Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rigella

AAABORCJA?

Polecane posty

Gość tyle wam powiem jaa
czlowiek pod respiratorem to nie czlowiek, to zlepek komorek niezdolnych do przezycia rozstrzelac , szkoda respiratora no jak boga kocham wyciągasz nieuprawnione wnioski z tego co tu zostało napisane, trzymaj się faktów !

Gość Jest i bedzie
Spadam z forum (narazie) bo mimo ze wyskrobalam sie z zarodka iles tam lat temu, teraz bede gotowala z mezem obiad dla nas. A potem poczytamy bajki dzieciakom, polozymy je spac.

rigella tu nikt nikogo nie sadzi, tylko mowi co jest zlem a co dobrem, a aborcja to jedno z najgorszych zbrodni!! jak mam to spokojnie przemilczec???jak nie uchronic was, zbrodniary przed skutkami tego czynu?? a sadzic bedzie was kto inny pozdrawiam

Gość Jest i bedzie
Rigella - sorki nie jestem facetem tylko tak szybko pislam temu kolesiowi ze robie bledy. Przepraszam

Gość A niech legalizują
dobre wnioski wyciagam, tylko komus sie nie podobają :P

Gość A niech legalizują
nie kolesiowki, z kolesiem to sie rypiesz ;p

Gość tyle wam powiem jaa
zapoznaj się z terminem nadinterpretacja i nie pisz głupot

Gość Jest i bedzie
Krolowo swojego zoo - a kto tobie dal prawo mowic nam co jest dobre a co zle??? Kim ty niby jestes? Aborcja jest legalna na zyczenie do 12-14 tygodnia w wiekszosci panstw EU. Jak ty chcesz ich przekonac? Ukrzyzujesz sie?

Gość A niech legalizują
wiem co to jest nadinterpretacja, ale do pustych wyskrobanych lbow ciezko dotrzec

jest i bedzie , ten czyn wroci do ciebie i bedzie cie meczyl dluuugo, wtedy sobie to wszystko przypomnisz, ale bedzie juz za pozno :( wyskrobala sie z zarodka :( to jakas pusta kupa miecha, nie wiem jak to "cos" inaczej nazwac, serio!!

Gość krwawa piącha
chuj wam w dupe puste dupodajki, jak mozna usunac dzidzi z brzucha co kurwa pytam sie szmaty jebane pierodlone kurwiszony? ..! Jak mozna Wy kurwiska szmaciane co ? skopie was zaraz wy kurwy pierodlone, musicie zaprzecac bo co kurwa? bo nie mozecier przyjac faktu do łepetyny głupiutkiej :o lachony jebane idzcie obciagac chuja koniowi

Gość Jest i bedzie
Krolowo - zrozum nie tobie mnie nazywac, wyzywac, sadzic - co dla ciebie jest dobrem dla kogos jest zlem. Co dla ciebie zlem, dla innego zbawieniem. Juz sporo czadu minelo od mojej aborcji ale czego zalowalam to tego ze mi sie to przytrafilo zajsc wtedy w ciaze ale nie zabiegu. Akceptuj to lub nie, ale nie osadzaj bo twoja ja jestem ateistka ale twoja wiara nie pozwala co osadzac innych.

Gość tyle wam powiem jaa
nie wiesz co to nadinterpretacja, jakbyś wiedział, nigdy nie napisałbyś w tym temacie takiego głupiego posta o człowieku pod respiratorem

Gość A niech legalizują
jest i bedzie, to wyjedz tam gdzie legalna, trzyma kto w polsce na lancuchu ? wyjedz i nie wracaj..... po co ci katole i kaczory...

jest i bedzie- to twoje prawo papierkowe mam gleboko gdzies, wiesz?? jesli prawo bedzie ci kazalo zabijac rodzicow po 60 , to bedziesz zabijac??a jesli bedzie ci kazac zabijac siostry i barci, bedziesz zabijac?? prosze cie, nie wyskakuj mi tu z takimi pustymi argumentami,sa jakies granice moralne, ale ze ty ich nie masz to wcal enie dziwie sie ze dla ciebie prawo na papierku to swietosc, prawdziwa kupa miecha :D, jak krowa w stadzie, muczy i lezie gdzie inne leza, szok!!!

