Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rigella

AAABORCJA?

Polecane posty

Gość Krwawa Piącha
szkoda ze Ciebie suko nie usunela stara ! GDY BYLA W CIAZY!

Gość Jest i bedzie
Oj krwawa piecho, t twoim przypadku to aborcja powinna byc obowiazkowa.

Gość mam was gdzies
baranich lbow nie wiecej niz pustych lbow, w ktorych nie ma nic procz instynktow.

Gość A niech legalizują
Co jest, skrobac sie chceta a podwiązac nie ? Moze drogo ? Nie wiem nie znam sie :D bo nie musze :P

Gość Krwawa Piącha
w twoim tez bo myslisz tylko tą pizda co wlai stechlizna ty suko jebana aa skopalabym cie normalnie suko! Ty nie wiesz co to milosc bo jak potrafisz lub usunelas ciaze to jestes zwykla SCIERA I WYRZUTKIEM SPOLECZENSTWA!!!

Gość Jest i bedzie
Zobacz Rigella, prawdziwe ZOO nam sie zrobilo. Tylko ich zamknac w jednej klatce i niech sie szczesliwie rozmnazaja.

Gość Jest i bedzie
Krwawa cos tam - ja wyrzutkiem? Prosze bardzo. Wole byc twoim i takich jak ty wyrzutkiem.

Gość A niech legalizują
Widzicie jakie slawne jestescie :D i po co komu bigbrader , wystarczy powiedziec "wyskrobałam sie i jestem cool" i slawa jak talala :D

Gość Krwawa Piącha
JAK MOZNA USUNAC ZYCIE? JAK MOZNA? wy puste lachony jebane nasram wam na te wstrętne cipy bo tylko nimi umiecie mysleć, serca nie macie wy kurwy jebane, powinni wam zaszyc dziure szmaty :o

Gość rigella
jak bronicie,skoro jest tyle zabiegow...pajace...ja jest za podwiazywaniem jajowodow...kto nie chce dzieci w ogole,niech sie sterylizuje...krolowo...usunelam tyle,co brudu za twoim paznokciem...a nie dziecko...a boga nie mieszaj do tego...za krotka jestes ...krolowo ile ty masz lat dzieciaku...

Gość z-Oz.
hmm czasem to jest trudne nosic dziecko ktore nie ma ojca, tlumaczyc to innym... mimo to nie usunelabym. ja musze przezywac to wszystko - wstyd, obawy, upokorzenie..wypytywanie. ale przeciez ono ma prawo zyc.

Gość A niech legalizują
rigella poruchamy sie troche na trawniku przed kamerami :D ?? ty to lubisz

Gość Krwawa Piącha
Tylko dziwka usunie dziecko, bo co? bo sie jej zycie posra, bo to bo tamto ojejku nie zesraj sie cipko smierdzaca, egoistka pierdolona gdybym spotkała koibete co usunela ciaze bo jej to nie pasowalo to bym ja zabiła!

Gość piącha zboczeńcu
bo ci żyłka pierdząca pęknie i się posrasz, a psychotropy wziąłeś, że to kurna na urlop wypuszcają z psychiatryka

Gość rigella
DO-JEST I BEDZIE...hahaha-JA TO PRZEKOPIUJE...NIEWIARYGODNE,ZE CI POTENCJALNIE MLODZI LUDZIE SA TAKIMI KIEPAMI UMYSLOWYMI... ZAPRASZAM WSZYSTKICH,KTORZY CHCE WYRAZIC SWOJA SOLIDARNOSC Z SWIADOMYM PODEJMOWANIEM DECYZJI O RODZICIELSTWIE NA WWW.ABORCJA9.BLOOG.PL wkrotce odpalam forum poswiecone w calosci tematowi aborcji

Gość mam was gdzies
no tak, bo zeby zostac slawnym trzebba robic albo cos na poziomie i w dobrym stylu, albo glupiego i bezmyslnego (zeby inni patrzac na Was mogli leczyc swoj kompleks glupka). Wy wybieracie to 2, bo w temacie nr 1 niestety nic nie macie do zaproponowania.

Gość Krwawa Piącha
żaden facet was nie pokocha sercem jak sie dowie o aborcji :D:D Wy suki :D najwyzej oklamie by poruchac:D

Gość rigella
DO-A NIECH LEGALIZUJA NAWET JESLI COS LUBIE...TO NA PEWNO NIE Z TOBA..KACZY FIU....E...A CO NA TO TWOJA MAMUSIA BY POWIEDZIALA...JARZABKU?

Gość A niech legalizują
przeciez ona ma IQ150 :D hehehehe aborcja = swiadome rodzicielstwo trzymajcie mnie auuuuuuu pampersow nie mam

Gość Krwawa Piącha
szkoda ze Twoja matka nie poroniła gdy byłaś u niej w brzuchu pasozycie cipowaty :o

Gość rigella
KATOLICKIE ZOO......IDZCIE I SIE ROZMNAZAJCIE JAK SZCZURY....

Gość Krwawa Piącha
zoo to masz w cipie głupia pidno

Gość A niech legalizują
ty moj kochany inkubatorku na dwoch nogach, z papilotami i wlosami na nogach , odpierdol sie od katolików hehhehehe

Gość rigella
KABARET...JAK TO SIE WSZYSTKI PODNIECILO...WYPELZLO Z ROZANCAMI I SIE INDYCZY....A MACIE WODE SWIECONA? A GDZIE KROLOWA? PLANUJE CIĄŻĘ Z PRZYSTOJNYMI FACETAMI? POSZCZEJKAJ TROCHE..

Gość Krwawa Piącha
Nie chcesz przyjac prawdy durna kobieto, że aborcja jest czymś najgłupszym na swiecie, ze ktos kto potrafi usunac dziecko nie umie kochac,i jest zerem... zerem! i smierdzacym egoista... i przymij to bo to są fakty :o

rigella cos czuje ze nie uda ci sie utrzymac swoich pogladow, chyba musisz zmykac kochaniutka, juz nie masz szans widzisz ze to malo popularne, ta twoja jak to sie zwie???...aborcja, czyli zabijanie bezbronnych istot jeszcze raz ci poradze, zakryj twarz i spokorniej troche