Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudne

chudne... ale dlaczego?

Polecane posty

Gość chudne

powoli chudne; w ciagu 3 miesiecy satracilam 5 kilo, okres jak zawsze bez zmian; w ciazy nie jestem - robilam juz test-negatywny; pojawilo sie brunatne plamienie z krwia w czasie owulacji; kiedys tez tak mialam, lekarz stwierdzil po badaniach, ze mam polip endometrialny, ale po 4 misiacach zniknal, a plamienia \"taka pani uroda\". mam ponadto drazliwe jelito... brzuch mi sie powieksza... takie mam wrazenie, jakby wzdety, ale to druga faza cyjklu, wiec moze naturalne co mi jest?

Gość mmmmmaaaaaaaaaaaa
masz raka jelita grubego, gruczalokoraka, albo czerniaka ;]

Gość ambiwalenccja
eh mam ten sam problem z chudnieciem... Do niedawna wazylam normalnie... a teraz waga ciagle leci w dol juz jestem na pograniczu normalnej wagi;/ Sama neiw iem co sie dzieje. Chudne niby powoli, ale jem to co zwykle, wiec nei rozumiem!

Gość chudne
no wlasnie... moze to stres? zlapalam jakiegos wirusa w listopadzie, wyszlam po tygodniu, ale chydne ciagle; mam helicobacter pylori, wiec moze to to?

Gość NianiaNiania
Chudniecie moze byc spowodowane cukrzyca... Warto porobic sobie morfologie, TSH, zmierzyc cukier na czczo oraz dwie godziny po dobrym posilku, oraz hormony plciowe.

Gość chudne
bardzo dziekuje za wszelkie podpowiedzi; tarczyce badalam w zeszlym roku, bylo ok; cukier mam nieco ponizej normy - na wyniki - ale pani doktor powiedziala, ze sobie przeliczy na swoja miarke i po tym dzialaniu stwierdzila, ze cukier ok.... juz mi wstyd do lekarzy chodzic...

Gość ambiwalenccja
mi by sie przydaly wszystkie badania... tylko ja sie tak panicznie igiel boje;(;( U mnie dziwne jest to ze ja chudne... waze na granicy z niedowaga a po mnie tego nie widac...;o Niestety wazylam sie juz na paru wagach i wszedzie wychodzi tyle samo;/

Gość gość
aIgGfoYa5mCouZlM9j3ukwel