Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zerknijcie na nie

NIE MOGĘ JUŻ czy naprawdę mam tak CHUDE RĘCE???ciało?

Polecane posty

Gość KK88HH
w łydce mam kochana natomiast 35 cm najszersze miejsce..\ i kazdy mowi ze jak patyki .. zrób prosze zdjęcie swych nóg chociaż jak stoisz to zobaczymy czy masz takie chude ..nei dawaj twarzy tutaj tylko samo cialo ..twarz mozna zawsze wymazac w power point albo wyciąc..po tym pierwszym zdjeciu nie mozna wywnioskowac w sumie czy jestes chuda czy nie..za malo widac..

Gość ja dam swoje nogi zaraz to
mam na bank chudsze niz ty

Gość etgfvb
a wlosy masz farbowane i swoje takie dlugi czy przedluzane ???

to ja musze bcy dopeiro szkapa, skoro w lydce mam jakso 30cm a nadgrastek 13cm :D pewnie ludzie uwazaja mnie za anorektyczke:o

pociesz sie autorko bo napewno masz grubsze niz ja.. ja przytyc nie umiem choc jem jak swinia po 4 tysiace kalorii dziennie czasem niestety takie geny

Gość werewqwqwq
a ja mam 24 lata, 168 i waze 50 kg i sie nie chwale :) choc niestety rece mam bardzo chude, jak patyki, lydki tez mam chude i dlatego wstdyze sie chdozic np. w sukienkach ;) ale za to mam dosc due piersi bo 75 C, no i tylek i bioderka tez mam wszystko na swoiem miejscu jak trzeba :)

Gość zerknijcie na nie
Zaraz poszukam centymetr.Zdjęcie choć bym chciała zrobić,nie mam czym... Widzę,że nie tylko ja mam problem z rodziną.Ale ja nie wiem czy oni się w ten sposób dowartościowują,mówiąc innym,że źle wyglądają czy jak? Nie wiem.... Chudemu łatwiej powiedzieć niż grubszemu prawda?;/

Gość etgfvb
Autorko, masz ladne wlosy, czy one sa farowane ??? i takie dluuuugie :) naturalbie, czy przedluzane ???

Gość zerknijcie na nie
do-ja dam swoje nogi zaraz... Przecież masz świetne nogi!!!! Nie powinnaś mieć jakichkolwiek kompleksów z nimi związanych!!! Super nogi kochana!

Gość werewqwqwq
rece to ja mam chudsze od twocih :o albo tak wyszlo na tym zdjeciu. jesli chodzi o jedzenie to ja kurat jem bardzo malo i tylko wtedy keidy naprawde jestem glodna. no i jestem wege, czyli nie jem miesa i kielbas

Gość STRASZNIE DOBIJAJA LUDZIE
KOCHANA AUTORKO JA MAM TEZ PROBLEM Z KOLEZANKAMI W SZKOLE I NA STUDIACH..MOZE TY CHOCIAZ TAK NIE MASZ.. CIAGLE W SZKOLE SŁYSZE OD GRUBSZYCH KOLEZANEK ..NIESTETY SA WSZYSTKIE GRUBSZE ODE MNIE...I SŁYSZE CIAGLE JAKA SZKAPA JESTEM I ZEBYM ZACZELA JESC..CZASAMI IDE WTEDY DO KIBLA I PLACZE..POWAŻNIE:( KAZDY ABOSLUTNIE KAZDY WYTYKA MI CHUDOSC..

dziekuje za pocieszenie ale kazdy mi mowi ze mam patyki zamiast nóg..w szczegolnosci słysze to od kolezanek ..bo faceci zawsze mowią ze ładne..ale oni sie nie znają :(:(

a tak na marginesie to masz sliczne włosy widac ze jestes sliczna...

