Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jania wzór do naśladowania

Podpisałam apel przeciwko metodzie in vitro. Szanujmy ludzkie życie! Bez odbioru

Polecane posty

Gość obiema rękami pisze sie ZAAAAA
i ta pożal sie boże kkkatechetka to jakiś niedouczony tłumok :O tez słyszałam o refundacji

Gość kurde nooooo
IN VIRTO niepotrzebna nowość!!!!!!!!!!!!! Kobieto weź stań na końcu przedpokoju, rozpędż się i walnij tą swoją główką z całej siły w ścianę!!!!!!! Jeśli Bóg nie chciałby takiej metody to niepozwoliłby naukowcom jej odkryć. Teraz księża walczą o in vitro a pochować zmarłego dziecka nie ma kto. Twierdzą,że nie ma grzechów i nie trzeba!!!! Zakopuje się jak psa, bez słowa modlitwy. Tylko tyle że na cmentarzu !Czy takie dziecko nie warte jest tej uwagi i małej modlitwy nad jego grobem.?

Gość trabia w telewizji
, ze takowe podpisy sa zbierane, wiec to akurat nie jest prowokacja;/

Gość P-R-O-W-O-K-A-C-J-A
ta baba to jedna wielka prowokacja, jej teksty to jedna wielka prowokacja teraz jarzysz, czy trzeba rozlozyc na czynniki pierwsze? :D

Gość pierdolą ze niszczone są zarod
-ki itd a jak kobieta poroni w 4 czy 8 m-cu to wywala sie wsio !!!! I jeszcze zdziwienie ze matka chce to "coś" pochowac 😠 A jak np wielodzietna rodzina to kościół sie nie zamartwia czy maja co do gara włożyć ...weż dewoto ...

Gość kurde nooooo
Dziewczyny jestem całum sercem z WAMI!!!!!!!! Mam nadzieję,że jednak wszystko będzie po naszemu!!!!! I ci u góry przestaną się wtącać w rzeczy których tacy debile jak oni nie rozumieją!!!!! Państwo demokraryczne ? gdzie? Pytam się gdzie?

miałem chwilę wolnego czasu i dziś rano w pytaniu na śniadanie tv2, oglądałem program o antykoncepcji w Polsce i w Europie. Wiem że tu mówi się okurat o czymś odwrotnym, ale znamienne jest uświadomienie kobiet i społeczeństwa. W Norwergii przykładowo uświadomienie osiąga poziom 40% w Polsce do 10% a w niektórych rejonach do kilku procent. Nie ma się co uszukiwać , Polska mimo wszystko, to Ciemnogród, aż głowa boli i taka fanatyczna Jania , jako przedstawicielka Ciemnogrodu ma prawo bytu i szerzenia swich średniowiecznych przekonań.

Gość ja pierdoleeeeeeę
czytam i oczom nie wierze Jania skad Ty sie wziełas ? Gdzies uchowała sie z takimi pogladami ? Teraz się juz nie dziwię moim dzieciom , ze przestaly chodzic na religie , bo gdybym ja osobiscie trafila na taka katechetke to nie tylko przestalabym chodzic na zajecia do niej , ale w dodatku zrobilabym wszystko , zeby ona tez przestala "nauczac " :O

jania zlituj sie:O mam do Ciebie duzo sympatii bo Twoje posty zawsze mnie rozweselają:D, ale tym razem to już nawet nie jest śmieszne-to jest żałosne

Do tej, co mówi, że jej dziecko pochowano bez Księdza :O Nie masz racji, że bez Księdza... :O A może nie prosiłaś o Księdza, a może nie było chrzczone? :O Moja córeczka (bo tylko syn żyje w zyciu obecnym) była pochowana z wielką Mszą, ksiąz pojechał też z nami na cmentarz i odprawił tam nabożeństwo, pokropił wszystko jak trzeba :) Tak więc nie masz racji... :O No chyba że nie prosiłaś o obecność Księdza, bo w tym przypadku trzeba poprosić :O Ksiądz nie odmówi :) Mój Ksiądz nawet łzy ocierał... :O

Soczku bananowy, bo to wcale nie mialo być śmieszne... :o Ja nawołuję do protestowania przeciwko in vitro, do tego też namawiał Ksiądz, nawet do konca nie wiem, dlaczego ta metoda jest szkodliwa :O Ja nie chcę bawić, chcę nauczać, to jest moje powołanie, jakby misja :) Nie dla mnie już zabawy... :o Teraz tylko praca i nawracanie zbłąkanych owieczek... :O

jania in vitro to szansa dla wielu bezdzietnych par, to szansa na nowe życie:) nie można dopatrywac się zła tam gdzie go nie ma:) oczywiście wg kościoła zło jest wszędzie, najlepiej żeby medycyna się nie rozwijała wcale, neguj,negują każdy krok do przodu:O

