Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzieczynka28-28

Fotelik i wózek Graco tanio

Polecane posty

Gość Dzieczynka28-28

Mam do sprzedania wózek i fotelik firmy Graco, zakupiony pod koniec sierpnia 2008 za 850 zł. Mam fakturę, gwarancja do sierpnia 2009. Stan idealny, bez śladów użytkowania.Cena 500 zł i folia przeciwdeszczowa nieużywana gratis. Opis wózka Graco Ultima Plus Amortyzacja kół przednich i tylnych. Cztery pozycje oparcia. Mechanizm składania jedną ręką. Mocna stalowa rama 7/8''. Ruchoma budka z dużym okienkiem Nowość: ergonomiczna, miękka rączka z możliwością regulacji. Tacka zabawowa dla dziecka. Mocne hamulce. Nowość: duży, pojemny kosz z opuszczaną scianką. Odpinane poszycie z możliwością prania. Zamykana tacka dla rodziców. Gumowe opony. Zagłówek, pięciopunktowe szelki. Fotelik Graco Autobaby II Wygodne siedzenie z osłoną na główkę dziecka Dodatkowa wkładka dla niemowlaka Posiada regulowane pasy bezpieczeństwa oraz regulowaną rączkę do noszenia Dodatkowe osłonki na pasy bezpieczeństwa Można zamontować na wózku Graco zgodnym z Travel System Unikalny, opatentowany system zabezpieczenia dający wielką stabilność oraz absorpcję ewentualnych uderzeń Waga fotelika 3,7 kg Fotelik jest zgodny z normą ECE R44/03 Kompatybilny z bazą Junior Baby Dla dziecka o wadze: 0+ (do 13 kg)

Gość Dziewczynka28-28
Hop;-)

Gość Mała Mijka
Wyślij mki fotki na acid_12@WP.PL

Gość HOPUUU -

Gość .mlmklm
Ostatnio szukałam wózka i trafiłam w sklepie na tą firmę , koleś zdecydowanie odradzał, mówił że ciągle są reklamacje na tą firmę, na ich wózki itp. Może Ty mało używałaś dlatego stan idealny i nie zdążyłaś się przekonać że jest beznadziejny ale nowym nabywcą nie polecam go kupować, lepiej iść do sklepu i popytać sprzedawca jakie wózki są mniej wadliwe a w tej cenie to spokojnie jakiś dobry na prawdę można kupić

Gość W tej cenie to wózka i fotelik
a nie kupisz

Gość .mlmklm
jak nie? sprawdź na allegro a najlepiej to dzieciatych znajomych popytać, ja kupiłam dobry fotelik za 50zł bo ktoś miał 2 później sama dostałam 2 więc też będę tanio sprzedawać, wózek jeden dostałam to oddałam za darmo, drugi chicco za 150 kupiłam ale to trzymam jeszcze sobie

Gość co za tandeciara
na dziecku oszczedza fotelimk za 50 zeta buahahahahah

Gość Dziewczynka28-28
Hop ;-)

Gość .mlmklm
jak trafiła się okazja to kupiłam, przynajmniej dobry, firmowy nie jakieś Graco, napisałam tylko że sprzedawcy w sklepach odradzają i osoby które je miały również. Ale rozumiem że jak matka nie wyda kupy siana na fotelik na pół roku to jest be. Przynajmniej kupiłam za swoje a nie za rodziców:P