Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna ania

zdradziłam męża z jego szefem a on go wczoraj zwolnił

Polecane posty

Gość smutna ania

czuję sie podle :(

Gość zdradź go jeszcze raz
z szefem - może go przyjmie z powrotem.:classic_cool:

Gość jeszcze cos
:D

Gość smutna ania
to wcale nie jest śmieszne, zrobiłam to licząc, że da mu awans albo chociaż podwyżkę bo u nas krucho z kasą, mamy dużo kredytów, szef zachował się jak świnia :(

Gość bo widocznie sie
nie sprawdzilas.:p

Gość smutna ania
ech, myślicie że życie jest takie proste a wszystkie wybory łatwe :( jest mi z tym bardzo ciężko i źle...

Może szef stwierdził, ze niepotrzebny mu pracownik, który nawet nie potrafi kobiety utrzymać przy sobie.

Gość łatwo kogoś oceniać
skąd wiecie dlaczego to zrobiła, może została zmuszona, różnie w życiu bywa, nie potępiajcie tak szybko

Gość kiepsko dałas

Gość Prześliczna la la la
jesteś kurwą

Gość Palacz Henio
łatwo kogoś oceniać skąd wiecie dlaczego to zrobiła, może została zmuszona, różnie w życiu bywa, nie potępiajcie tak szybko Zmuszona? Co ty bredzisz? Szef jej przystawił nóż do gardła? Szmata jest szmatą.

i pewnie pierdolisz głupoty bo nie masz co z czasem robić

teraz czekaj na kare

Gość smutna ania
mąż miał od pewnego czasu pewne problemy w pracy, było jakieś zagrożenie, jak mi o tym opowiedział to zdecydowałam się że pójdę porozmawiać z jego szefem, za dużo mamy do stracenia, mieszkanie na kredyt w zasadzie wszystko o co od tylu lat walczyliśmy, no i na tym spotkaniu ten szef jakoś dziwnie gadał, zaproponował, że spotkajmy się gdzieś na kawie bo sprawa nie jest prosta i chciałby to ze mną omówić, zgodziłam się no i w tej kawiarni praktycznie wprost powiedział, że mu się podobam i że jeśli zdecyduję się z nim na wiadomo co to będzie męża chronił... głupia byłam teraz to wiem, ale jednak on to świnia, bo zamotał i wykorzystał

Gość Facet co już wie
Może marnie Ci to wyszło. Przy seksiku z innych pobudek jak najszczersza ochota zawsze jest byle jak.

sMIERĆ KURWOM , DZIWKOM I CICHODAJOM NIECH IM PIZDY ZGNIJĄ

nIE MA WYTŁUMACZENIA DLA TAKICH DZIWEK JAK TY PIPO

Gość A ja ją rozumiem
Różnie w życiu bywa, to nie było takie proste podjąć taką decyzję. Takie rzeczy robi się z wilekiej miłości, ale wy tego nie zrozumiecie. Najłatwiej wyzwać a to co ona zrobiła to było WIELKIE!!!!!!!!!!

Gość rXERRKA
ciekawe dlaczego jedziecie na nią a nie jedziecie na szefa - gnoja i skurwiela be zzasad

Dziwka i już!!!!!!!!!!

Gość a co tu szef zawinił
faceta pewnie i tak by zwolnił a jak każdy normalny facet zerżnął dupę która się sama nawinęła

Gość a ja to byłam
w bardzo podobnej sytuacji i nie chodziło o męża, aczkolwiek takiego posiadałam, chodziało o mnie i o moja pracę i tez tak głupawo zagadywał i w końcu skończyło sie w łóżku oraz rozwodem (ale nie akurat z tego powodu), obecnie nie jestem z tym gościem...chociaz przerodziło się to w "jakieś uczucie" i tak byliśmy ze soba parę lat

Gość wynalazca
A ja ją rozumiem Różnie w życiu bywa, to nie było takie proste podjąć taką decyzję. Takie rzeczy robi się z wilekiej miłości, ale wy tego nie zrozumiecie. Najłatwiej wyzwać a to co ona zrobiła to było WIELKIE!!!!!!!!!! Przestań pierdolić idiotko. Żaden facet by tego nie wybaczył. Z jakiej miłości? Napisała kur.wa, że miała zbyt wiele materialnie do stracenia. To zwykła szmata. kazdy mężczyzna z honorem wolałby stracić pracę i poszukać innej, choćby w ochronie, niż zgodzić się, aby jego żona dała komuś dupy za utrzymanie statusu materialnego. chyba, że by był alfonsem i sutenerem. Szmata wbiła mu nóż w plecy. Nie ma nic gorszego dla faceta niż to co ona zrobiła. Odebrała mu godność i normalne zycie.

Gość ania ja cie podziwiam
zeby zrobic coć takiego trzeba mieć w sobie wiele siły i odwagi, nie martw się wszystko sie ułoży

jak muwie że dziwka to dziwka i nie ma dyskusju!

Gość a ja to byłam
i nie oceniajcie dziewczyny.....bo nie wydaje mi się, żebyście mieli do tego prawo!!!!!! jeśli to nie jest prowokacja, a ona zrobiła to nie ze swojej chuci to te Wasze komentarze są gówno warte.......

Gość smutna ania
Mój mąż nic nie wie i nigdy mu nie powiem, ale teraz jest taka sytuacja że za parę miesięcy możemy znaleźć się na bruku. Nie zawsze życie jest różowe, czasami trzeba robic rzeczy dziwne, żeby chronić rodzinę

Gość a ja to byłam
wynalzaca...to trzeba miec faceta, anie gościa miękkim chujem zrobionego

Gość smutna ania
No tak, fajna prowokacja gdy ja spać nie mogę i ciągle w ukryciu płacze, wam się wydaje że takie wszystko jest łatwe i oczywiste, nie życzę wam takiej sytuacji

Pewnie że to prowokacja , prowokacja dziwki!