Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kociaki333

czemu niektorzy ludzie lepiej traktuja zwierzea niz ludzi?

Polecane posty

Gość Sratatatatatatatatata
kociaki333 musze przyznac ze zajebiscie mnie smieszysz:D ta twoja nerwica,zlosc:D kobieto,jeszcze raka dostaniesz przez przesiadywanie tutaj i gadanie ze mna:Dkolejna marna ofiara dla Pana Ciemnosci :D a jesli chodzi o mnie to ja nienaiwdze i nie toleruje jednej JEDYNEJ grupy ludzi tzw cztery razy "k": *kurwy *kretyny *komornicy *kanary :D ty to cos na pograniczu pierwszej i drugiej hehe

Gość hollywoodland
nie jeden raz ludzie mnie skrzywdzili, nie raz dostałam od nich po dupie, nie raz przyjaciel wystawił mnie do wiatru, przyjaciółka odbiła faceta, a własny mąż traktował gorzej niż szmatę. nie raz nikt nie chciał pomóc kiedy miałam problemy. i nie raz mój pies przychodził mi z pomocą. nawet wtedy, kiedy zdychając ledwo stał na nogach, potrafił znaleźć w sobie resztki sił, żeby położyć swój łeb na moich kolanach zwierzę zna słowo "przepraszam" i potrafi go używać, nawet nagminnie, zwierzę wie, kiedy ma podejść i trącić nosem, zwierzę czuje kiedy jest potrzebne. tylko zwierzę potrafi cieszyć się za każdym razem kiedy widzi człowieka, nawet wtedy, kiedy człowiek wyjdzie z pokoju na pięć minut. także wybacz, w obecnych czasach człowiek w porównaniu ze zwierzęciem wypada blado.