Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna ania

zdradziłam męża z jego szefem a on go wczoraj zwolnił

Polecane posty

Gość kkll
Saya ja ją rozumiem i współczuję, poświęciła się dla czegoś ważnego, cos takiego trzeba sznować a nie wyzywać. Fajnie jest kogoś jechać jak się u mamusi mieszka i za nic nie odpowiada Wiesz jak to się nazywa? Dorabianie ideologii i usprawiedliwienia do bycia kur.wą. Kobiety to robią, aby oczyścić brudne sumienie.

Gość kkll
nadejdzieslonce (sima93@web.de) 4373990@tlen.pl znam malzenstwa,ktore nie maja co do gara wlozyc ale nikt nikogo nie zdradza.mialas za dobrze i chcialas miec jeszcze lepiej,no to sie przejechalas "chytry dwa razy traci" ale ty stracilas cos o wiele cenniejszego swoja GODNOSC. Nie mogła stracic swojej godności, bo kobiety jej nie posiadają. Odebrała godność mężowi :O

Gość kkll
a ja to byłam i jeszcze jedno wynalzco : jeśli już nie chrapiesz...... nie trafiłam jeszcze na takiego gościa, który byłby dla mnie takim jak ty mówisz : z honorem, godnością etc. każdy.....pajac jest fajny, do póki się nie zaczyna prawdziwe życie Właśnie nie trafiłaś. Masz małe doświadczenie, a mówisz o życiu i jaka jesteś doświadczona. Chyba nie dorastasz jednak wynalazcy do pięt. Najwyraźniej obracasz się w wąskim światku ludzi bez zasad. Ale to twoja wina, sama takich wybierasz.

Gość kkll
a ja to byłam i jeszcze jedno wynalzco : jeśli już nie chrapiesz...... nie trafiłam jeszcze na takiego gościa, który byłby dla mnie takim jak ty mówisz : z honorem, godnością etc. każdy.....pajac jest fajny, do póki się nie zaczyna prawdziwe życie....i nie myśl, nie mam problemu ze sobą : jestem ładną kobietą (tak mówią), otwartą, mądrą...... ale to dla takich wynalazców to chyba za dużo To nie to. Pewnie wynalazców zraża twoja osobowość.

Gość kkll
to nie była zdrada tylko poswięcenie, nie widzicie różnicy??????????? jesteście żałośni Ciekawe jakby zareagowała kobieta jakby facet rżnął jej szefową, niby w imię awansu :D :D :D Zrobiłaby mu straszną awanturę i pewnie wydrapała oczy. Powiedziałaby, że każdy facet to świnia - a jak :D i nie chce go znać. Tak tak dwulicowe dziwki. Wielkie bohaterki i męczennice :D :D :D Co za poświęcenie z waszej strony dawać dupy na lewo i prawo jak tylko ktoś poprosi. I dorabiacie sobie do kure.wstwa ideologię martynologiczną.

Gość kkll
to szef jest gnój a nie ona Och biedna niewinna istotka :( Została napadnięta na ulicy i zgwałcona 😭

Gość kkll
ETYKIETKA: Ania - łatwa dupa do ruchania.

zrobiła to ze strachu stało sie to ona badzie miała to na sumieniu ze poszła po lini najmniejszego oporu zamiast wyzywać to doradźcie Robert kiosaki za nim stał sie bogaty to mieszkał z żona w samochodzie pare lat i żebrał o prace http://pl.wikipedia.org/wiki/Robert_Kiyosaki

Gość alejajaj
ten szef jaja sobie zciebie głupiej lafiryndy zrobi heeheh

Gość zrobił miejsce dla następnej

Gość uważam że ona się
poświęciła a nie puściła to zasadnicza różnica

Gość a ja tam daje dupy
ale z was dupki......seks jest dla ludzi...nawet ten pozamałżeński. Zauważ kutasie kkll, że jej mąż nie wie o niczym.....a ty ślinisz się tu jak pojebany. Problem ma ta kobieta i serdecznie jej wspólczuje

Gość podziwiam ja a wy jesteście
puste lale i gnojki

Gość co to za słowo
lukac? chodziło Co o łgać łkać czy o co bo nie rozumiem... Ty wspolczujesz dziw* w domu a ja ci wspolczuje tej twojej znajomości ortografii dla inteligentnych inaczej....

