Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zerknijcie na nie

NIE MOGĘ JUŻ czy naprawdę mam tak CHUDE RĘCE???ciało?

Polecane posty

Gość kysiooo344
jestem po psychologii wiem napewno ze twa ciocia stosuje mechanizm przeniesienia. ma chuda córke i przenosi to na ciebie.to mechamizm obronny.w ten sposób twa ciotka czuje ulge .nie gniewaj sie na nia bo ona czuje sie zle z tym ze jej corka jest chuda.

Gość nnmi
mi kolezanki ciagle dokuczaja w stylu -jaka ty jestes chuda,ty to chyba nic nie jesz,zjedz cos w koncu.to tak boli.a one sa grube jak swinie i ja czuje zal do siebie ze nie umiem im odpowiedziec i odpyskowac.. najsmieszniejsze ze chuda nie jestem ale one chyba zazdroszcza ja waze 64 kilo na 170 cm i czuje sie wrecz gruba ale niech sie pocieszaja ze szkapa ze mnie..

Gość ładna jestes
zerknijcie na nie ;)

nnmi...wiem co czujesz... Gdyby One chociaż raz spotkały się z opinią ,która źle ocenia ich wygląd zewnętrzny...Ciekawe jak same by się czuły.

Gość ładna jestes
sliczne duze oczka i piekne piersi

Gość nnmi
to własnie teraz nauczylam sie ze trzeba pyskowac/ i jak mi kiedys cos powie któras to powiem jej czemu jest taka gruba..proste..dosc ponizania nas kochana

Tak samo jak koleżanka,która tutaj dodała swoje nóżki..No są świetne...jak można powiedzieć,że są jak u anorektyczki??? Każdy mężczyzna by zwrócił na nie uwagę! Jestem pewna! Ja strasznie wstydze się chodzićw jakichkolwiek spódniczkach,sukienkach,spodenkach... No dzięki mojemu mężczyźnie chodzę,w spodenkach,bo w jakichś mini to się ciągle wstydzę! Latem ciągle chodziłam w spodniach,co było udręką...aby tylko nie pokazać nóg...tak było od zawsze...

Gość nnmi
a jakie masz wymiary ??

Gość wymiekłam jak to przeczytalam
Autorko czy ty jesteś chora na głowe? Gdzie ty jesteś chuda? Ja na focie widze piekną zgrabną dziewczyne.. Taką za która obejrzy sie każdy facet na ulicy. Matko musisz miec tez piekne nogi.. Pewno laska z ciebie nieziemska a ty takie pierdoly piszesz. Ciotka twa jest biedna bo pewno gruba i brzydka.. powinno ci byc żal jej a nie siebie.

Gość wyglada tak jakbys
wcale talii nie miala, taka szeroka... jakie masz wymiary?

Gość wymiekłam jak to przeczytalam
autorko a gdzie mierzylas bioderka>?na kosciach ? bo biodra mierzy sie na srodku pupy ale to tak przypominam :)

Gość kurde na focie masz wielki
szeroki brzuch na chuda ty nie wygladasz.. ręce pulchne..:( zero kosci obojczyka nie widac.

Gość niepotrzebnie tylko
walisz na siebie tyle makijazu

Olej opinie ciotki i innych którzy mówią że jesteś zbyt chuda, jesteś (prawdopodobnie) bardzo ładną dziewczyną. Zresztą twój chłopak mówi że wszystko jest w porządku więc jego opinia się liczy a nie jakiejś ciotki. Nie ma czym się przejmować.

Gość ALE SLICZNA JESTES
DUZO BYM DAŁA ZEBY ZOBACZYC TWE NOGI.. JUZ W MYSLACH WIDZE JAKIE MASZ SLICZNE I ZGRABNE.. A ILE MASZ W ŁYDCE..?

Mam 33 cm w łydce!!! Strasznie mało;( Przez te łydki właśnie wstydze się chodzić w czymś krótkim co je odsłania.. A np kozaki na zimie..to jest tragedia z dopasowaniem cholewki u góry.... Chociaz od jakichś dwóch lat znajduję nawet dobre na siebie....

