehehe a ja myslalam ze to
o czyms innym :D 🖐️

cześć, a mnie temat tak sie nie skojarzył w końcu to \"dział diety\" ale do rzeczy część niechcianych kg za mną lecz zima jakoś uśpiła moją motywacje zrobiło sie niewielkie jojo i tak jak u ciebie w ubrania sie wbijam :( nowe z wiekszym rozmiarem nie wchodzą w gre, sposób na pozbycie sie ich to głownie ruch i walka z kalorycznymi wpadkami,

Gość Ciapa_22
Ja chętnie się dołacze, teraz rozmiar 40, chciałabym choć cholerne 38 i żeby znikneły te boczki i tłuszczyk w wewnetrznej stronie ud, bo jak stoje bez ubrania, to jestem przerażona😭

Każdy ma swoje skojarzenia :P Jesteśmy w końcu na temacie o dietach a nie erotycznym :) Zaznaczam że nie zależy mi na ekspresowym tempie a na trwałym efekcie i zmianie złych nawyków :) Popracuję troszkę teraz i zajrzę za jakiś czas :)

ciapa witaj skąd ja to znam uda to również moja zmora, jest na to dobre ćwiczenie ale żeby przyniosło efekty trzeba robić je systematycznie i niestety długo czekać na rezultat, ale moze warto w koncu wiosna przed nami fajnie byłoby zaistnieć w nowym wydaniu

Mnie zawsze pomaga tylko i wyłacznie reżim:D czyt, zero słodyczy, fastfoodów, piwka, słodkich gazowanych napoi, minimum 1,5 l wody + jakies niesłodzone napoje np herbata, ostatni posiłek o 16. Do tego choc 20 minut ćwiczen dziennie plus jakis inny ruch, np zamienic samochód na rower i wio do roboty. Tylko niech sie poprawi pogoda😭 Będe jeśc tylko jeden posiłek dziennie a mianowice obiad, raz tak schudłam 6 kg w ciagu 2 tygodniu, wspaniale mi sie zoładek skurczył. Za 10 dni jade na weekend musze choc 2 kg zrzucic😭 choc dla lepszego samopoczucia, jak i płaszszego brzucha. :) Musze w koncu wytrwać, dla mnie jak nie widać efektów nie ma motywacji. No cóż terapia wstrzasowa musi byc:)

Ciapa - ile ważysz?? Ja od kilku dni skaczę na skakance, czekam na efekty :)

Ja to jestem wieloryb:D Mam 170 cm i waże jakieś hmmm 70 kg:O:O:O Nie wygladam może na tyle, ale jednak....:O Choć tyle, ze szybciej mi te kg pójdą z tej wagi:D

Gdybym wazyła tyle co Ty byłabym już całkiem do zniesienia, a to dlatego, ze mam troszke mięsni:D

Dziękuję za linki ale raczej nie skorzystam. Ja już po I i II śniadanku - razowa kanapka z serkiem i szczypiorkiem, jabłko :)

Ja dzisiaj nic jeszcze nie jadłam, wypiłam tylko jedną rozpuszczalna bez cukru na stłumienie głodu. Dopiero po 15 jak wróce z roboty to wszamam obiad. Trzeba być twardym a nie miętkim;)

hejka !!! moim zdaniem temacik superowy,chętnie się przyłącze - mogę? walka z kilogramami to moja przygoda od ładnych paru lat i bardzo dobrze wiem co to jojo.nie raz mnie już dopadło.niemogę się jednak poddać ,bo lada chwila zawita wiosna,a wałeczki wychodowałam pokażne.

Witam w imieniu autorki:) Napewno im nas więcej tym raźniej:) A pozatym łaczy nas jeden cel i warto mieć wsparcie:) Ja sie tak zabierałam do tego odchudzania zabierałam, a konczyło się na wcinaniu wafelków i gadaniem "od jutra" , a tyłek rósł😭:O Itakie błedne koło... Dzisiaj sie nie dam:P

Cieszę się że coraz więcej nas :D Ciapa a Ty nie za mało jesz?? Nie jest Ci słabo bez śniadania?? Ja również mam za sobą kilka \"diet cud\" ale nie polecam, bo źle się to kończy :o

O to sie rozchodzi, że jak nie dam sobie kopa w dupe na poczatku, to szlak trafi wszystko! Jestem przyzwyczajona do nie jedzenia sniadan, wiec czuje sie całkiem ok:) Tylko prosze mnie tu nie strofować, bo wiem, ze przemiana materii, że jo jo ale jestem uparciuch i stawiam na swoim:) Efekty musza byc:) Świetna pogoda popołudniu wyjde z psem an spacerek:)

dzięki za miłe przyjęcie, w grupie siła !!!! moja waga na dziś to 65/164 ,masakra. wymarzony cel 1-60kg i byłoby super gdyby udało mi się do końca marca. boję się died cud,dlatego stawiam na zrdowe odżywianie,ostatni posiłek o 16-stej,zero słodyczy,alkiholu,a przedewszystkim dużo ruchu. liczę na wasze wsparcie

ciapa u mnie tez to więcej gadania ostatnio na temat konieczności zabrania sie za siebie niż działania w tym kierunku, rozumiem że konieczne jest wpadnięcie w rygor i utrzymanie zasad, ok karzdy działa jak mu pasuje i uważa za słuszne jednak ja też jestem pod \"wrazęniem\" jeden posiłek dziennie wszędzie trąbia ze 3-5 kurde tyle tych teori ale skoro wiesz ze u ciebie to działa to powodzenia

Ciapa - nie zamierzam Cię strofować, o nie :) Każdy ma swoje metody ;) Ja kiedyś też nie jadłam śniadań ale źle to się kończyło w ciągu dnia :o Teraz staram się zmienić całkowicie moje menu. Marcysiu - trzymam kciuki!! Moje urodziny 30 marca, chciałabym prezent w postaci 63kg chociaż...

To dziewczyny w takim razie meldujmy sie każdego wieczorka przed pójściem spac jak tam wygladał w danym dniu nasz jadłospis, bedzie kontrola nad wpadkami:) Ja najpierw chciałabym choc 4 kg zrzucić a później kolejne 4 czy 5:)

o witaj marcysia szok ja tez mam ten sam wynik i tez marzy mi sie 60 nawet nie wiecej bo już wiem jakie to trudne, jaki macie plan wzgledem ważenia sie jakis konkretny dzień