Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Pani ktora potrzebuje pomocy

FInanse domowe- jak ludzie oszczedzacie ile wydajecie?

Polecane posty

Go艣膰 i co z tego jaka ona jest
nie kazdy jest idealny! mozna ja lubic albo nie to sprawa indywidualna i nie TY bedziesz mi mowic kogo moge lubic a kogo nie powinnam!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 rafifaffi
c贸偶, prawda jest taka 偶e je艣li chcesz je艣膰 zdrowo to nie ma szans na oszcz臋dzanie, ja na "dwuosobowy zesp贸艂 domowy" wydaj臋 tygodniowo ok 250z艂 na sam膮 "wieczorn膮 sa艂atk臋"...... los, to biurokrata --------------------------------------------------------------------------------------------- zbieram ch臋tne na wspolne spacery z dzieckiem http://naspolke.pl/ogloszenia/widok/27

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fanka anka
A mnie smiesdzy jedna rzecz jak by艂y podawane topiki o freydis o tym jaka jest to kazdy prawie pisa艂 ze oszukuje a teraz freydis sie pojawia i kazdy pisze jaka ona fajna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bo jest fajna.
i nie kazdy.. co to ma do tego czy jest fajna czy oszukuje? a gdyby nie oszukiwala to juz byscie ja wszystkie lubily? to jak zyje to jej sprawa.nie moja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak bedziesz kreci艂a na nodze
zyjemy w艂asnym zyciem, och艂o艅 kobieto,ka偶dy czyli ty pod piecioma nickami?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a tu dalej nie na temat.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mentalek
My艣l臋, 偶e zaoszcz臋dzi膰 mo偶na na kosmetykach - wiele polskich odpowiednik贸w jest tak samo dobra, czasem lepsza ni偶 te zagraniczne. Przyk艂ad? Kiedy艣 szuka艂am podk艂adu, kt贸ry by艂by dla mnie dobry. My艣la艂am, 偶e im dro偶szy tym lepszy. W rezultacie od roku u偶ywam polskiego za 13 z艂, kt贸ry jest na przyk艂ad 艣wietny. Mo偶na te偶 w taki spos贸b: http://www.youtube.com/watch?v=hldD-l2mHGg&feature=channel :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kosmetyki to akurat ja uzywam
te luxusowe- ale oszczedzam raczej na chemi do sprzatania i na jedzeniu bo kupuje dobre ale mniej i nie przetworzone.

Udost臋pnij ten post

a co wed艂ug ciebie znaczy dobre kosmetyki??poczytaj sklad markowego produktui por贸wnaj ze skladem polskiego kremu .Myslisz,ze jak pisze garnier to lepiej usuwa zmarszczki??

Udost臋pnij ten post

a co wed艂ug ciebie znaczy dobre kosmetyki??poczytaj sklad markowego produktui por贸wnaj ze skladem polskiego kremu .Myslisz,ze jak pisze garnier to lepiej usuwa zmarszczki??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Akurat garniera nie uzywam
Jak mam kupic byle co to wole wcale nie miec. a zmarszczek to nic nie usuwa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ach no i polskich kremow nie
Bo w Polsce nie mieszkam. dlatego ze oszczedzam na czyms innym cos lepszego mam wzamian. nie mozna osczedzac na wszystkim bo to bez sensu....

Udost臋pnij ten post

Krem na zmarszczki Garniera ma byc luksusowy... buuuuaaahhhhaaa :D. Luksusowe kosmetyki to sa m.in Dior, Chanel, Prada, Lancome... ja rowniez tylko takich uzywam. Z tym Garnierem to ktos naprawde przegial :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zamiast kupowac luxusowe plyny
Do podlog lepiej inwestowac w siebie. I myslec przy tym!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ella babsztylu wredny
cieko ci poj膮膰, 偶e dla kogo艣 kto liczy ka偶dy grosz, kupuje raz na jaki艣 czas krem za 5 z艂 w kiosku, kupno pude艂ka kremu garniera za 50 z艂 to luksus??? ile os贸b tyle sytuacji i czasami 偶ycie zmusza do skrajnych form oszcz臋dzania, nie rozumiem celowo艣ci wy艣miewania os贸b oszcz臋dzaj膮cych na topiku o oszcz臋dzaniu , za to 偶e dla nich luksusow膮 mark膮 jest marka powiedzmy 艣redniop贸艂kowa!!! punkt widzenia zale偶y od punktu siedzenia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ale kupujac tanie kremy
Wyrzucacie pieniadze w bloto. Mowie o takich za 5zl. Mnie np.nie stac na taka rozrzutnosc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fanka anka
wezcie pod uwage ze nei kazdy moze uzywac kremu za 5 z艂. Sa osoby kt贸re maja cere sk艂onna do podraznien i taki tani krem narobi wiecej szk贸d. Z drugiej strony drogi krem nei oznacza ze jest on bardzo dobry. moja mama ca艂e zycie uzywa艂a kremu nivea teraz przezuci艂膮 sie na ziaje i cere ma naprawde bardzo 艂adna jak na 50 lat. Zmarszczek prawie nie widac, cera jedrna, nawilzona.

