Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama_00

czy dobrze sie odzywiam ?

Polecane posty

Gość przyszła mama_00

witam....chcialam sie was zapytac,dzisiaj zjadlam talerz brokuł,pare ptasich mleczek trzy lyzki zupy jarzynowej oczywiscie niezabielanej oraz 3 kromki chleba razowego z chudą wedlinką,wypilam herbatke zurawinową oraaz szklanke soku,dwie wody i dwie coli....chcialam was zapytac co byscie zmienily w moim jadlospisie,bo juz sama nie wiem a chcialabym wiecej nie tyc??

Gość monikaameryka
nie wolno pic coli w ciazy ze wzgledu na kofeine.

Gość monikaameryka
nie wolno pic coli w ciazy ze wzgledu na kofeine.

nieprawda :)w litrze coli znajduje się tyle kofeiny, co w 1 małej filiżance cienkiej kawy - której ilość w ciąży jest dozwolona i każdy normalny lekarz to powie

Gość zolzaaa
dobrze sie odzywiasz,colę możesz byle nie za często;)

jeśli nie chcesz tyć to moim zdaniem powinnaś zrezygnować z coli (bardzo dużo kalorii i nic pożywnego) oraz ptasich mleczek.

Gość monikaameryka
Poza tym cola jest gazowana, powooduje to tylko niepotrzebne wzdecia

Gość przyszła mama_00
cole pije dlatego ze neutralizowala moje mdlosci..bardzo ją polubilam wiec ją pije,kawy nie pije poniewaz nie lubie i mnie od niej odpycha,a co do ptasich mleczek podalam moj jadlospis na dzien dzisiejszy,wiadomo ze nie jest to nieodlączny element mojego menu

Gość alma mater
ale sie czepiacie,cola czy slodycze w rozsadnych ilosciach nie szkodza nikomu... A tym bardziej ze w ciazy ma sie rozne zachcianki..;-). Wydaje mi sie ze troche ta twoja dieta uboga jak dla kobiety w ciazy... Gdzies przeczytalam,ze powinno sie jadac sniadanie jak krol,obiad jak ksiaze,kolacje jak zebrak... Na twoim miejscu zaczelabym jadac produkty mleczne,nabial... Moze jakies jogurty, serki, twarozki, mleko, jajka... Ponadto kasza,ryz,makaron.. Na obiad warzywa z kurczakiem albo innym mieskiem...