Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zerknijcie na nie

NIE MOGĘ JUŻ czy naprawdę mam tak CHUDE RĘCE???ciało?

Polecane posty

Gość Sratatatatatatatatata
to ma byc ladne?!:-O bez przesady...nic nadzwyczajnego,zjawiskowego,jak zwykla przecietna dziewucha po solarze i w czarnych kudlach(u ciebie wyglada to kurewsko:-O) taka se kobita..

Gość gshjjztktkgt
najpierw lamentujesz, ze ci dokuczaja bo jestes chuda, ale ty tak nie uwazasz... a zaraz piszesz, ze 33 cm w lydce to strasznie malutko przy twoim wzroscie ! wiec zdecyduj sie o co ci chodzi, bo cos mi sie zdaje, ze ta ciotke to sobie wymyslilas !!! jak tak juz chwalisz sie swoja swietna figura podajac wymiary to napisz jeszcze ile masz cm w kostce, w nadgarstku, no i rozmiar stanika wtedy bedziemy mogli juz w calej okazalosci wielbic ideal spalony na solarze !!!

Gość hhmmmm
pewnie jestes ładna,ale na pewno nie chuda.Normalna i tyle.

Ideał spalony na solarze???? Heh... Szkoda bardzo,że temat zszedł z toru... Bo chciałam rozmawiać tylko z osobami o takim samym problemie...to tyle. A zostałam nazwana jakąś "kurwą" bez przesady...;/

Gość meski punkt widzenia_____
nie jestes wcale taka chuda, masz wielki brzuch i male cycki. Mi osobiscie sie nie podobasz, solarka i kudly jak u szm... nic nazdwyczajnego a raczej odpychajace zdjecie taniej lalki barbi

Gość gshjjztktkgt
sory nikt cie kurwa nie nazwal !!! ale ktos dobrze napisal: musisz sie dowartosciowac jeszcze bardziej, stad to zdjecie...

Gość emmtyuyu
szkoda ze sprawdzilam IP tej panny co pisze jako męski punkt widzenia i to jest to samo IP co tej laski co cie obraża.. wiec zalosne to jest ze laski podszywaja sie pod facetów..hahaa

To jest Twoje zdanie...i ok..doceniam ... Ale widzisz ,akurat nie miałam na celu żadnego dowartościowywania się... Niestety ... Także nie osądzaj mnie. Bo nie na ten temat jest ten topik.

Gość emmtyuyu
A TY LASKO CO PODPISALAS SIE ZE JESTEM FACETEM I MESKIM PUNKTEM WIDZENIA TO MI CIE TERAZ ŻAL.. JAK SIE CZUJESZ Z TYM ZE ODKRYLAM PRAWDE..NIE WIESZ NIESTETY ZE IP MOZNA SPRAWDZIĆ ..JA AKURAT MOGE BEZ PROBLEMU BO INFORMATYKA TO MA PASJA..I NAPRAWDE ZALOSNE ZE PODSZYWASZ SIE ZE NIBY FACET JESTES ZEBY DZIEWCZYNE ZDOLOWAC.

Gość ładna jestes
jestes boska ma meila zapisałem

Gość emmtyuyu
Sratatatatatatatatata TO TEN SAM IP CO MESKI PUNKT WIDZENIA wiec sratatata sie bawi kosztem dziewczyny chamsko.zenada.ale laski z zazdrosci o inna potrafią nawet zabic wiec co sie dziwić..

Gość ładna jestes
pokaz oczka prosze

Gość polatyna junior
chude ręce - hahahahhahahahaha, chyba sobie żartujesz... na pewnomnie wyglądasz na chudzielca

Gość no jestes zalosna dziewczyno
po co tu siedzisz jeszcze? narzekasz, ze temat zszedl z toru i juz nie rozmawiamy o tym o czym bys chciala, wiec sio!

Gość emmtyuyu
Dziewczyna autorka jest świetną osobą co widac po tym jak pisze i jaka jest życzliwa..jak umie podziękować za kazdy komplement i jest skromna. to naprawde sie czuje i rzadko spotyka sie takie osoby na kafe jak ona..ale wy każdą zeszmacicie.. dziewczyna autorka ma dobre serce i widac to naprawde po jej sposobie pisania.przy tym jest ładna i zgrabna.czego więcej trzeba>?zazdrosne grube paszteciary taka zawsze chcą zniszczyć bo jest zagrożeniem dla nich !proste! tyle od siebie.

Gość gshjjztktkgt
nie no, nastepna spalona i z czarnymi klakami... to jakis nowy trend teraz ?

Gość ładna jestes
przejebana solara blllllleeeeeeeeeeeeeee

do-no jestes zalosna dziewczyno dlaczego jestem żałosna? Że piszę na swoim topiku? Nie rozumiem... emmty... Nie wiem co powiedzieć.... Dziękuję Ci za wszystko!

Gość ładna jestes
tapeta i solra porazka dzieki za druga fote ale to jakas kvrwa

Gość gtfpdm
ahahaha a ja wam teraz powiem, ze to nie ejst solara a wakacje za granica , i nie ejst farbowana bo ja znam :) i sama tezma sniada karnacje

Gość do emty....
a skad Ty mozesz wiedziec jakie ona ma serce??? i czy jest dobra osoba?! nie znasz jej! tutaj kazdy moze stworzyc pozory grzecznej, milej lub na odwrot! wec nie pisz mi tutaj, takich rzeczy jesli jej nie znasz!!!

Gość gtfpdm
no dokladnie tak

Gość ej ty zawsze szczery
autorko,masz doczepiane wlosy jaka metoda?cnhyba nie wybralas naturalnych wlosow, syntetyki sie strasznie placza,niszcza,koltunia...masz z nimi problem? nastepnym razem polecam wlosy z firmy kegel!naprawde warto.po 2miesiecznym noszeniu wloskow,mozna je smialo zalozyc jeszcze raz,sa jak nowe...

szczery Mam to szczęście,że nie muszę doczepiać sobie włosków;) Nie naskakujcie na emty... Dlaczego to robicie? Co Ona Wam zrobiła? Odreagujcie na mnie...ok....Jeśli komuś ulży w ten sposób. Temat zanikł...Ja narazie muszę wyjść,ale zajrzę tutaj jak wrócę. Pozdrawiam Serdecznie

dziewczyno Ty nie jestes chuda, do tego wygladasz na ładna dziewczyne wiec olej głupie uwagi ;)