Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Pani ktora potrzebuje pomocy

FInanse domowe- jak ludzie oszczedzacie ile wydajecie?

Polecane posty

Go艣膰 elka ty g艂upoia ruro
troche mnie ponios艂o, przyznam cho膰 ze wstydem, 偶e niestety problem nadmiernego ow艂osienia nie jest mi obcy , a dotyczy on w moim przypadku przede wszystkim brody i plec贸w. nieub艂aganie zbli偶aj膮ce si臋 upa艂y wyprowazaj膮 mnie z r贸wnowagi psychicznej co si臋 przek艂ada na moje zmienne nastroje .

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
widze ze tu nic tylko krzyki i elka w roli g艂贸wnej a taki mi艂y by艂 ten topik..Nawet podszywy nie smiesza.. Macie jakis fajny przepis na potrawy z grilla?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 medusa*
elka chcialas to masz-zostalas topikowa gwiazda:) o to ci chodzilo od poczatku A moze polecisz mi jakies fajne perfumiki na lato Na nic nie moge sie zdecydowac:( pomoz,moga byc drogie:)

Udost臋pnij ten post

Ja uzywam Lancome Miracle lub wody toaletowej puma fioletowej lub adidas zielonej :) to na lato. Na zime lub chlodne dni moje ulubione przywiezione jeszcze z wysp bryt Hugo Boss Deep Red te sa naprawde super tylko nie uzywaj ich w letnie dni bo sa \"ciezkie\" ale naprawde piekne. Z tanszych polecam antyperspirant Dove -invisible dry, super pachnie, naprawde. 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Umcy umcy umc umc umc
najpiekniejszy dla mnie zapach to Escada Ocean Lounge----****---

Udost臋pnij ten post

Elka zejdzmy z tego topiku dla plebsu---nic t u po nas---zalozmy swoj dla elity !

Udost臋pnij ten post

Nie znam zapach zepsutych landrynek. Ty zapewne tak bo nie stac cie na swieze hahah

Udost臋pnij ten post

My艣l臋 偶e na temat perfum贸w te偶 nie ma co zabardzo dyskutowa膰 bo to kwestia gustu. Mo偶na oczywi艣cie co艣 poleci膰 ale to nie znaczy 偶e nam si臋 spodoba. No nareszcie da si臋 tu spokojnie porozmawia膰 i nawet troch臋 o oszcz臋dzaniu co艣 jest :) tylko jakie艣 podszywy si臋 tu wkrad艂y i troch臋 zam臋tu robi膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zaraz zaraz Ella
Ty kt贸ra w wi臋kszo艣ci post贸w sadzisz byki tu za strofowanie si臋 bierzesz :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zaraz zaraz Ella
chocia偶by tutaj : 01.06.2009] 21:27 [zg艂o艣 do usuni臋cia] elzunia2589** jak wczesniej pisalam oszczedzam na chemi domowej jk juz keidys pisalam tzn kupuje tylko bardzo dobre produkty bo w perspekywie czasu wychodza tanio. Oszczedzam swiatlo poprzez wylanczania swiatla w pomieszczeniach gdzie nikogo ne ma. Codziennie z mezem sie kapiemy (wiem ze niektorzy tego nie robia ) ale mimo wszystko oszczedzmy na wodzie m.in przez uzywanie zmywarki ktora wlanczam na noc. 02.06.2009] 15:21 [zg艂o艣 do usuni臋cia] ELZUNIA2589** elka ty glupia ruro-- ale wyskoczylas z tym wasikiem Dzeki Bogu ja nie mam takich problemow radze sie wziasc za jaks robote i zarobic jednak na krem Diora (nie diooora ) i nie bedziesz milala taich problemow. I radze posluchac tej wypowiedzi o kosmetyczce i laserze jak ci ktos wczesniej doradzil. to przyk艂ady z ostatniej strony, dalej nie chce mi si臋 szuka膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taaaak liter贸wki....
chemi domowej, wylanczania, wlanczam

