Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kociaki333

czemu niektorzy ludzie lepiej traktuja zwierzea niz ludzi?

Polecane posty

Gość kociaki333
A SRATATATAT TO CHODZąCA PATOLOGIA, ZłO WCIELONE, ALE OCZYWISCIE KOCHA ZWIERZETA BO SA LEPSZE OD LUDZI CO ZA ZA ZAKłAMIANIE I OBłUDA!!

może nie jestem ideałem, ale nie wystawiam kogoś kogo nazywam przyjacielem do wiatru. a tak btw. to solary często wyrażają swoja nienawiść czy może raczej "wyższość" idziesz sobie ulicą a laski mierzą cie wzrokiem i prychaja pogardliwie po czym komentują cię niekoniecznie dyskretnie. i weź tu miłuj bliźnich.

Gość Sratatatatatatatatata
kociaki333 sratata dała przykłąd jacy ludzie sa miłosnikami zwierzat tacy jak ona"ona nienawidzi kogo bo jest solarem" idiotka oj nie.ja kocham naprawde wartosciowych ludzi,bez wzgledu na ich wyznanie,orientacje,narodowosc bo moimi jedynymi i cudownymi przyjaciolmi sa osoby wlasnie o innej narodowosci,orientacji i religii... ale nienawidze takich pustych dziweczek,kurewek bo mialam okazje znac kilka i to wlasnie one sa kwintesencja falszywosci,obludy,kurestwa...ja jestem osoba ktora nienawidzi plotkarstwa,oszustwa,kurestwa etc i szanuje tylko ludzi wyzbytych tych wad

Gość kociaki333
sratata zabiłaby laske ktora chodzi na solarium, tylko dlatego, ze jest inna od niej,ale zwierzatka kocha:)to sie nazywa miłosc do zwierzat:) zwierzeta ponad ludzi!!pozabijaj wszystkie solary!a zaadoptuj wszystkie kociaki ze schroniska!

Integral może nie jestem ideałem, ale nie wystawiam kogoś kogo nazywam przyjacielem do wiatru. a tak btw. to solary często wyrażają swoja nienawiść czy może raczej "wyższość" idziesz sobie ulicą a laski mierzą cie wzrokiem i prychaja pogardliwie po czym komentują cię niekoniecznie dyskretnie. i weź tu miłuj bliźnich. dokladnie!i wez miluj taka zdzire ktora chetnie strzelilabym kosa!

Gość kociaki333
a ja nic do nich nie mam , nie zwracam uwagi jak ktos na mnie patrzy

kociaki333 sratata zabiłaby laske ktora chodzi na solarium, tylko dlatego, ze jest inna od niej,ale zwierzatka kocha to sie nazywa miłosc do zwierzat zwierzeta ponad ludzi!!pozabijaj wszystkie solary!a zaadoptuj wszystkie kociaki ze schroniska! moze nie kazda solare ale polaczenie takich kurewskich cech wygladu ktore gwarantuja i kurewski charakter...np platynowe kudly+solara+biale kozaczki+makijaz jak dla starej pudernicy i wiele wiele innych i sie tak sciereczko nie rzucaj bo takimi scierwami jak ty mozna najwyzej umyc podloge jak nasz pupilek naleje na nia:)

z reszta mnie nikt nie komentuje,tym bardziej niedyskretnie bo odrazu takie cuś oberwaloby w paszczaka :D boja sie mnie,widac czarne kudly,kolczyki,tatuaze i glany robia swoje:D

Gość kociaki333
PISZECIE, ZE LUDZIE SA FAłSZYWI,ZE ZWIERZETA SA LEPSZE OD LUDZI!!! chyba sądzicie po sobie,..Nie spotkałam na zadnym topicu, ludzi TAK PEłNYCH NIENAWISCI, NIEMIłYCH..i wy tacy jestescie WSZYSCY CO SIE WYPOWIADALISCIE W OBRONIE ZWIERZAT,jestescie SAMI ZłYMI LUDZMI I WREDNYMI DO INNYCH...a piszecie, ze niby wokoł tyle złych ludzi, ze zwierzeta lepsze od ludzi!! od was NA PEWNO SA ZWIERZETA LEPSZE!! tyle JADU, CHAMSTWO I BEZINTERESOWNEJ NIENAWISCI I TO W STOSUNKU DO LUDZI NIGDY NIE SłYSZAłAM!!!! Sami jestescie beznadziejnymi ludzmi!nie widze, w was zadnej tolerancji ..niczego.pozostaly wam tylko zwierzeta,bo inni ludzi sie od was odwrocili i nawet wiem czemu JESTESCIE!!!PASKUDNI!

