Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jania wzór do naśladowania

Podpisałam apel przeciwko metodzie in vitro. Szanujmy ludzkie życie! Bez odbioru

Polecane posty

Gość idż ty dewotko je.. dna
Modliłam sie 7 lat ! A po in vitro mam cudownego syna !~~

Gość moja kumpela
wlasnie czeka na wynik zapłodnienia in iviteo...z calego serca życzę jej, tak jak i innym starajacym sie kobietom , aby sie udalo!!

Gość hehhehhehehehhee
a nawiasem mówiąc ja też jestem po in vitro i za chwilę rodzę :D

....""""Pobieranie narządów nie jest moralne, ale tak szczerze mówiąc ja nigdy nie potrzebowałam mieć wszczepionego narządu, więc jeszcze nie wiem, czy nie zmienię zdania...""" ...wiesz jeszcze wszystko przed tobą ... ps nie mogłam sie powstrzymać🖐️

Rozżalona pomarańczo, to jednak nie ja decyduję, czy masz się poddać in vitro, ja tylko podpisałam protest i nawołuję, byś jednak tego nie robiła :O Szkoda, że nie mam większej władzy, od razu bym zakazała tych in vitro i innych nikomu niepotrzebnych nowości :O A może po prostu próbujcie uprawiać seks po Bożemu i ufnie czekajcie? :) A wiem o tym od Księdza, Ksiądz wie od Pana Boga :) Za moimi słowami stoją wielkie autorytety :) Liczcie się z moimi słowami, wiem, co mówię :) .

Gość hehhehhehehehhee
Ja już to zrobiłam! I jestem z tego dumna!:D Nie no - Ty chyba nie jesteś aż tak ograniczona, żeby Twoje wypowiedzi były rzeczywiście na serio? Nie wiem - masz jakieś kompleksy? życie Ci się nie poukładało? Skąd się tacy ludzie biorą?:O

Gość hehhehhehehehhee
ale świadczą o Tobie i Twoim poziomie! Niech nasze społeczeństwo wie kto stoi za czymś takim jak tego typu ustawy, apele i inne super pomysły!

no to kużwa powiedz mojemu dziecku ,ze nie powinno sie wogóle urodzic i mamusia i tatus popełnili zbrodnie !!!!!!! Wariatko jak kiedyś będziesz musiała miec przeszczep TO MOŻE zmienisz zdanie a ciekawe jakie miałabyś zdanie gdybyś nie mogła miec dzieci !!!!!!!!!!!!!!!!!!! weż idż sobie gdzies na kółko różańcowe lepiej i tam sie udzielaj !!!

Gość hehhehhehehehhee
idż ty dewotko je.. dna - ona już była katechetką (patrz te linki które podałam) i nawet tam jej nie chcieli z jej psychicznymi poglądami! No sama popatrz: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3972239 brak słów!

Ej, nie mówię, że popełniłas zbrodnię, tylko grzech :o Do zbrodni trochę tu daleko, ale - grzech jest grzechem :O Dziecku jednak radziłabym tego nie mówić, to sprawa rodziców, prawda? :o Jak juz jest, to niech zyje szczęsliwie te dziecko, ale następne nie powinny się poczynać w tak nienormalny sposób :O .

Gość oł dżi
rece opadaja. switojebliwa moralistka

A co widzisz niewłaściwego w tym temacie o poparzeniu? :o Zgrywasz się czy co? :o Przecież ja daję dobre rady, zyciowe, a nie jakies bzdurne :O Jeśli już się dokopałaś do tego, że byłam katechetką, to wiedz, że sama odeszłam :O Za mało mi płacili, a ja nie chcę pracować za grosze, wolę juz działać całkiem gratis :) Poza tym wolę pracować z dorosłymi, a nie z dzieciakami, które mozna tylko Paciorka uczyć :) Po drugie kilkoro uczniów się we mnie zadurzyło, to przeszkadzało mi w pracy :O .

Gość znowu to samo-------
...""Jak juz jest, to niech zyje szczęsliwie te dziecko""" tylko ci z liścia chlasnąć wiesz !!!!!!!!!!!!!

