Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prymatttka

Wasz sposób na oczyszczanie cery??

Polecane posty

Gość Prymatttka

jak oczyszczacie i dbacie o problemową skóre? (wągry , pryszcze ) macie jakieś dobre sposoby na rozjasnianie zaskórników i zapobieganie pryszczom? ja używam Zelu NIVEA niebieskiego odświerzającego ( normalna i meiszana skóra) do tego czasem dodaje troche cukru czy soli na peeling. Do tego tonik i mleczk oz loreala Do suchej i wrazliwej skóry ( to takim z alkoholem do meiszanej mam suchą i sciągnietą "skorupe" na buzi) w do tego krem zwykły nivea neibieski albo maśc z wit. A na noc, czasem robie parówke z rumianku i masaczke gruszkową ( nei pamietam firmy) Nie wiem co jeszcze można robić , próbowałam chyba dziesiątki kosmetyków do trądzikowej cery, do mieszanej, matujących, antybakteryjnych.Po wszystkim było coraz gorzej. najlepiej jest chyba po tym zwykłymnivea. A czego wy uzywacie> możecie coś polecic?

Gość Prymatttka
Kant dupy ---a jestes zadowolona z tej gabeczki?? dobrze oczyszcza i nie podrażnia? ja słyszałam jeszcze o takich szczoteczkach do twarzy, podobno tez nieźle oczyszczaja ale boje sie podrażnień. Niby problemowa sskóra a taka wrazliwa :o a jakich maseczek najczęsciej używasz??

Gość Prymatttka
dzięki , rozejrze sie za nią :) A czy na tym forum oprócz nas nikt sie nie oczyszcza? :P

Gość kornel karski
Moja metoda jest bardzo prosta, zobaczcie - Aktywny żel peelingujący pod prysznic HB. Kosmetyk wygładził i oczyścił moją skórę. Nie zawiera konserwantów ani sztucznych ciekawostek, a mimo wszystko naprawdę działa. Testowaliście?

Gość Anka_ruda
Ja polecam coś co kiedyś wypróbowałam będąc we Francji. Savon Noir, wyciagnie wszystko nawet to co zasuszone. To taka pasta oliwna nazywana też czarnym mydłem. Mozna kupic ten produkt głównie w sklepach eko i internetowych, ja akurat polecam markę Avebio.

Gość Smoczka123
Cetaphil.pl działa jako dermoprotketor - powinien pomóc :)

Gość Prymatttka
Dzięki za polecenie cetaphilu, okazało się, że to bardzo fajny krem!

Gość gość
Srafil, spamerska dzivko.

Gość gość
Srafil, za chwile bedzie tez polecony desrubal i episruło :)

Gość gość
w dvpę sobie te tabletki wsadź, spamerko

Gość gość
Ja mam akurat uczulenie na rumianek. Bardzo lubię płyny micelarne lub żele do mycia z probiotykami.