Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zobaczcie...

zobaczcie

Polecane posty

Gość zobaczcie...

zobaczcie jak na tym filmiku gdyby nie welon trudno byloby odróznic panne młoda od jednego z gosci... trzeba jednak zwracac uwage w co sie ubiera na slub i pozwolic tego dnia pannie młodej sie wyrózniac:)

Gość cyrk no cyrk
faktycznie tragedia !!!!!!!!!!

hheheh jesli ona była tylko gosciemto naprawde przegięcie -nie rozumiem takich ludzi... ale moze to były jakoś dwa śluby w jednym :O? heheh

Gość no śmieszne to jest ale gdyby
to było moje wesele ...:O chyba pogoniłabym to babsko i jeszcze z takim skunksem na głowie 😠

Gość ankowa
ale krówsko sie tak ubralo. chyba bym kopnela w dupe normalnie!

Gość zupełnie-niezainteresowana
hehe dobre:)

Wiecie co.... to jest brak wyczucia, dobrego smaku i szacunku w jednym... Przeciez tej Młodej przykro musiało być. Albo dziewczyna po prostu bezczelna albo z "parciem na welon"...

Gość narzeczona__
w sumie to mozna odróznić ją oprócz welonu to jedynie po Panu młodym:P brak wyczucia i tyle- ta sama sukienka nawet i np. ciemne dodatki (szal czy jakieś bolerko) i już coś innego

Gdyby miała upięte lub rozpuszczone pokręcone włosy ala ryz młodej, byłoby nieciekawie a tak dziewczyna tylko się ośmieszyła - fryzura na skunksa jak ktoś wyżej trafnie określił i suknia jak ślubna:P

dla mnie też beznadziejne... totalna głupota tak sie ubierać... będzie babka miała swoje wsele to bedzie mogła szaleć... i tak właśnie można liczyć na najbliższych...

sukns na głowie! boskie!!!!!! :) w dniu wesela biel zarezerwowana jest tylko dla młodej. Myślałam, że to jasne...

Kasiasek - święte słowa. Ja tez uważam, że Mloda to jedyna osoba, która może na weselu miec białą suknię... Narzeczona - gdyby Młody tańczył akurat ze \"skunksem\" oglądający film mogliby sie lekko pomylić. Kurde, ale przykro musiało być tej Młodej...

Gość dddddd
ja tez sie dziwie, ogladajac caly filmik mozna ze 4 babki w bialym zobaczyc, nigdy sie z tym nie spotkalam zeby młodą poznac jedynie po welonie :O

Gość kokolina_mia
wiecie jeszcze zeby ona normalna jakos białą sukienkę zalozyla a ona ma typowo ślubną beze :P Moze zostala z jej slubu i nie miala w co sie ubrac hehehe:P

Gość lamper
pani mloda zawsze sie wyruznia nawet jesli ktos przyjdzie w bialej kreacji.Tylko zalezy czy mloda umie sie ubrac piekna suknia wyruzniajaca sie juz z daleka,fryz ,piekny welon,make up!Poprostu ta z tego beznadziejnego filmiku wyglada jak jakas samarytanka jakby ktos podarowal jej w prezencie ta kiecuche obrzydliwa,niedopasowana gorset obraca sie we wszystkie strony nie wiem co ma na glowie bllee..wszystkie dziewczyny tam wygladaja lepiej niz ona nie tylko ta w bialym!!!bylam na niejednym weselu gdzie dziewczyny mialy jasne kreacje ale to zawsze mloda sie wyrozniala byla najpiekniejsza ze wszystkich bo umiala to podkreslic ubrac sie,a nie wygladac jak ciapa?a no i nikogo nie zmusicie do ubrania tego co wy chcecie kazdy przychodzi ubrany jak mu sie podoba............