Gość hahahha
Oj dziewczyny. Nie znacie powiedzenia: "NIE KARMIĆ TROLA"? :D Przecież to śmierdzi prowokacją na kilometr! Swoich dzieci nie bije ale innym przy braku bicia zarzuca nieumiejętnośc wychowania dziecka. Przeszczepianie narządów jest niemoralne ale może zmieni zdanie, jeśli dotknie ją problem potrzeby przeszczepu :D Toż to istny trol! :)

Kiedyś sama pracowałam w przedszkolu i mieliśmy właśnie taka debilke katechetke ,która sprawdzała dzieciom w zerówce kanapki w piątek i jak była kanapeczka z wedlinką to lądowała w koszu !!! Dzieci poskarżyły sie rodzicom a rodzice nam -no w morde jeża co jest większym grzechem zjeść w piatek wędline czy jedzenie do śmieci wywalic ???!!!😠 to wiecie co wariatka potem robiła rzucała sie przed dziećmi plackiem i darła sie ,ze jej nie szanują o ona za to przed nimi krzyżem leży ....i tak sobie myślę CZY TO CZASAMI NIE BYŁĄ TY????!!!

Gość ogladałyscie interwencje
wczoraj na polsacie?? Przez te stare głupie dewoty, bezmózgowia 21 wieku, taka ustawa moze wejsc w zycie!!!! Moim zdaniem te stare pudła slepo , fanatycznie zapatrzone w ksiezy i radio maryja, powinny miec zakaz głosowania!!! Przeciez to jest jedna wielka chodzaca sekta!!!!!!! Szkodza tylko społeczenswu, myslac ze swoim slepym posłuszenstwem pozbawionym kszty rozumu kupia sobie zbawienie u Boga! Nie nawidze dewot!!!!!!!!!!!!!! One nawet nie dokonca wiedziały co podpisuja!!! Bo ksiadz kazał, bo ksiadz tak powidział, bo w radiu maryja...i inne dyrdymały!!!!!

Gość hahahha
O i jeszcze uczniowie się w niej zadurzyli, nie będzie pracowac za grosze.. jak ona się wam podkłada a jak Wy to łykacie!!! ;DDDDDDDDDDD Jania! Kocham cie! :DDDDDDDDDDDDDDDD

Jak dla mnie to radio maryja powinno byc zakazane bo większej sekty ,robiącej ludziom wode z mózgu, nie znam !!! A jajbardziej wkurza mnie to ,ze manipulują emerytami i ludzmi starszymi ,którzy-zdawałoby sie maja ogromne doświadczenie zyciowe i wiele w życiu widzieli :O :O .....

NOOO Jańcia coś ucichła ... WIEC TO TY BYŁAS JEDNAK TĄ KATECHETKĄ TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie, to nie byłam ja :D Nie zrobiłabym tak nigdy... Wiesz, co zrobiłabym? :o Wyjęłabym dziecku wędlinę z kanapki i oddała mu pustą bułeczkę, i zawstydziłabym go przed klasą :O A wędlinę dałabym dla ptaszków, ptaszki i tak nie pójda do nieba, wiec mogą jeść mięcho :D Tak, zakaz in vitro ma wejść w Polsce w życie, czy o tym nie wiecie? :)

No to nie zawstydziłabyś tego dziecka ale całą grupe [prawie} bo ja uważam ze małym dzieciom nie urządza sie piatków...

Gość Kleopatra123123
TY napewno mozesz miec dzieci,ale ile kobiet nie moze tego doswiadczyc, nie iwe co to jest za uczucie gdzy przytula do piersi nowo narodzone dziecko. Nie masz sie czym chwalic ze podpisałas jakis swistek przeciwko in vitro. In vitro to nie jest mordowanie dzieci lecz dawanie im zycia, a to jest kolosalna różnica.

Gość tylko Bóg
Tylko Bóg może dawać życie, pomyślcie troszeczkę.

Gość P-R-O-W-O-K-A-C-J-A
laski!!!!!!!!!!!!!!!! to prowokacja!!!!!! jestescie takie slepe, czy faktycznie takie glupie? :D

Gość siostra leokadia
A ty wiesz, że nad przepisem nt. zakazu in vitro jeszcze nie głosowano i jest ogromna szansa, że poparcia nie będzie. A słyszałaś o tym, że istnieje możliwość aby in vitro było refundowane????

Gość do tylko bog
w dupie mam twojego boga a od mojej dupy sie odczep :P