Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żeeeglarzzz

Kolejny facet.. ubóstwiający MAŁE PIERSI!

Polecane posty

Gość hahahahaha...
no przyznam ..jestem deską...ale jakby urosły mi cycki to zdecydował bym się na zabieg,bo oznaczałoby to,że mam ginekomastię hehe :D🖐️

Macie krzepę :D Tak od rana o biuście :D

Gość facet 73
"ciekawe czy jakiś facet przez nieuwagę próbował je wycisnąć? :classic_cool:" jesteś obleśny złamasie :O troche szacunku do kobiety, Drogie Panie, każda z Was jest piekna na swój sposób :)ile ludzi tyle gustów i na pewno każda z Was znajdzie bądź już znalazła amatora swojego biustu :)

" zreszta prawiku z wiara sam zobacz jarek tak lubi duze a wie ze mam male i od roku chce sue ze mna przespac widocznie nie ma to znaczenia" Hehe może przeczytał o masażach powiększających i chciał Ci pomóc. ;):classic_cool: Zresztą my tu piszemy o deskach, a Ty coś tam masz, jak pamiętam na fotkach. :classic_cool:

\"jesteś obleśny złamasie troche szacunku do kobiety\" przeciez gdyby on mial odrobine szacunku do kobiet to juz dawno mial by swoja kobiete... i nie musial by wypowiadac sie tak idiotycznie...

Gość facet 73
Jarek nie rób kurwa głupich min, jakbym Cię spotkał na ulicy to sprałbym Cię na kwaśne jabłko.. jak ja nie cierpie takich ćwoków którzy potrafią tylko ubliżać za monitora... bo na żywca to pewnie nawet kobieta by Cię sprała :D jesteś załosny złamas

"Jarek nie rób k**wa głupich min, jakbym Cię spotkał na ulicy to sprałbym Cię na kwaśne jabłko.. jak ja nie cierpie takich ćwoków którzy potrafią tylko ubliżać za monitora... bo na żywca to pewnie nawet kobieta by Cię sprała jesteś załosny złamas" A co niby teraz zrobiłeś? :o

Gość facet 73
jarek, często wpiedy na ulicy dostajesz cwelu ? :D bo podejzanie często dowalasz sie na forum do ludzi, to o czymś świadczy :D w realu jestes przegrańcem :D

Gość facet 73
nie no kurwa nie moge prawiczek i jarek to para kochanków, bronią sie jak dwa zakochane lwiątka :D

akurat tam malo widac w innej bluzce bedzie widac wiecej:) duzo zalezy od tego.. co sie ma na sobie z wiara wyslij mi swoja fote co z tego ze z wawy oboje jestesmy? jak sie cudem spotkamy to przeciez sie nie pobijemy, najwyzej bedzie czesc i tyle... zreszta wawa duza jesti watpie zeby to bylo mozliwe

Gość facet 73
Jarek idź się wal ze swoim chlopakiem prawiczkiem to moze lzej sie poczujesz, chujku mały :D nara ćwoku, ide do swojej kobiety :D

buahhahaha jarek sie tlumaczy prawikowi z wiara:D wiadomo ze chcesz:P prawiku z wiaraczego ty sie boisz?:) moje foty juz masz

Gość facet 73
"jarku a czemu tlumaczysz sie prawiczkowi??" bo to jego chłopak :D teraz juz zmykam na 100%

Gość facet 73
zapał do prania na kwaśne jabłko już Ci opadł? jeszcze sie spotkamy a wtedy masz przejebane :D a teraz ide do mojej kochanej szkoda czasu na rozmowe z dwoma pedałami

"prawiku z wiaraczego ty sie boisz? moje foty juz masz" Miałem nikomu nie wysyłać, niefortunnie nie wiedząc, jak się wykręcić niewprost niektórym obiecałem, więc tym osobom wysłałem. :classic_cool: Nie traktuj tego, jak bym miał coś do Ciebie, po prostu nie lubię i już. :classic_cool: Wiem, że mam ale od przybytku głowa nie boli. :classic_cool:

Gość tylko jeden post
dlatego staram sie nie wchodzic na takie tematy, wcale nie jest milo slyszec ze jest sie pasztetem, deską itp jakim trzeba byc frustratem zeby dowalanie innym sprawialo przyjemność :O

"dlatego staram sie nie wchodzic na takie tematy, wcale nie jest milo slyszec ze jest sie pasztetem, deską itp jakim trzeba byc frustratem zeby dowalanie innym sprawialo przyjemność " Zapamiętajcie to deski kiedy znowu będziecie chciały napisac coś na duże biusty. Mądra kobieta. :classic_cool:

Gość tylko jeden post
"Zapamiętajcie to deski kiedy znowu będziecie chciały napisac coś na duże biusty. Mądra kobieta." :O

ech z wiara mały tchorz z Ciebie:) nie mam nowych fot, moze wysle jak bede miala chociaz pewnie jestem ciekawa i zapytam sie Ciebie czy tez wygladam na nich na taka... co wtedy napisales

Gość Jarek i Prawiczek
Macie totalne zero honoru.mają Was tu za debili,każdy po Was jeździ jak bo burej suce a Wy próbujecie na siłę udowadniać swoje rację i mądrośc....Żałosne

" ech z wiara mały tchorz z Ciebie" Wiesz, jak to się mówi. Lepiej być żywym tchórzem, niż martwym bohaterem. :P:classic_cool: "nie mam nowych fot, moze wysle jak bede miala chociaz pewnie jestem ciekawa i zapytam sie Ciebie czy tez wygladam na nich na taka... co wtedy napisales" Ta opinia Cię chyba prześladuje. :o Co złego jest wyglądaniu na taką? :P:classic_cool: To nie to samo co bycie puszczalską. :classic_cool:

nie przesladuje ale dziwi jedno z drugim sie kojarzy:-O

" nie przesladuje ale dziwi jedno z drugim sie kojarzy" Większości niestety tak ale ja na to nic nie poradzę. Ja mam inny system wartości. :P A poza tym opinia obcych nie powinna być istotna, a znajomi raczej wiedzą jaka jesteś. :)

to wina ujecia byla i tyle no wiedza jaka jestem:) ale i tak mnie kochaja :D

"to wina ujecia byla i tyle no wiedza jaka jestem ale i tak mnie kochaja " Być może ale przecież wyglądać ale co fajnego jest wyglądaniu, jak niewinna dziewczynka? :P Wtedy przyciągasz też niewinnych chłopców. :D Poza faktem, że faktycznie młodo wyglądasz. Myślałem, że masz maks 18-stkę na karku. :classic_cool: No więc wałsnie, a to, że ktoś obcy ma w głowie nieprzyzwoite myśli nie ma większego znaczenia. :classic_cool:

to ze wygladam mlodo nie jest zawssze fajne bo dostawiaja sie do mnike gnoje mlodsze o 3-5 lat:-O chociaz lubie takich z wygladu to nie mozna ich traktowac powaznie