Gość gshjjztktkgt
ja mam wrazenie, ze laska wkleila fote specjalnie, zeby pochwalic sie tym ze jest ladna, chuda itd. a jak ktos pisze, ze wcale nie jest taka chudatylko szczupla, to obgryza paznokcie ze zlosci i pewnie rzuca tym co ma pod reka :) znam takie lalunie :) a poza, tym takich jak ty i o wiele ladniejszych jest od groma, wiec nie wiem, czym ten zachwyt... !

Przecież nawet nie widać mojej twarzy? Mam problem,który mnie strasznie dołuję...Chciałam się tylko poradzić,znaleść dziewczyny,które są w podobnej lub tej samej sytuacji! O nic więcej mi nie chodzi.. Właśnie tak jest na kafeterii...Wrzucisz zdjęcie,to odrazu ,że chce się chwalić itd...Czym ja mam się chwalić? Boże;(

Gość gshjjztktkgt
piszesz, ze w lydce masz 33 cm i nie mozesz znalezc kozaków ja tez mam 33 i uwazam je za grube lydziska i kozaki zawsze znajduje... cos sie chyba pogubilas...

Gość ALE SLICZNA JESTES
masz sie czym chwalić kochana..jestes sliczna.. t owidac nawet bez patrzenia na oczy twe.. nie przejmuj sie tym pasztetem co mowi ze sie chwalisz.. ona ci zazdrosci .. wredne pipy na kafe zawsze zazdroszczą ładniejszym.

33 cm to dużo??? Ja mam 170 cm wzrostu i wyobraź sobie jak to wygląda... W niczym się nie pogubiłam.Wiem,że próbujesz zrobić ze mnie kogoś jak ktoś napisał wyżej...Nie nie..:)

Gość ewdsbaxz
broblemem nie ejst to, ze zle sie z tym czujesz co mowi Twoja ciotka ... Z mojeg punktu widzenia wyglada to tak... Ok, kolezanki i ciotka dogryzaja Ci bo ejstes szczupla ... A tak naparwde bardzo dobrze zdajess soebie z tego sparwe i mocniej to akcentujesz ... W srocie rzeczy cieszys sie z tego, ze Ci dogryzaja bo czujesz sie w etdy ladna, a one sa zazdrosne. Celowo umieszczasz zdjecie, by sie jescze upewnic ze swoimi teoriami i by to pokazac . Takze problem jest w Tobie, moze po porstu ejstesz jescze nie do wartowsiowana. A i zaznaczam ze kobieta piekna to kobieta naturalna, moze sie malowac , ale robi to dosc stosownie do swojej urody ... poza tym niue upadabnia sie do wiekszosci dziwczyn w obecnych czasach ... to w tedynie zaznacza urody, a to, ze ejses dobrze zrobiona :) w gruncie rzeczy, czlowiek najbardziej zwraca uwage na twarz, potem na cala reszte, wiec ciezko tu co kolwiek stweirdzic gdy masz rozowa plame :)

Gość facet2929
eeeee pewnie ma paszczura jak jolanta rutowicz ;)z reszta nic nadzwyczajnego,zwykla solara do tego chuda jak szkapa i piersi nie widac :-O

Gość emmtyuyu
facet cos tam to podszyw jakiejs baby zazdrosnej ..

Gość ewdsbaxz
a i to obiektywan ocena, nie jakas zazdrosc :) wynika to z tego jak piszesz itp. psychologia jest mioja ulubiona dziedzina :)

ALE SLICZNA JESTES Kochana jesteś,ale ja nie potrafię przyjmowac komplementów...Ale dziękuję Ci...to naprawdę miłe...jejku... Widzisz większość pewnie właśnie myśli,że wrzucam tutaj zdjęcie po to,aby się dowartościować etc... Ja tylko kulturalnie zapytałam. Poprosiłam o porady. Chciałam porozmawiać o kimś z tym samym problemem...kurcze;/