Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rigella

AAABORCJA?

Polecane posty

Gość Jest i bedzie
Dokladnie taj jak mowisz Rigella - szkoda ze zamiast takich palantow jak ten powyzej,nie odzywa sie wiecej kobiet ktore usunely. A dlaczego? - bo sie boja.

Gość Jest i bedzie
Ingorujmy tego kolesia bo juz jest irytujacy

Gość rigella
tak..a osrany berbec bedzie przeszkadzal...i co? boli? matka polaka obalona....inkubatorow szukacie?

Gość A niech legalizują
A czy ktos tu mowil o matkach polkach :D jak sobie za wlasne pieniadze usuwacie to sobie usuwajcie. I chyba nie takie biedne jestescie bo taka imprezka wali po kieszeni ;p

Gość A niech legalizują
Dlaczego oklepany tekst o inkubatorach znowu, macice sobie wytnij jak sie inkubatorem czujesz , moze podniesie cie to na duchu ?

Gość Ja usunęłam i nie żałuję
mam już dwoje i na samą myśl o wpakowaniu się w pieluchy rzygać mi się chciało! Oboje z mężem podjęliśmy taką decyzję,załatwili lekarza i tyle...Nie mam żadnych wyrzutów sumienia i nigdy nie miałam, dla mnie dziecko nie zaczyna się od poczęcia,to tylko kilkutygodniowy zarodek. Nigdy nie zastanawiałam się jakie już by było czy jak by wyglądało...nie ma i tyle! To jakby płakać nad spermą na prześcieradle....Bzdura!

Gość A niech legalizują
I prawidlowo, a co innego usuwac jak sie ma 20lat - bo jej tak wygodnie, moze za 10 lat sie namysli.... bo inkubator z niej robią, sama z siebie robi jak pcha parowe miedzy nogi....

Gość rigella
facet,zaczynasz mi sie podobac..jestes prosty jak forrest gump...jasne z mamy na to kase i usuwamy 2 razy do roku...czy ty masz choc strune nerwowa? bo mozgu na pewno nie....to nie chodzi o kase...chodzi o sam fakt..dlaczego ktos ma prawo zadecydowac o tym ze w moim brzuchu bedzie sie cos leglo? ha? mam prawo odciac sobie reke,ale usunac 2 mm ciala juz nie?

Gość A niech legalizują
Mozesz sie zrzec praw , urodzic i oddac w dobre rece.

jestescie plytkimi chodzacymi kawalkami miesa kobity ktore mysla ze usuniecie ciazy to jakby plama na przescieradle jestescie jak samice psa ktore kiedy ich swedzi musza, bo inaczej wysiadaja, wstyd, wy ktore macie dzieci!!! skoro cos niesie za soba ryzyko czegos , to sie tego nie robi,a nie werze ze wszystkie baby ktore zaszly a nie chcialy , zaszly bo im gumka pekla, bzykac im sie chcialo i w tylku mialy konsekwencje!! wstyd, hanba , powinnyscie sie po rowach chowac!!i twarz zakrywac malutkie nasionka mogly wyrosnac, zycie sobie ulozyc, mamusi szeptac do ucha \"kocham cie\" ale nie, wlasne matki na starcie wytargaly je sobie z brzucha

Gość Jest i bedzie
Jako mezczyzna nie zrozumiesz ze w momencie kiedy kobieta jest w ciazy moze jej sie wydawac ze odda dziecko. Jednak pod koniecciazy i podczas porodu dochodza do glosy hormony i instynkt macierzynski - niechciany instynkt.

Gość Jest i bedzie
Cytuje z ksiazki: Cytuje: Stosunek kobiety do dziecka, które rozwija się w jej łonie jest jakościowo odmienny od tego, który konstytuuje się w momencie porodu. W końcowym okresie ciąży pojawia się więź psychiczno - emocjonalna, która sprawia, że matka traci możliwość w pełni świadomego i swobodnego dokonania wyboru co do tego, jak postąpić z dzieckiem. Decyzja o porzuceniu trzymanej już w ramionach istotki, dla większości kobiet staje się na tyle trudna, że wręcz niemożliwa do podjęcia. Jeśli macierzyństwo ma być świadome, decyzję trzeba podjąć w okresie, gdy umysł zdolny jest jeszcze do obiektywnego rozważenia sytuacji materialnej i osobistej z punktu widzenia możliwości zapewnienia dziecku właściwych warunków rozwoju, a nie w momencie, gdy miejsce obiektywizmu zajmuje instynkt macierzyński. Wówczas racjonalne pokierowanie rozwojem wypadków jest praktycznie wykluczone.

Gość A niech legalizują
Niechciany instynkt, no tego to jeszcze nie było :D , moze wlasnie o to chodzi zeby sie pojawił.