Udost臋pnij ten post

Do zainteresowanych oszcz臋dzaniem. Aby zmniejszy膰 rachunek za pr膮d nale偶y zmniejszy膰 tzw. moc zam贸wion膮, jest to sta艂a op艂ata w rachunku Zwr贸膰cie uwag臋, 偶e sta艂a cz臋艣膰 rachunku stanowi cz臋sto ok 50% op艂aty Wkr臋canie energooszcz臋dnych 偶ar贸wek niewiele daje \'

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 akun2006
Wiatr od morza:) jak to zrobi膰? Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 makupiczu
elka miracle smierdzi jak trupiarnia,nie wspomne juz o tym zielonym adidasie Kicz i smrod.. ty to masz gust,nie maco..:( Lec lepiej na ryneczek po te dioooooooory,bo ci wykupia Ale wczesniej daj prosiakom jesc i zajrzyj tez do kurnika Tylko przed wyjsciem na rynek obmyj szpilki z blota..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pingh pong de ciag
elka ty badylaro.. przez ciebie uciekly wszystkie fajne dziewczyny z tego topiku Destrukcja to twoje drugie imie:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 呕yczliwa wszystkim
Kurcz臋, szkoda, taki fajny topik by艂 ... mo偶na si臋 by艂o wiele dowiedzie膰, a teraz tylko jakie艣 g艂upie gadanie zosta艂o. 呕a艂uj臋 bardzo, ale niestety - pysk贸wki niekt贸rych doprowadzi艂y do tego, 偶e nie mo偶na tu ju偶 normalnie porozmawia膰 :( Wiatr od morza, czy mo偶esz powiedzie膰 co艣 wi臋cej o zmianie mocy zam贸wieniowej ? Jak tego dokona膰 ? Na jakiej podstawie ustali膰 ile naprawd臋 potrzebujemy ?

Udost臋pnij ten post

Witam ponownie W艂a艣nie sprawa nie jest taka prosta, nie jestem fachowcem, ale kiedy艣 mi to tata t艂umaczy艂, kt贸ry fachowcem by艂 - spr贸buj臋 przybli偶y膰Chodzi o to, 偶e podpisuj膮c umow臋 z elektrowni膮 pierwsz膮 dla danego licznika ustalamy, lub akceptujemy pewn膮 ilo艣膰 KW, kt贸re elektrownia stawia do naszej dyspozycji - za t膮 \"dyspozycyjno艣膰\" energii p艂acimy sta艂膮 kwot臋 niezale偶nie od faktycznego zu偶ycia

Udost臋pnij ten post

Dalej tata t艂umaczy艂 tak: - cz臋sto ludzie dziedzicz膮 moc zam贸wion膮 po poprzednich lokatorach np , lub moc ta jest dostosowana do starych urz膮dze艅 bardziej energoch艂onnych , lub te偶 przyjmuj膮 moc zaproponowan膮 przez pan贸w energetyk贸w przy zak艂adaniu licznika i w rezultacie przep艂acaj膮

Udost臋pnij ten post

aby obliczy膰 ile naprawd臋 potrzebujemy nale偶y odczyta膰 zapotrzebowanie wszystkich domowych urz膮dze艅 - z tabliczek znamionowych - i zajrze膰 do umowy z elektrowni膮 czy nasza moc zam贸wiona odpowiada realiom

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 呕yczliwa wszystkim
Dzi臋kuj臋 bardzo :)

Udost臋pnij ten post

nie ma za co :) nie nale偶y zbytnio zani偶a膰 tego zapotrzebowania bo stale przecie偶 kupujemy nowe urz膮dzenia elektryczne z drugiej strony rzadko w艂膮czamy je wszystkie naraz, a dla takiej sytuacji ta moc jest przewidziana

Udost臋pnij ten post