Gość kociaki333
najgorszy jest sratata, jakis wredny cham!!!nad chamy!typowy polaczek, polaczka, co nienawidzi kogos za wyglad!

Gość maczogot3
sratatata ale JESTES YEBNIETA , CHORA PSYCHICZNIE!!

kociaki333 A SRATATATAT TO CHODZąCA PATOLOGIA, ZłO WCIELONE, ALE OCZYWISCIE KOCHA ZWIERZETA BO SA LEPSZE OD LUDZI CO ZA ZA ZAKłAMIANIE I OBłUDA!! tego nie zaowazylam:Dmasz racje,jestem zlo wcielone bo praktykuje satanizm:D a tolerancyjna jestem zajebiscie,zapytaj moich przyjaciol i najpierw spojrz kim sa i pomysl czy osoba nietolerancyjna przyjaznilaby sie lub kochala z takimi.ale nienawidze obludy,z tym sie tez nie zgadzam:)a tamto to nie byl podszyw.moje kolezanki rzeczywiscie sa w wiezieniu a ja niestety nie jestem patologia,dziewczynka z dobrego domu ale pan ciemnosci mnie przeciagnal na swoja strone;)

maczogot3 sratatata ale JESTES YEBNIETA , CHORA PSYCHICZNIE!! a ty masz kurwa rozdwojenie jazni:-O nie dajesz kociczko juz rady pod jednym nickiem:D?ale widze jak sie wkurwiasz,a ja tymczasem spokojnie i z usmiechem zaciagam sobie lampeczke przed laptopikiem:D

kociaki333 najgorszy jest sratata, jakis wredny cham!!!nad chamy!typowy polaczek, polaczka, co nienawidzi kogos za wyglad! oj nie polaczka :D moja jedna babka byla Rosjanka,dziadek Polakiem a od strony ojca dziadek byl polskim Zydem a babka Austryjaczka:D malo we mnie Polki;)

Integral i właśnie nie wiem czemu się tak podniecasz. a coz to drobny wypierdku??:Dzmiana frontu?:D

Gość Anq
Dlatego ze ludzie sa wredni i chamscy z natury, rywalizuja i dbaja o wlasne d.... Malo kto sam z siebie bez oczekiwania czegos w zamian jest mily. Rąbie d... znajomym. Na nikim nie mozna polegac. Jak ja cos obiecuje to jest to moim priorytetem, jak z kims sie przyjaznie to chocby sie palilo i walilo to ta osoba moze na mnie liczyc, pamietam co lubia moi znajomi i np. wiem ze moja przyajciolka lubi krówki, to na jarmarku widzac stragan z krówkami przypomni mi sie to i kupie jej i dam przy okazji...bo chce jej sprawic przyjemnosc. Kiedy ktos obcy potrzebuje pomocy, ktora nie kosztuje mnie wiecej niz czas i uprzejmosc to nie widze problemu by pomóc.... ale tak bylo do czasu... Zbyt czesto uslyszalam ze jestem frajerem itp. daje sie wykorzystywac i sama nie moglam sie liczyc na moich przyajciol...bo "wypadlo mi z glowy"... no ku....jak komus zalezy to ci nie wypadnie!!! W sklepie nawet nie moge liczyc na mila obsluge. Wszyscy sa chamscy i czepiaja sie wszytskiego, przykaldem sa wyjazdy zagraniczne gdzie roi sie od poje.... walczacych o swoje prawa...walcza o balkon od strony morza...groża sądem itp...żenujące. Obrazaja obcokrajowców, nie szanuja przyrody itp... w du...mam tych posran... Są jednostki mile, ale takich ludzi jest niewielu i sa wedlug innych przegrancami. A zwierzęta...? Sa kochane bezwarunkwo. Przytulaja sie bo czują przywiązanie. Od nich bije ta milościa i oddaniem. Wystarczy zawolac psiaka i radosnie biegnie. Nie jest dla niego problemem wstac z legowiska dla glupiego podrapanaia za uchem. I wystarczy spojrzec w ich oczeta...100% milości. Miesioac temu musialam uspic ciezko chorego psa po 15 latach wspólengo zycia...Nigdy nie przypuszczam ze moge tak wyc w nieboglosy...zwlaszcza ze moge policzyc na palcach rak uile razy w zyciu ryczalam...to byl najgorszy moment w moim zyciu. Takiego oddanego uczucia nie zagwarantuje drugi czlowiek. Chyba tylko małe dziecko matce i imatka dziecku i to tez nie zawsze. dlatego wlasnie kupowalam mojemu psu wszytko co najlepsze na co bylo mnie stac, dbalam o niego, spedzalam kazda wolna chwile...za to ze wiedzialam ze jest ktos komu na mnie zalezy, dla kogo warto życ, komu jest smutno gdy mnie nie ma, kto dba o moje bezpieczwenstwo i nie pozwala obcym zblizyc sie do mnie, kto kocha mnie tak bardzo i mi ufa na tyle, że gdy wolam go przez łzy a wiec nie stanowczym glosem by wszedl na stół weterynarza, wchodzi choc na pewno przeczuwa, ze cos jest nie tak...