Gość mam was gdzies
ja jakos jade na gumkach od ok 8 lat i wpadki nie zaliczylam. A to ze \"pekla\" no coz.. jezeli ktos nie chce dzieciaka niech sie nie pruje przez dni plodne (jak my) nawet z gumka i juz! włala! Da sie? Da sie. Poza tym posiedzcie sobie na forum o antykonepcji. jest tam mnostwot ematow o \"skrobankach\" i wyznanaiach dziewczyn ktore wpadly. ZADNA, powtorze ZADNA z nich tam obecnych a po zabiegu nie wpadla przez gumke,piguly czy cokolwiek innego. Po prostu rypia sie jak im sie zachce i licza na laske boza.. i niby ja mam za to placic? za bezmyslnosc? wolne zarty!

Gość rigella
krolowo,ogolnie rzecz biorac to nie tobie sadzic kim jestem...to ty masz problem...bo strasznie krzyczysz...zaloz rozowe okularki i zyj dalej...i nie denerwuj sie,bo ci resztki mozgu...ty slodka nie-suczko wyplyna...na takie pyskowki to idz na czat dla lasek-ciagasek...moja ty mala wierzaca istotko...co za shit..

Gość Jest i bedzie
A nas, zwolennikow aborcji legalnej nic nie obchodzi zasciankowe klerykowo jej przeciwnikow. To forum jest dla tych ktorzy sie przychylaja legalnej aborcji i tyle. Nie podoba sie to fora. Swiat sie zmienia i za jakis czas i aborcja bedzie legalna.

beda strasznie zalowaly te kobity tego co robia, no ale resocjalizacja nie nalezy do najlatwiejszych w tym akurat problemie, z jakich rodzin sie wywodza , w jakim srodowisku przebywaja, i ogolnie jakimi sa osobami, to o to chodzi, wiec po czesci to nie ich wina ze tak podochodza do tej TAK waznej sprawy,Bog ich za to rozliczy

Gość Jest i bedzie
A ja usunelam i nie zaluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i jest nas wiele.....

Gość Jest i bedzie
Bog, jaki Bog???? Ten Bog co zezwala na gwalty?

Gość A niech legalizują
W Polsce nigdy nie bedzie legalna, NIGDY. Musicie wyjechac , moje kochane inkubatorki :D

Gość mam was gdzies
moze i nasz kraj jest zacofany- tez zacofane sa osoby takie jak Wy tutaj ktore nie potrafia uzywac srodkow antykoncepcyjnych. Na zachodzie abocji jest niewiele-bo jest w miare wyedukowane spoleczenstwo. A u nas Wy- te nowoczesne diwy- nawet kondoma zaozyc nei potraficie. I Wy smiecie wypowiadac sie w temacie" zacofania"??? hipokrytki!

Gość A niech legalizują
Tabletki za grosze, kondony, spirale , cuda wianki :D a inkubatorki moje kochane wpadają sobie jak suka z psem :D ciekawe zjawisko ;) tak apropo zacofania

Gość Jest i bedzie
Wiadomosci z dzis ; W Pakistanie w ciazy jest 9 letnia dziewczynka. Zgwalcona przez ojca. Jest w ciazy z blizniakami i chce aborcji. A grozi jej za to wiezienie. Gdzie byl BOG kiedy gwalcono dziecko??? Czemu takie rzeczy zdarzaja sie rowniez w Polsce? Bo lekarze sa tak zastraszeni ze nawet w takich przypadkach boja sie wykonac aborcji.

Gość A niech legalizują
Przestan juz z tym bogiem czy BOGIEM jak kto woli, bo on nijak ma sie do Twojej cipy.

Gość Juliaaaaaaaaa
ruchac to sie chce ale pozniej zabijac niewinnego czlowieka bo sie chcialo ruchac to ok jest tak? głupie kurwy!

Gość rigella
do:mam was gdzies masz racje...madame kondoma niet....nienawidze jak ktos sciemnia...sra wyzej niz dupe ma....szlachetne panie wole zmusic faceta do slubu,zyc cale zycie jak dulska,napiep...c dzieci i cieszyc sie,ze zyje...matrona z owlosionymi nogami na niedzielnej mszy

Gość ja2009
mam cię gdzieś - ty- jakie do cholery środki ,o czym ty piszesz ,o czymś co jest w 99% skuteczne,a ten 1% zostaje właśnie dla kobiet,bo mężczyzn już nie ma ,zostali tylko tchórze

Gość mam was gdzies
uprzezajac atak co do "szkodliwosci" tabsow: myslicie ze jak Wam wyrwa plod z macicy to organizm ktory "wie ze jest w ciazy" i nagle "przestaje byc" nie bedzie zdezorientowany i sie nie spierdoli pod katem hormonow??? :o

Gość ja2009
mam cię gdzieś troglodyto.