Gość etgfvb
no ja wciaz pytam o te wlosy, ale uatorka mnie ignoruje :P

Gość zerknijcie na nie
Boże Mój Drogi jak ja dziękuję,że mój mężczyzna ma mnie chociaż za "piękną"... Dziękuję,że uświadamia mi na każdym kroku,że jestem dla Niego idealna...że kocha moją figurę,moją szczupłość... Gdyby nie On...chyba bym sobie coś zrobiła! Kochane ja tez mam okropny problem ze znajomymi,z koleżankami...Też jestem tyrana..Ciągle "ale Ty chuda jesteś,weź Ty coś zjedz" etc. To nie ma końca! Przez te słowa człowiek ma ochote dosłownie sobie coś zrobić! Bo czuje się nieakceptowany:( Gdyby to mówiły szczupłe osoby,ale nie...

Gość LLJI888
no WLASNIE autorko.. czemu my chude nie mozemy powiedziec grubtm ze sa grube a nam kazdy mowi ze szkapy z nas...czemu?to niesprawiedliwe ale tak jest. moze dlatego ze chudych mniej jest..

Gość zerknijcie na nie
etgfb jejku kochana nie zauważyłam,przepraszam! To są moje naturalne włosy,chodzi o długość. Bo mój naturalny kolor to ciemny blond... Ale kocham czarne włosy! I takie mam już od dawna dawna:)

Gość LLJI888
ale ty musisz byc sliczna//szkoda ze zakrylas twarz hehe a jakie masz wymiar.bo nie zapominaj ze waga sie nie liczy bo kosci moga wiecej albo mniej wazyc licza sie tylko wymiary. moja siostra to dietetyk wiec to wiem:)

Gość zerknijcie na nie
LLJI888 Też nie potrafię właśnie odpowiedzieć sobie na pytanie,dlaczego grubszemu człowiekowi nikt w oczy nie powie niczego.... Tak jak nam mówią "Jedz coś" ,to to samo jakby grubszemu powiedziano "Nie jedz tyle"! Boli kurcze;/ Obie strony by bolało...i chudego i grubszego

Gość etgfvb
nie ma za co :) no ale racja szkoda, ze zakrylas twarz,naparwde musisz byc sliczna :) czy mozemy Cie zobaczyc ??? sorry ze prosze, le to chyba nic zlego

Gość zerknijcie na nie
LLJI888 kurcze nie przesadzaj kochana z ta jakąś ślicznością... Jak człowiekowi od wieków wciskają,że jest anoreksją,chudzielcem itd to już nawet nie potrafi zaakceptować w sobie niczego...ajjj;/

Gość becia166
Śliczna z ciebie dziewczyna ciotka ci poprostu zazdrości.Naprawde jak dla mnie super wyglądasz...pozdro

Gość kazio z krakowa jestem
ale laska z ciebie dziewucho!!! ja to bym od razu rwał do ciebie!hah

Gość bdfousn
no al ta twarz troszke jednolita :P gdyby oczy bylochociaz widac

Gość zerknijcie na nie
Jezuniu jak miło,że są tu osoby w podbnej sytuacji...Naprawdę myślałam,że tylko ja jestem tak podle gnębiona... I tak nawet trochę mi ulżyło...tak szczerze szczerze! Dobrze jest tak się wygadać...

Gość zerknijcie na nie
twarzy na pewno nie pokaze, mam lekkiego zeza i troche wielki nos ;[ ale i tak dzieki za te mile slowa od was kochane ;))))

Gość ten ktory wie
moja droga nie masz sie czym przejmowac, wygladasz swietnie i absolutnie nie jestes chuda. Ja preferuje kobiety ktore posiadaja cialko, wiec jesli mnie nie odrzucaja twoje foty to jest wszystko wpozadku. Wydaje mi sie ze ciotka chyba ma problem ze swoja corka i efektem jej frustracji jest doszukiwanie sie tego samego problemu u innych, wiec olej jej komentarze. pozdrawiam

Gość zerknijcie na nie
Niech będzie choć troszkę tajemniczości w moim zdjęciu...tak to nazwę dobrze? A powiedzcie mi,czy np.jeśli ktoś Wam mówi o tym,że jesteście takie chudziutkie...to macie swoje jakieś odzywki? Jak reagujecie?

Gość bdfousn
pewnie przesadzasz tak jak z tym ze ejstes za chuda, a jestes w sam raz :)