Gość ateistka 102
I czytając takie janie dziękuję janiowemu bogu że mnie zrobił ateistką :D:D:D

jania jestem z toba. w domu dziecka czeka wiele dzieci dla bezdzietnych malzenstw. dajmy im szanse zasmakowac domu rodzinnego.... dziecko z probowki-szok a co to za radosc??!!!! zadna!!!!wyselekcjonowane jak ziarno kukurydzy złocistej!!! to powinno byc zakazane i karane surowo.

a teraz taka 24latka stara sie o dziecko 2 lata ,sra po gaciach bo juz by cos chciala lulac i spacerowac po miescie z wozkiem , i na in vitro sie zdecydowala ,mąz sie zadluzyl dla takiej wariatki bo wariowala i teraz szczesliwa bo mysli ze juz zajdzie w ciaze..powinien ja pogonic na zbity pysk--. a koszty nie małe Koszty: leki:dipherelina i fostimon 1300 zł + wizyta 120 zł + akupunktura 60 zł + badania hormonalne 84 zł + program in vitro 4800 zł. Razem: 6364 zł Łączna kwota przygotowań: 9012 zł

Gość ateistka 102
A można by 9012 zł łojcu Rydzykowi przelać, nie? Taka strata :o

Gość do janii Ty masz w sobie Boga
?? bo czytajac Twoje wypoiwedzi i rady , ktorymi obdarzasz na innych topikach twierdze w calym swoim przekonaiu , ze jestes osoba niezrównowazona psychicznie :O Twoje wypoiwedzi tak diemtralnie różnia sie od siebie , ze poprostu mi brak słow, zaprzeczasz sama sobie !!!!! chyba nie kontrolujesz siebie i wypisujesz cos byleby pisac i wzbudzac emocje, u osób kltore sa bardzo wrażliwe jak na moj gust jestes PROWOKATORKą i w dodatku chora psychicznie , zal mi tylko Twojego dziecka, jezeli w ogole je masz, ze ma taka matke , bo jak nauczasz go w taki sposob , to predzej czy poźniej wyrosnie z niego jakis psychopata , ktory zamiast czynic dobro bedzie się upajal nienawiscia do ludzi dzieki Tobie

Gość bleeeeeeh
jania to schizofreniczka zgwałcona wielokrotnie pfrzez zwyrodnialców księży :O

Janiu piszesz ze masz coreczke....hmmmmmm a co ty bys zrobila jak ty bys sie dowiedziala ze nie mozesz miec wlasnych dzieci?? moze napiszesz ze bys zaadoptowala?? ale uwiez mi ze kobieta ktora protestuje in vitro i nie moze miec dzieci to nigdy nie doswaidczy tego ze bedzie miala swoj skarb w brzuszku..to tez jest wazne dla kobiety zeby od samego poczatku byc ze swoim dzieckiem.... Janiu ty sie ciesz z e mozesz miec dzieci ale myslala bys inaczej jakbys nie mogla miec wlasnych dzieci.....jest jedno zycie i ja mam jeszcze protestowac zeby byc nieszczesliwa ...Janiu litosci!!!!!!!!!!

do janii Ty masz w sobie Boga............ masz racje jak Jania ma swoje dzieci to im współczuje ze maja taka matke:/

Gość frosta a skąd tyś sie urwała
..."""mąz sie zadluzyl dla takiej wariatki bo wariowala i teraz szczesliwa bo mysli ze juz zajdzie w ciaze.."" Matko boska a moze ty nie wiesz ze dzieci to maja oboje rodzice !!! A skąd wiesz czy ON nie chciał tego dziecka?!?!?:O A co do adopcji nie wiem jak kto ale to nie dla mnie i szczerze i uczciwie przyznaje ze nie chciałabym wychowywać nie swoje dziecko .Nie i koniec i nie chce mi sie pisać dlaczego!

Gość uu Jania przypaliła mielonego

Gość Jania wzór do nasladowania
no tak ! zgadliście nie jestem taka świętojebliwa jakbym chciała i dzisiaj mam tłuściutki rosołek i rasowego polskiego schaboszczaka na obiadek :D

Gość a my tobie współczujemy

Gość frosta ty lepiej usuń ten post
z kurczakiem bo jak Jania przeczyta to sie niezle wkoorwiii ! W PIĄTEK W POŚCIE ŻRESZ MIĘCHO??????????!!!!!!!!!!!No ciekawam co na to tatko rydzyk i twoja wiara ...:P