Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaa123

koszmarna suknia!!!

Polecane posty

Gość hhhhhhhhhhhhhhhh
" PRAWDOPODOBNIE NAJPIĘKNIEJSZĄ SUKNIE ŚLUBNĄ NA ŚWIECIE " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jaaaaaaaa123
ja bym TEGO "stylem" nie nazwała...;)

nie moj styl..suknia jeszcze jeszcze ale te kozaczki ..to zdecydowanie nie dla mnie.

Gość kufer pełen chu..stwa
Mnie się ta sukienka podoba, ale oderwałabym ten długi tył i zrobiła całą sukienkę na mini. Poza tym inne buty, te są burdelowe, a sukienka rockowa i to razem wyglada nieładnie. Włosy też nie pasują. Powinien byc irokez albo dready. Jakby tu była konsekwencja, wszystko na rockowo, to by było według mnie super

Gość shivaree
... hmmm i jeszcze ktoś ja chce za 500 zł kupic... i sie ludzie licytują... ciekawe bardzo ciekawe zjawisko... rozumiem ze każdy ma inny gust, ale są granice, po ktorych przekroczeniu coś co ma byc ekstrawaganckie zaczyna być po prostu śmieszne

kolejna zenada - ta suknia co pokjazalas to akurat ujdzie, laska byla w ciazy i wybrala suknie nie najgorsza do jej stanu.

Gość fsdsf
a wy myslicie, że te wasze rybki i bezy to takie nie wiadomo co? takie samo wsiurstwo, wszystko księżniczki za pięc złotych

Gość ten temat
fsdsf uważaj, bo na tym forum same znawczynie klasy i dobrego gustu- tylko firmowe suknie, oczywiscie najpiekniejsze ;-)

Gość fsdsf
Normalnie nic mnie tak nie wkurwia, jak wszechwiedza kafeterianek na temat "co jest gustowne". Na dobra sprawe wszystkie wygladają w tych swoich bebuchach jak bałwany, grube, bo ładnie i szczupło w białych czy tam kremowych sukienkach to wygladają tylko chudzieńkie modelki przerobione dodatkowo w fotoszopie. Ale im siewydaje, że takie sa stylowe, takie wyjątkowe, oh ah. Dla mnie ta sukienka niczym się nie różni od tych wszystkich "gustownych i slicznych z salonów" tych wszystkich lisaferów i sposów i innych

Gość ten temat
fsdsf ja się z Tobą zgadzam. wklejaja linki do super zdjec obrobionych w fotoshopie, a jak dadza swoje zdjecie w sukni to az glupio uwierzyc ze to ta sama suknia ;-) ale tylko madonna, la sposa, san patrick i tak dalej- moze lecza jakies kompleksy ;-)

Gość fsdsf
to samo mówię choćby na allegro to widzać - sprzedam suknię z takiej i takie kolekcji, zdjęcie modelki - wiadomo, światło, makijaże, wyciagniete w pionie itd. - a następne zdjecie panny młodej - jak kluseczka zawinieta w bandaż

Gość jaaaaaaaa123
Sukienki znanych projektantow rowniez bywaja koszmarne!!!!!! I nikt nie powiedzial tutaj,ze jak cos jest firmowe to jest cacy a jak nie to jest beee..!!!!!!!!! Czytaj za zrozumieniem...:)

Gość lampar
wredniak ta twoja to tez nie specjalna byla wiec nie nasmiewaj sie z kogos wrecz paskudna:P

Gość glabek
zgadzam sie z Lamparem ......

Dla mnie wiekszosc sukienek wyglada bardzo podobnie.Juz naprawde musi byc jakas ektrawagancka,zeby bylo widac,ze cos ja odroznia od pozostalych.Tez tak ostatnio zaczelam sie nad tym zastanawiac przegladajac zdjecia,ktore wklejaja tu dziewczyny.Sukienki na modelkach wygladaja zupelnie inaczej niz na pannach mlodych..Ten link powyzej: to niemozliwe,ze to ta sama suknia:-)Takze wielu przyszlym mezatkom przydaloby sie troche umiaru,jak dla mnie to sie troche mija z celem: placic kilka tysiecy za sukienke (co juz jest niezlym absurdem!) i jeszcze wygladac nie za ciekawie..No,ale nie moja sprawa..

bo babki w salonach slubnych zamiast SZCZERZE powiedziec dziewczynie, że to, co sobie ubździła jest dla niej niedobre i ją spaskudza, to wolą podać co popadnie, powiedziec, że pieknie bo 'wszytsko to kwestia gustu". Gust gustem, ale chyba kurde widać czy ktos wygląda korzystnie, czy wręcz odwrotnie. A te babki w salonahc liczą tlyko na zysk, powiedza że ładnie - to dziewczyna kupi i mają kasę. Powiedzą że nie ładnie - to dziewczyna nie kupuj ei odchodiz z kwitkiem. Boja sie po prostu stracic klient ai zamiast doradzić inny ale bardziej 'dopasowany' fason do figury, to wciskają byle się sprzedało.

Gość Wawrowska
bo babki w salonach slubnych zamiast SZCZERZE powiedziec dziewczynie, że to, co sobie ubździła jest dla niej niedobre i ją spaskudza, to wolą podać co popadnie, powiedziec, że pieknie bo 'wszytsko to kwestia gustu". Gust gustem, ale chyba kurde widać czy ktos wygląda korzystnie, czy wręcz odwrotnie. A te babki w salonahc liczą tlyko na zysk, powiedza że ładnie - to dziewczyna kupi i mają kasę. Powiedzą że nie ładnie - to dziewczyna nie kupuj ei odchodiz z kwitkiem. Boja sie po prostu stracic klient ai zamiast doradzić inny ale bardziej 'dopasowany' fason do figury, to wciskają byle się sprzedało. nie zgadzam się, salony slubne to nie targoiwsko. Większośc pań pracujacych ma spore doswidczenie i doradza- fasony, wzory i kolory. Taka jest ich praca, a nie wciskanie kiczu.

Gość glabek
no to zalezy gdzie sie trafi ?ja akurat na moj salon nie moge narzekac bardzo mila wlascicielka no i caly czas ze mna byla krawcowa i ona mi doradzala wkoncu najlepiej sie na tym zna:) ale w 100% zgadzam sie z tym ze wiekszosc sukien prezetowanych na stronach internetowych odbiegaja od rzeczywistosci :(modelki to znowu wcale tam nie sa takie szczuple ,ale maja pieknie wciecie w tali bioderka idealnie wrecz dopasowana suknia co podkresla sywetke idealne tkaniny mieniace sie na fotkach?dobry przyklad mojej znajomej bardzo spodobal jej sie pewien model sukni nie bede wymieniac jakiej firmy no i pojechala do Krakowa zobaczyc suknie na zywo i przymierzyc rozczarowanie bylo duze suknia absolutnie nie wygladala tak jak na zdjeciu na dodatek tkaniny pozostawialy wiele do zyczenia odpadajace koraliki tandetna koronka itp. wiec radze lepiej chodzic po salonach ogladac i przymiezac jeszcze raz przymiezac ...

Gość karolinka z ciechocinka
Pomogą dobrać czy nie, fakt pozostaje faktem - biały pogrubia i zawsze sie wyglada grubiej niż w ciemniejszym ubraniu