coz to było do obu pań. a myślałam, że ludzie w glanach są inteligentniejsi. chyba przestane je nosi bo się za was wstydzę.

Gość zagubiona.............
obydwie jestescie zajebistym przykladem ze ludzie ludzmi sobie wilkiem i jak tu kochac ludzi ? wole zwierzeta przynajmniej nie maja nawalone w glowach :o pa

Gość kafeteryjan......
anq poplakalam sie :(

Gość szłam przez pasy w szpilkach
do autorki: odpowiedz mi na 1 pytanie: DLACZEGO LUDZIE NIE MOGĄ ZWIERZĄT TRAKTOWAĆ LEPIEJ NIŻ LUDZI?

Gość MajaHałabała
anq ...przeczytaj sobie "idiotę" dostojewskiego to jest ksiazka o takich ludziach jak Ty...dobrych ktorzy przez innych postrzegani są jako frajerze, chociaz, tak naprawde to dobrzy ludzie, miałam takiego przyjaciela jak ty..ale niestety zginał w wyapdku samochodowym Tacy ludzie jak on powinni, zyc, a nie umierac!! chciałabym taka przyjacołke jak Ty..

Gość długa droga w dół
cały ten topik jest przykładem na to, że człowiek człowieka nigdy dobrze traktować nie będzie. autorko, porywasz się na przykłady i jeździsz po miłośnikach zwierząt, a sama traktujesz ludzi po drugiej stronie monitora jak swojego wroga, krew cię zalewa i mogę się założyć, że gdybyś mogła tobyś teraz powybijała połowę kafeterii. rozdwojenie jaźni się leczy 😴 wolę zwierzęta, bo tylko one kochają bezwarunkowo. ludzie kochają, jeśli dostaną coś w zamian.

Gość kociaki333
bo powinni byc sprawiedliwi i wszystkich traktowac rowno!a nie jednych wywyzszac a drugich uwazac za gorszych, ktorym sie nie nalezy szacunek!

nieszkodzi to nie znaczy ze mozesz jechac autorko po tych co maja inen zdanie , to tyez jest tolerancja :o

Gość kociaki333
nikogo bym nie powybijała, tylko sie troche wkurzyłam, na tych co twierdza, ze ludzie a gorsi niz zwierzeta, dlatego lepiej trzeba traktowac zwierzeta, ale własnie dlatego trzeba starac sie byc dobrym człowiekiem, zeby inni o nas tak nie mowili!

Gość kociaki333
jade po kims jak sie z kims nie zgadzam, a nie musze sie z wszytskimi zgadzac, co nie znaczy, ze ich nie toleruje, toleruje!nie napisałam tak jak sratata, ze mi sie noz w kieszeni na kogos tam otwiera, na nikogo mi sie nnie otwiera, ale smieszy mnie obłuda ludzka i tyle..

ale samo to ze jedziesz tzn ze nie szanujesz :o mozna rozmawiac, a nie jechac i to z ciebie wyplynela zolc :o

kociaki333 jade po kims jak sie z kims nie zgadzam, a nie musze sie z wszytskimi zgadzac, co nie znaczy, ze ich nie toleruje, toleruje!nie napisałam tak jak sratata, ze mi sie noz w kieszeni na kogos tam otwiera, na nikogo mi sie nnie otwiera, ale smieszy mnie obłuda ludzka i tyle.. jestes zajebista :D