Gość krwawa piącha
jest i bedzie, Ty głupia dupo czy ja mam Ci morde skopac? chyba tego chcesz ? :o nie odzywaj się glupia koorwo bo Ci nie pozwalam.. idz zamknij pizde bo wieje smrodem :o na to trzeba patrzec z innej perspektywy głupia lachoniaro wiesz? Nie o jakieś tygodnie, i zarodki ale oto ze w brzuchu sie rodzi zycie, ze powstaje cud i nie patrzy sie na to czy Ci sie spierdli zycie czy nie w dupie to ja mam, ja zakurwie kobiete ktora usunela dziecko.. nie pojmuje tego jak mozna aborcje zrobic? jak mozna! ja rozumiem jak jest zagorzenie zycia matki ale inne wyklucza, mozna urodzic i oddac do domu dziecka, lepsze to niz miec wyjmowane z tej ochydnej pizdy malenstwo Ty ochydna fiuciaro..!

Gość Jest i bedzie
Krwawa piacho spadaj ty mi nieczego zabronic nie mozesz. Pokrzycz sobie na forum bo tylko tyle mozesz a zakazac mi tego co juz zrobilam i codziennie robia kobiety - nie mozesz nie mozesz nie mozesz

Gość krwawa piącha
i jak jestes taka mądra to nie umiesz i tak myslec :D:D Ty kutasiaro do mordy bierz :D no dalej suczko... :D:D:D lubisz too co???!? :o a pozatym to chce Ci sie ruchac, wpadniesz i masz ciaze, i co usuniesz zycie bo co? zachcialo sie ruchac panience i nie chce miec teraz dziecka taaa? wez Ty głupia dupo zaraz Ci wyrwe te pizde i dam swinia do zjedzenia :o

Gość Jest i bedzie
Cud? Zycie z brzuchu to cud? To fizjologia, natura, efekt milionow lat ewolucji ty oszolomie.

jest i bedzie,cytuje: "Zarodek to nie dziecko,........wyskrobalam sie z zarodka iles tam lat temu,.........Aborcja jest legalna na zyczenie do 12-14 tygodnia w wiekszosci panstw EU,......Juz sporo czadu minelo od mojej aborcji ale czego zalowalam to tego ze mi sie to przytrafilo zajsc wtedy w ciaze" nie mam o czym z toba rozmawiac,twoje argumenty i poglady nie siegaja nawet podlogi, splywaja ponizej poziomu,sa zle "przytrafilo mi sie zajsc w ciaze" :O a rypansko???????tez ci sie przytrafilo??? to jakis absurd, kobieto!!!!

Gość krwawa piącha
ja moge bo ja jestem koorwa w przeciwienstwie madrzejsza od Ciebie mordo ospermiona, i sluchaj mądrych a nie swojego glupiego mozgu co wazy tyle ile piroko... :o do mordy bierz cipo

Gość Jest i bedzie
Krolowo o to wlasnie chodzi. Nie dyskutuj ze mna. Nie wchodz na to forum i nie dyskutuj ze mna. Bo nie mamy o czym. Ja robie i bede robic to co chce. I moje sumienie lub sad mnie osadzi a nie banda oszolomow.

Gość A niech legalizują
do mordy w jej wypadku to niezle wyjscie, nie grozi zajsciem i skrobanką hhehehehe

Gość krwawa piącha
i idz do ginekologa niech Ci skleji cipe kropelka, bo mozg masz tam gdzie łechtaczka.... wez ty kurwa nigdy nie bedziesz sie nadawac na matke bo kobieta ktora mysli o abrocji i jest wstanie sie ma nia zdecydowac nigdy nie bedzie sie nadawala na matke ...:o Ty głupia sciero osrana Ty jebako dupowata

Gość A niech legalizują
spierdalaj na swoj blog czy forum o skrobaczkach, czego tu szukasz ? poklasku ? czy partie zakladasz

"Cud? Zycie z brzuchu to cud? "a co??????mieso?komorki?organy??..... to cialko ktore czuje bol i cierpienie, ma uczucia, i czeka na spotkanie z mama, slucha bicia twego serca i czuje stres ktory przezywa mama, ma dusze a przedewszystkim prawo zeby zyc, pomimo najtrudniejszych problemow z ktorymi borykaja si erodzice dziecka!!!!

Gość krwawa piącha
a pozatym z Toba nie sie na dyskutowac, bo to nie dyskusja z twojej strony tylko totalna głupota schowaj sie kobieto marna bo jestes zerem idz do papy bierz chooja uwazaj bo bedziesz w ciazy i bedziesz miala zarodka w poliku glupia kutafoniaro

Gość Jest i bedzie
pozostawiam to forum oszolomom - krwawym, krolowom itd. zapewniajcie sobie ze wasze glupie gadanie cos zmieni. A ja sie bede dalej starac zeby moje poglady cos zmienily - i zmienia.

Gość krwawa piącha
no spierdalaj juz cipo bo zaraz twoja morda bedzie wygladac jak aborcja :o

Gość Jest i bedzie
krwawa piącha - ten twoj Bog to ci chyba nie wybaczy tylu brzydkich slow. Oj nieladnie.