Gość ANETTE111
to może żebyście nie znależli się na bruku idż pracować do agencji albo pod latarnię. Bo teraz to i tak zrobiłaś z siebie dziwkę to już nie ma znaczenia czy kolejny raz w obronie rodziny zrobisz to samo

Gość smutna ania
dziekuję osobom które mnie rozumieja i popierają

Gość smutna ania
nie uważam, że zrobiłam cos złego, chcialam pomuc mezowi i naszej rodzinie

Gość wynalazca
merkaba (antubis12@poczta.fm) zrobiła to ze strachu stało sie to ona badzie miała to na sumieniu ze poszła po lini najmniejszego oporu zamiast wyzywać to doradźcie Robert kiosaki za nim stał sie bogaty to mieszkał z żona w samochodzie pare lat i żebrał o prace http://pl.wikipedia.org/wiki/Robert_Kiyosaki zebrał, a nie dawał dupy. Teraz jest po fakcie i nic już jej nie doradzimy. Mogła się radzić zanim się puściła.

Gość wynalazca
a ja tam daje dupy ale z was dupki......seks jest dla ludzi...nawet ten pozamałżeński. Zauważ kutasie kkll, że jej mąż nie wie o niczym.....a ty ślinisz się tu jak poj**any. Problem ma ta kobieta i serdecznie jej wspólczuje Moja odpowidź jest krotka - Jesteś gó.wnem :O

Gość wynalazca
smutna ania dziekuję osobom które mnie rozumieja i popierają Tego tu potrzebowałaś, rozgrzeszenia dziwko. Prawda?

Gość wynalazca
smutna ania nie uważam, że zrobiłam cos złego, chcialam pomuc mezowi i naszej rodzinie Spytaj męża czy zrobiłaś źle czy dobrze, nie nas. Niech on Cię osądzi.

Gość wynalazca to jakis prawiczek
zakompleksiony małolat

Gość finek
ja przyuważyłem swoją kuzynkę jak daje d**y jakiemuś fagasowi i szczerze mówiąc to chyba jej nieźle dogodził bo aż jęczała w poduszkę... mam nagranie na telefonie i nie wiem jak je wykorzystać bo ona mężatka z dwójeczką dzieciaków ale figurkę ma przecudowną jak po dwóch porodach

Gość gość
wiesz ja byłam w goszej sytuacji, miałam pracę ale nie miałam gdzie mieszkać za swoja pensje wynajmowałam pokój, mój szef zażyczył sobie seksu, wiedział że nie mam nikogo, nie zgodziłam się, mam swoją godność, zaryzykowałam wszystko co miałam skopałam mu tyłek, cała prawda ujrzała światło dzienne w dużej instytucji, mimo że przegrałam bo facet miał wszystko- pieniądze, stanowisko, wsparcie przełożonych zachowałam godność, ryzykowałam zwolnieniem dyscyplinarnym, bez rodziny, mieszkania mogłam juz nigdy nie znależć pracy po czyms takim ale inaczej nie potrafiłabym

Gość dud
Powiedz zonie Szefa ,,dałam d**y szefowi " a on zwolnił mojego męża . Zobaczysz sama , jak Szef dostanie ochrzan od żony to zaraz Twojego męża przyjmie z powrotem.

Gość nic nowego
Do smutnej ANI, szczerze Ci współczuję, rozumiem i nie potępiam, byłam w takiej samej sytuacji, zdradziłam męża z jego szefem, pozostał w pracy i nawet otrzymał spory awans i do dziś nie wie komu to zawdzięcza, a dla mnie nic nie ubyło, trochę spermy wlał mi i to wszystko

Gość gość
ja też często daję p***y szefowi swojego męża, ale co zrobić, mąż pierdoła a szef dobry ***ak.

Gość gość
haha dobre prowo

Gość gość
no cóż, takie jest życie

Gość gość
Masz ochotę na nowe znajomości, ciekawe tematy, intrygujące dyskusje przebiegające w dobrej atmosferze, wobec tego chciałabym zaprosić Cię na profesjonalne forum ogólnotematyczne KATHARSIS. U nas znajdziesz to wszystko, a może i więcej...miłe wytchnienie od codzienności. Znajdziesz u nas dobrą zabawę w pięknej oprawie! Zapewniam, że WARTO! http://forumdyskusyjne y0 pl/ W miejsce spacji wstaw kropki ;) Pozdrawiam i czekam na Ciebie! (Jest możliwość zareklamowania swojej strony, Forum, Bloga..etc.)