Udost臋pnij ten post

propo krem贸w garniera, ostatnio ogl膮da艂am program o testowaniu krem贸w na zmarszczki przez 80 kobiet, krem贸w by艂o 5 , ka偶dy innej marki. 4 z nich to by艂y naprawd臋 luksusowe kremy typu lancome i inne, cz臋艣c nieosi膮galna w Polsce. Dla kontrastu zosta艂 postawiony krem Garniera, jako ten z najni偶szej p贸艂ki. Rezultat okaza艂 si臋 zaskakuj膮cy bo jedynym dzia艂aj膮cym kremem, okaza艂 si臋 ten najta艅szy Garniera, kt贸ry pozornie nie mia艂 偶adnych szans, wygra艂 definitywnie, po innych \"luksusowych\" kremach nie by艂o 呕ADNYCH rezultat贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mentalek
Moim zdaniem jest wiele ta艅szych, polskich, kosmetyk贸w, kt贸re s膮 du偶o lepsze ni偶 te drogie, czy luksusowe. Trzeba tylko dok艂adnie wszystko przemy艣le膰 i przeanalizowa膰, nie kupowa膰 pod wp艂ywem reklamy tylko w艂a艣ciwo艣ci, kt贸re sprawdzili艣my na w艂asnej sk贸rze lub kto艣 sprawdzi艂 za nas wcze艣niej. Ja podejmuj臋 decyzj臋 dot. kupna kosmetyk贸w cz臋sto dzi臋ki opiniom na kafeterii.

Udost臋pnij ten post

ella jestes tak irytujaca ,ze az zal cie czyta膰. Dla mnie krem za 50-80 z艂 jest kremem drogim i spadaj jesli ci sie to nie podoba.Jak juz kto艣 zauwazy艂 ten topik nie jest dla takich tandetnych paniusiek jak ty.A poza tym dam g艂ow臋,ze udajesz tutaj tylko taka luksusowa lady a w domu jest jak jest.W koncu przecie偶 zajrza艂as na taki a nie inny topik nieprawda偶. A co do polskich krem贸w ja lubi臋 firme dax cosmetic seria perfekta cena ok 18 z艂. Na noc odkry艂am rewelacyjny krem p zmarczkowy ziaja sopot spa ujedrniaj膮cy cena ok 12z艂. Moja znajoma bardzo chwali sobie kosmetyki firmy eveline jakos za przystepn膮 cen臋.A ze firma nie musi wydawac kolosalnych pieniedzy na reklam臋 tym samym cena produktu jest zadowalajaca.

Udost臋pnij ten post

ella jestes tak irytujaca ,ze az zal cie czyta膰. Dla mnie krem za 50-80 z艂 jest kremem drogim i spadaj jesli ci sie to nie podoba.Jak juz kto艣 zauwazy艂 ten topik nie jest dla takich tandetnych paniusiek jak ty.A poza tym dam g艂ow臋,ze udajesz tutaj tylko taka luksusowa lady a w domu jest jak jest.W koncu przecie偶 zajrza艂as na taki a nie inny topik nieprawda偶. A co do polskich krem贸w ja lubi臋 firme dax cosmetic seria perfekta cena ok 18 z艂. Na noc odkry艂am rewelacyjny krem p zmarczkowy ziaja sopot spa ujedrniaj膮cy cena ok 12z艂. Moja znajoma bardzo chwali sobie kosmetyki firmy eveline jakos za przystepn膮 cen臋.A ze firma nie musi wydawac kolosalnych pieniedzy na reklam臋 tym samym cena produktu jest zadowalajaca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mentalek
Ja na przyk艂ad uwielbiam podk艂ad matuj膮cy AA - jest 艣wietny - nie robi maski, ma w艂a艣ciwo艣ci przeciwbakteryjne, 艣wietnie trzyma i臋 na buzi i pozwala oddycha膰, wg mnie du偶o lepszy od tych za 60 z艂, a kosztuje tylko 15 z艂

