Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym myślicie

powiedział bo pożałujesz jeśli dam dziecku jeść

Polecane posty

Gość bawełna w wazonie
> szczery kulinaria to nie na tym topiku, a o ortografię (Twoją też) się nie martwię, bo wiem, że są ważniejsze problemy (np. pierogi) osobiście gwiżdżę i na jeden temat i na drugi są ważniejsze, nie sądzisz?

(np. pierogi) osobiście gwiżdżę i na jeden temat i na drugi są ważniejsze, nie sądzisz? wiesz, wszystko jest wzgledne, mysle, ze dla swiatowej slawy kucharza specjalizujacego sie w recznie robionych pierogach o wyszukanych kszlatach kwestie kulinarne z tym zwiazane moga stanowic o byc lub nie byc jego rodziny ;-)

coś mi się wydaje, że on przejdzie nad tym do porządku dziennego dzwonił przed chwilą korci mnie, zeby odpowiedziec...ale juz ci odpowiedzialem wczesniej - nie znam zycia ;-)

Gość bawełna w wazonie
szczery jasne, niech taki lepi se te pierogi we wszystkich kształtach, rozmawiamy o kulinariach na poziomie tematu z tego topiku i na te gwiżdżę chyba to jasne (tłumaczę się jakby było to warte - ale już nie wiem kiedy robisz jaja, a kiedy nie)... szczerze powiedziawszy ręce mi opadają (i nawet śmiać mi się chce) jak sobie pomyślę, że o przypaloną zupę taka afera. To prawie jak "bo zupa była za słona"...

oj bawelna, prosze cie, nie tlumacz mi rzeczy oczywistych bo chyba zdajesz sobie sprawe, ze to rozumiem :-) tu mowimy o pizzy, tak wiem ;-)

Gość ciekawskalala234
no ale w koncu dalas mu ta pizze czy posłuchalaś męza???

a moze by po prostu kazac dzieciakowi naprawic szkode czyt. ugotowac zupe od nowa??? a z mezem pogadac i to ostro ale nie przy dzieciaku

Gość bawełna w wazonie
sorry szczery ale na tym forum zdarzają się tak różni rozmówcy, że cholera wie...

Gość bawełna w wazonie
dajcie spokój dzieciakowi z tą cholerną zupą, bo jeszcze przesoli i tatuś każe mu ją całą zjeść.. tu nie ma problemu dziecka tylko jego sfrustrowanych, histerycznych starych, którzy nawet rozmawiać ze sobą nie potrafią.. zadzwonił, "chyba przejdzie do porządku dziennego", a więc temat pod dywanik, jutro przypali się sos...

heh no nie dajcie spokoj dzieciakowi.. w ten sposob sie uczy ze do niczego nie musi sie przykladac.. jak cos sie zepsuje to sie naprawia i juz.. a nie krzyczy.. na drugi raz bedzie wolal popilnowac zupe przez 10 minut niz robic nowa przez godzine.. nie trzeba krzyczec tylko pokazac alternatywe :P lepiej skutkuje :P

Gość zmanierrowana
autorko wasze zycie seksualne lezy w gruzach? wszystko co opisalas jest jakies chore

Gość zmanierrowana
jutro przypali się sos... :D:D:D

czytajac o niektorych sytuacjach a w szczegolnosci czytajac niektore sugestie ludzi trudno oprzec sie wrazeniu, ze niektorzy zyja w innym swiecie

Gość kufer pełen chu..stwa
Ale bajzel macie w tym domu. Idiotyczny powód i wszyscy cały dzień maja spieprzony. Chłopak, bo nie dosć, zę ojciec wydarł na niego ryj o głupia zupę, jakby on co najmniej kogos stracił z balkonu, potem cała domowa awantura, o co pewnie też sie obwinia. Ty, bo zamiast zaraz załatwic sprawe ostro i stanowczo, to chodzisz i rozmyslasz, a masz takiego durnego chłopa, co nie umie normalnie porozmawiać, wiec chodzi nabuzowany aż mu przejdzie, a jak mu przejdzie, to jest po problemie. A czy dla ciebie jest po problemie? Nie sadzę. Jak on dzis przyjdzie do domu, choćby i w dobrym nastroju, to powiedz chłodno cześć i rób dalej swoje. A potem powiedz, że jesteś zła i rozczarowana, zawiodłaś sie na nim i oczekujesz przeprosin i obietnicy, ze nigdy wiecej nie waży się okazać ci takiego braku szacunku. Jak bedzie głupkował i próbował zejść z tematu, to powiesz, ze jeszcze nie skończyliście rozmowy i ze bedzie tak, jak powiedziałaś - albo przeprosiny, albo ciche dni. Następnym raazem załatw sprawe od razu ostrym cieciem, jak ci juz jedna koleżanka radziła. To o wojnie i kmiocie. Co do dziecka - jak cos spieprzy, to niech zwyczajnie naprawi swój błąd. Co to za kara - umycie gara? To nie jest zadna kara, i tez tu nie ma czego karać. Chłopak powinien umyc garnek, bo go upaprał, a że nie zrobił tego umyslnie, to mu normalnie powiedzieć - uwazaj na przyszłosć, bo dobrze ze sie tylko na przypaleniu skończyło. I wystarczy.

Gość upppppppppppppppppppppa