Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojny fajny

Casting na kobietke dla mnie

Polecane posty

Gość twoje wymagania tyczą
się tylko wyglądu jak widzę:classic_cool: już wiem z jakiego gatunku jestes.:P

Gość inkakoka
ja też jednego nie mogę

Gość blondynnnkkkaaa
Ty, 'przystojny", jaki Ty masz w ogóle szacunek do kobiet, skoro temat zwie się CASTING NA KOBIETKE DLA MNIE???? Casting to może być do filmu, a on tutaj robi "casting" na kobietę dla niego...I nawet JEDNAK NIE JEST PRZYSTOJNY (hehe). Mogłeś nazwać topic "szukam kobiety" itp, ale nie..on robi CASTING...Niby kobietę jak królewnę będzie traktował, ale aby ją wybrać zrobi casting, w którym będzie przebierał wśród biednych, naiwnych, uważając się za boga, który WYBIERA;) Drogie Panie, a Wy dajecie się nabrać na jego szacunek do kobiet?

Gość otżó to castingu
muu sie zachciało.😴

Gość no i powoli wychodzi
z jakiego powodu nieboraczek ma problemy z nawiazaniem znajomosci w realu.:P:P:P

Gość inkakoka
idę na chwile, ale wrócę , bedę zerkała i może coś wtrącę :) powodzenia

Wyluzuj blondynko....:-O Ile jest tematow "szukam kobiety"? Humoru nie masz czy co? Kazdy tlumaczy sobie temat jak chce. Szacunek do kobiet posiadam o to sie nie boj. Dlaczeho piszesz na moim topicu skoro jestes tak anty nastawiona do mnie?

...Niby kobietę jak królewnę będzie traktował, ale aby ją wybrać zrobi casting, w którym będzie przebierał wśród biednych, naiwnych, uważając się za boga, który WYBIERA Co to za tekst?:-O Droga blondynko albo jestes strasznie infantylna albo ktos Cie bardzo skrzywdzil :-(

Gość blondynnnkkkaaa
Acha żarcik taki, czyli dowcipny jesteś, hehehe, jasne...Piszę na Twoim topicu, bo mam prawo wypowiedzieć się na każdym, z tym powinieneś się liczyć zakładając tu temat. Może uda mi się przekonać kilka naiwnych, że facet robiący casting na kobietę na forum, stawiający wymagania związane w większości z wyglądem, i sam chwalący się że jest taki przystojny, i że kobiety zwracają na niego uwagę, sratata, to nie jest ten, dla którego warto się przekrzykiwać z innymi na internecie, i wypisywać jedna przed drugą, która to nie jest fajniejsza, i która to się bardziej nie nadaje. Trochę szacunku dla siebie Kobiety!!!!

Gość Bianka_86
same wojujące feministki, flirt im urąga

Gość Elizabeth ...
przystojny fajny - cierpliwy dosyć jesteś ... trzeba przyznać ... Przy moim charakterku to jak znalazł .. :P Szkoda, że nie jesteś przystojny ... :O

Gość blondynnnkkkaaa
Nie skrzywdzona, ani nie infantylna, ale świadoma własnej wartości. A już widać jaki fajny i miły jesteś, wystarczy, żektoś lekko na Ciebie naskoczy, i już gadasz o jego infantylności i skrzywdzeniu, robiąc wycieczki osobiste. Taki to fajny facet jest:)

Gość anukkka dojrzała
Wzrost jest OK ale jakiś szczuplutki jestes zabiedzony :O:O wole dobrze zbudowanych mężczyzn, lubie sie przytulać a do kości to mało przyjemne.

Gość blondynnnkkkaaa
Bianka..flirt, a wyposywanie wymagań na necie i szukanie kobiety im odpowiadającej i obserwowanie jak jedna przed drugą się chwali co to nie ma....WIDZISZ RÓŻNICĘ???

Moze masz racje Blanca ze to feministki :-D Elisabeth i blondynkaaaa. Niby wg Was nie jestem przystojny hmmmm,ale niby Wy nie zwracacie na to uwage:-O Piszcie dalej

Gość większy ubaw mam
z tych dziewczyn, ktore traktują to na powaznie i wypisują jedna przez drugą jakie to one zalety posiadają. he, walka o samca na całego!!!:D:D:D

Gość zaraz sie okaże że jednak
taki fajny też nie jest i stąd szuka desperat kobiety w necie.

Madusia napisalem ze jestem tylko fajny dla dwoch feministek tego tematu. Dla nich wszyscy ponizej 180 cm za malo przystojni.. Blondynko podobno mamyu rownouprawnienie. Jak to rozumiec? Ty mozesz na mnie jezdzic jak Ci sie podoba a ja mam siedziec cicho tak? Wybacz jezeli Cie urazilem

Gość blondynnnkkkaaa
Nie zwracamy na to uwagI jesli już, a nie uwagE. Po drugie, nie zauważyłam, aby Elizabeth napisała Ci coś niemiłego, raczej pisze sobie różne rzeczy do Ciebie z przymrużeniem oka. A ja nie zwracam uwagi na wygląd, to fakt, dlatego mam gdzieś czy jesteś przystojny, natomiast zwracam uwagę na charakter, a Twój jest udany, skoro zakładasz takie tematy i Cię to cieszy. I feministką nie jestem.

Gość zawiedziony podszyw
nie musiałes sobie zaczerniac nicka - przynajmniej mozna by sie było pod ciebie podszyć bo dobry z ciebie materiał.:classic_cool:

Gość blondynnnkkkaaa
Powtarzam, NIE JESTEM FEMINISTKĄ, ALE KOBIETĄ ZNAJĄCĄ SWOJĄ WARTOŚĆ. I gdzie napisałam, że 180 to mało? No, pokaż? Człowieku..mam gdzieś ile masz wzrostu i jaki jest stan Twojego konta...mnie razi Twoje zachowanie...no CASTING se kuzwa zrobil, a te biedne przekrzykują się, która lepsza, aby złapać OGIERA:) W sumie robi się wesoło...

Gość Elizabeth ...
przystojny fajny - nie jestem feministką ... Prowokuję Cię tylko ... :D Feministki nie chcą tak jak ja być traktowane jak księżniczki ... A ja w tej roli się odnajduję ... :D I jej nie oddam .. :D

Gość no laski sie łudzą
że nasz drogi "przystojny i fajny" zwróci na nie łaskawie uwagę.:classic_cool:

Gość Zenobia 34 Kielce
zgłaszam się!

Gość Elizabeth ...
No dobrze ... wiemy już, że nie jesteś przystojny .. i że nie znasz się na feministkach ... Za to dość cierpliwy ... aczkolwiek więcej minusów ... To może nadrobisz streszczeniem kariery zawodowej? :classic_cool:

Gość Bianka_86
blondynka: kobiety same się garną do tych wiecznych konkurów, która naj. nikt ich do tego nie zmusza. i tak koniec końców każdy docenia intelekt, a nie umiejętności Dulskiej i wygląd Dody.

Gość Pelagia z Kozich Bobków
również się zglaszam:D

Gość blondynnnkkkaaa
Bianca: no i tu niestety muszę się z Tobą zgodzić, że same się garniemy:( Ale tutaj to jest tak dosadne, że aż brzydzi...