Udost臋pnij ten post

Witam! Ja polecam szczreze blyszczyk z firmy EVELINE z serii FRUITS GARDEN-sa w takich chudych , wysokich tubkach i sa rewelacyjne!!Kupilam bo wpadla mi w oko wlasnie opakowanie i kosztowal zaledwie 7 zl a jest baaardzo wydajny i naprawde idelany na cieple dni:) Ja bardzo lubie nasza poslka Dr Irene Eris i jej kosmetyki...odnosnie podkladow to jakis czas temu skusilam sie na serie z firmy Soraya czyli baze silikonowa i podklad sceniczny i przyznam szczerze ze bylam i jestem bardzo ale to bardzo zadowolona:)Polecam szczerze. A tak odnosnie tych kosmetykow znanych marek to z reka na sercu moge polecic kosmrtyki firmy CLINIQUE - drozsze ale warte ceny....od podkladu Dior\'a dostalam kiedys mega wysypki i omijam ta firme szerokim lukiem...pozatym mam pewne mylny obraz ale firma ta kojarzy mi sie ze starszymi mocno rozpastwionymi kobietami;)) :D:D A ja dzisiaj caly dzien na salatce;)) Przepis bardzo prosty Zielona salata pomidor czarne oliwki\\ ser feta kukurydza Bez o9leju , oliwy ...sosu salatkowego:)Tak poprostu:)))) Pozatym pojawily sie juz moje ukochane owoce czyli arbuzy:)))Kupilam sobie dzisiaj takiego pysznego a wazyl prawie 5 kg i zapewne zjem go calego;))Taki zarlok arbuzowy ze mnie;)))Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Ja od zawsze uzywalamdogich (czytaj: ponad200zl) kremow i mam swietna cere nawet jak bylam ciazy to nie mialam zadnych plam ani przebarwien tylko piekna i swietlista cere , tak mi wszyscy mowili. A moim zdaniem wyglad skory jest wazniejszy niz samo ubranie. Piszcie sobie co chcecie ale tak mysle. Z tanich kosmetykow oprocz produktow do higieny ciala uzywam maseczki wlasnie Garniera z miodem akacjowym jest naprawde rewelacyjna !!! Ale zeby uzywac caly czas jakiegos tandetnego kremu ? Mowy nie ma!!! :)

Udost臋pnij ten post

ELZUNIA2589** - polec dokladnie z nazwy , serii i firmy kremy za ktore warto zaplacic 200zl:) Bo ja juz sie kilka razy sparzylam i poptem sloiczki oddawalam a to dla siostry a to dla kolezanki. Nie szkoda mi pieniedzy na perfumy , kosmetyki kolorowe bo to musi byc zawsze dobrej a nawet bardzo dobrej jakosci:)Ostatnio dostalam bardzo zachwalana przez kobiety Euphorie Calvina Kleina i przyznam ze zapach taki sobie i nietrwaly...przynajmniej moim zdaniem... Pozatym kiedys dostalam od kolezanki ktora mieszkan na stale w Usa baze silikonowa firmy Olay- REWELACJA!!!W Polsce niestety taka niedostepna a szkoda bo byla cudowna! Pozatym 200zl za krem to juz tez nie jest taka astronomiczna suma.....sa przeciez kremy za 1500zl i wiecej:)Taklich nie uzywalam i raczej uzywac nie bede bo moim zdaniem szkoda pieniedzy:)

Udost臋pnij ten post

oj elka smaruj sie nawet wyciagiem z krowich wymion twoja sprawa,jednak nawet krem za jakoby 200 z艂 nie zmieni twojego wrednego,chamskiego charakteru

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pipii
wiecie co to mialbyc topik o oszczedzaniu a zrobilo sie towarzystwo wzajemnej adoracji "bogaczek".... byl okres w naszym zyciu, ze nie moglismy sobie na duzo pozwolic np. sezonie truskawkowym ani razu nie kupilismy sobie truskawek, nie mowiac juz o cwiartce arbuza, a co dopiero o calym 5 kilowym.... zalozcie swoj wlasny topik, albo wypowiadajcie sie na temat

Udost臋pnij ten post

pipii - za 5 kg arbuza zaplacilam 11zl wiec nie przesadzaj i nie pisz nic o burzulazji itp....truskawki w sezonie kosztuja ok 3 zl/ kg wiec pytam kiedy ludzie maja kupowac te owoce? Zima gdy sa w smaku drewniane i cena za kg to ok 20 zl? Owszem jest to topic o oszczedzaniu ale nie o glodowaniu i totalnym biedowaniu.....Mozna oszczedzac i mozna jesc wszystko to co zdrowe i bardzo dobre..nie wiem dlaczego ale ludziom na samo stwierdzenie oszczedzanie kojarzy sie z wielka bieda i problemami etc etc. Pozatym uwagi o kosmetykach , wymiana pogladow opinii sa rozniez baardzo przydatne bo mozna sobie zaoszczedzic kupna bubla i tym samym nie traci sie pieniedzy na darmo...takie moje zdanie:) Kiedys pisalo sie tutaj tal na luzie teraz trzeba uwazac , wazyc slowa by aby kogos nie urazic bo zaraz wezma Cie za zadufna bogaczke..ludzie co sie z wami dzieje?!!Jakos nie widze zadnych fajnych przepisow tylko od kilku tygodni ciagla walka i zwacanie uwagi kto jest ok a kto nie....zenada straszna....i szczerze to odechciewa sie zagladac tutaj....:(((

Udost臋pnij ten post

popieram Ci臋 dok艂adnie tak :) ja mo偶e zbyt cz臋sto nie udziela艂am si臋 na tym topiku, ale czyta艂am go z przyjemno艣ci膮, a teraz ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pipii
dla ciebie 11 zl moze to byc nie majatek, ale jak mialam wybierac pol chleba za 3 zl, a truskawki to w tamtym czasie wybieralam chleb... no niestety punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia :(

Udost臋pnij ten post