Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowaanaaa

czy poszłybyście do łóżka z facetem, po kilku godzinach znajomości

Polecane posty

Gość małamiiiiiiiiiii
dziewczyno daj se spokój z zasadami!! :D z życia trzeba korzystac :D

Gość niezdecydowaanaaa
hmm, możne faktycznie warto

Prawiczek - no może i jestem;p niezdecydowana, nie przejmuj się co mogli by pomyśleć o Tobie ludzie, ale z tego co piszesz wygląda na to, że te zasady, którymi się kierujesz, przeszkadzałyby Ci w tym. A zasady nie są po to, żeby je łamać, tylko żeby ich przestrzegać:D zresztą, jeśli rozważając tamtą sytuację napisałaś, że mogłabyś się zauroczyć/zakochać to to nie jest najlepsze podejście. Sama nie możesz?;)

Gość niezdecydowaanaaa
sama? Niee

Gość rób co chcesz
ale pamiętaj, żeby potem nie płakać, że Cię czymś zaraził albo, że jesteś w ciąży

No ale patrz, wtedy by nie było bez miłości:D nie miałabyś kaca moralnego, a przecież kochasz siebie, długo się znacie i pewnie nienajgorzej Wam się układa, nie?;)

Gość niezdecydowaanaaa
Cyniczna, nie badź taka cyniczna :P

Gość niektórzy korzystali i teraz
mają kiłłę, kłykciny kończyste, HIV, wirsusowe zapalenie watroby typu C i wiele innych chorób. Jesli przedkładasz jeden dobry numerek nad Twoje zdrowie, to przespij się z nim czym prędzej. Wiedz, że niektórzy specjalnie biorą łatwe dziewczyny do łózka, by je zarażać...bo im już wszystko jedno...

niezdecydowana- mi się wydaje, że dobrze zrobiłaś. Nie jesteś pewna, czy dobrze postąpiłaś... gdybyś naprawdę chciała, po prostu zrobiłabyś to :) Teraz myślisz, czy nie powinnaś się z nim przespać, a gdybyś to zrobiła, zachodziłabyś w głowę, czy to nie był błąd... Z dwojga złego, chyba wybrałaś lepszą opcje ;)

prawiczku- przecież i tak nie masz pewności, ze Twoja partnera powie prawdę... Szanuje Twoje poglądy, ale co będzie jeśli nie trafisz na dziewicę, a zakochasz się w niej? Czy to miałaby przekreślić Wasze szczęście?

Gość niezdecydowaanaaa
gdybym była na 100 % pewna że dobrze zdecydowałam, teraz bym tego nie roztząsała, w tym sęk

Gość maludaaaaa
cholerka masz rację gdyby tego bardzo chciała w dupsku by miała wszystkie zasady :D a co do prawiczka to kochany ile Ty masz lat?:D myślisz, że żona Ci powie wszystko :D?? kochanie nie bądź naiwny :P

niezdecydowana- wiec nie roztrząsaj, bo i tak jest już za późno ;) Widocznie zasady nie pozwoliły Ci tego zrobić. Nie ma sensu rozkładać całej sprawy na części pierwsze. Zawsze możesz być z siebie dumna, że nie ugięłaś się, byłaś wierna swoim zasadom ;)

Gość bardzo inteligentny
@prawiczku: "ignorance is bliss" - Cypher, Matrix @niezdecydowana: to jakiej to zasady się trzymałaś odmawiając? ;) możesz ją wysłowić tutaj? ;)

widzisz prawiczku- jednak mądry z Ciebie facet :) Jeśli kobieta nie jest dziewicą, nie znaczy to, ze sypiała z wieloma. A jakie są Twoje poglądy an temat sexu przed ślubem?

Gość mogę tak
prawiczek, ale wiesz że do końca życia zostaniesz prawiczkiem? :) ja bym poszła do łózka z facetem który mnie kręci.... zrobilam to pół roku temu (po 3 h od spotkania)...do dzisiaj kręcimy się razem ;) jest bosko!

A jeśli kochałaby kogoś i sądziła, że to TEN? Przespałaby się z nim, niestety ich drogi rozeszłyby się...? Czy to też byłoby takie bolesne?

Gość mogę tak
prawiczek..życie marnujesz sobie i młodość i najpiękniejsze lata życia być może wiesz jaka to radocha dla ducha, ciała i serca być z kimś?

widzisz prawiczku- nie wszystko w życiu układa nam się tak jakbyśmy chcieli... Ale może uda Ci się znaleźć ta jedyna? :) Powodzenia ;)

Gość niezdecydowaanaaa
prawiczek, a skąd wiesz że będziesz kiedyś ciacho - może mimo pryszczy byłbyś ciachem teraz dla jakiejś niedziewicy? Daj sobie i jej szansę

Gość niezdecydowaanaaa
cóż, zdania są podzielone, więc moje rozterki nie są całkowicie bezpodstawne dzięki

Gość 73721
bardzo inteligentny "no to stara prawda, za 20 lat dużo bardziej będziesz żałowała rzeczy których nie zrobiłaś niż tych które zrobiłaś tylko pytanie czy tego akurat będziesz żałowała.. jak nie skończysz jako stara panna siedząca wieczorami na kafeterii to pewnie nie" Rozmowa Frank T.J. Mackey & Earl Partridge Nie słuchaj tych, którzy mówią, że nie należy niczego żałować

Gość 73721
z filmu "Magnolia"

Eee tam, ja poszłam do łóżka z facetem, chociaż znałam go ze dwie godziny, sama zaprosiłam go do domu:-) Tak jestem rozwiązła, puszczalska i co tam jeszcze o mnie napiszecie. Jesteśmy zaręczeni :-P

Gość odpowiadam na pytanie
w temacie: a po co czekać tak długo? Z mężem poszłam do łóżka po kilku minutach znajomości i jesteśmy małżeństwem już 14 lat.

Ja na pewno nie bo mój ideał nie proponowałby seksu bez zobowiązań i to po kilku godzinach. Chociaż gdybym miała ponad 30 lat i była od dłuższego czasu sama to nie wiem. Ciężko powiedzieć ale nigdy nie mów nigdy, więc nie mówię ;)

Nie, coś takiego to nie dla mnie. Po kilku spotkaniach, gdyby zaistniala m-dzy nami chemia-owszem :p Ale tak po kilku godz to na pewno nie.

Gość x-mario
temat, na który nie można dać jednoznacznej odpowiedzi.Z jedną osobą można w miarę szybko.Z drugą, co najwyżej w innym wcieleniu.