Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żeeeglarzzz

Kolejny facet.. ubóstwiający MAŁE PIERSI!

Polecane posty

Gość Jarek i Prawiczek
"dążenie do udowodnienia swej racji i mądrości jest żałosne?" oczywiście,że tak...jesli robicie to w taki chamski sposób "zawsze podobało mi się jak pasztety próbują pocieszać się nawzajem" "Teksty desek stają się coraz bardziej desperackie." "kolejny pedofil? ostrożniej wymach*j wazelinką, leszczu, bo jeszcze ochlapiesz nią moderatora" to tylko kilka przykładów..uważasz że w taki sposób broni swoich racji inteligentny i kulturalny człowiek???nie sądzę.przyjmij do siebie to,że w oczach wielu jesteś tylko pseudointeligentem

" to ze wygladam mlodo nie jest zawssze fajne bo dostawiaja sie do mnike gnoje mlodsze o 3-5 lat chociaz lubie takich z wygladu to nie mozna ich traktowac powaznie" Niby tak ale jednak każdej kobiecie robi się miło, że jest atrakcyjna dla młodszych. :) Choć w sumie Ty nie jesteś jeszcze w takim wieku, to chyba dopiero po 30 się zaczyna. :P No raczej nie ale przecież sama pisałaś, że nie jesteś gotowa na jakiś powazny związek. :)

z wiara jestem od dawna ale ze mna chca byc jakies miekkie ciotki a ja lubie meska dominacje albo chca mnie przeleciec po 5 min od poznania :-( aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie umiem byc z kims kto mnie nie pociaga z osobowosci, probowalam ale to oszukiwanie samej siebie i drugiej osoby tez

"z wiara jestem od dawna ale ze mna chca byc jakies miekkie ciotki a ja lubie meska dominacje albo chca mnie przeleciec po 5 min od poznania" To podrywaj tych męskich ale tak by myśleli, że to oni robią pierwszy krok. :classic_cool: Wiesz jak to jest, każdy chce przelecieć po 5 minutach ale niektórzy wiedzą, ze jeżeli o tym powiedzą to ryzykują, że nie dojdzie do tego nawet za 5 miesięcy. :classic_cool: "nie umiem byc z kims kto mnie nie pociaga z osobowosci, probowalam ale to oszukiwanie samej siebie i drugiej osoby tez" No dobrze ale chyba poznałaś też takich, którzy Ci odpowidali w życiu? :P

wlasnie nie bardzo zreszta jeden okazal sie niezlym chamem, leczyl na mnie swoje komleksy takich tez mi nie potrzeba..

Gość Liliou
Przeczytałam cały temat...no i załamalam się. Co wy tak właściwie chcecie osiągnąć? Jeśli powiecie wszystkim dziewczynom z małymi piersiami że są totalnie niekobiecymi deskami, a ich faceci z pewnością są gejami, to co wam to da..? Jakąś chorą satysfakcję?

Gość fgff
Keira Knitley jakoś ma bardzo duże powodzenie wśród facetów, Pamela też. Wiec o co chodzi. Każdemu sie podoba co innego.

" wlasnie nie bardzo zreszta jeden okazal sie niezlym chamem, leczyl na mnie swoje komleksy takich tez mi nie potrzeba.." No bo tak to niestety jest. Na początku jest fajnie, a potem i tak każdy kończy albo jako ciapa do którego kobieta nie ma szacunku, a ten by jej nieba uchylił albo jako facet, który czasem uderzy albo będzie zdradzał z inną i po Tobie jechał. Kazda by chiała tego, jak on się nazywał. Mężczyznę neoseksualnego. :P

Gość Jarek i Prawiczek
"przyjmij to do siebie, że dla wielu jesteś pasztetem i deską" mastępny objaw inteligencji... zawsze z góry zakładasz że kontratak pada od kobiety,to też jest dziwne...chyba czujesz się gorszy

Gość autor t ematu
Kiedyś był taki post znalazłem.. Mowiac na mysli ze kocham małe piersi miałem na mysli m.in takie: http://s1.zapodaj.net/3894464.jpg.html I prosze nie krytykowac mojego zdania. Podobaja mi sie takie i tyle. jezeli wam nie to wasza sprawa.

Gość Zwykly facet swojej dziewczyny
Ja sie wypowiem, jako facet majacy za dziewczyne kobiete z malym biustem. O wiele bardziej podobaja mi sie obfite biusty, moim marzeniem zawsze byla kobieta hojnie obdarzona w tym miejscu przez nature. Niestety takich kobiet jest naprawde niewiele- wiekszosc ma maly badz sredni biust. Moja dziewczyna ma 75b czyli bardzo maly biust, ale i tak ja kocham chociaz nie odpowiada w 100% moim idealom. Jestem zadowolony z tego co mam i nigdy bym jej nie powiedzial, ze wolalbym zeby miala wieksze piersi. Ma takie i trudno- nie ma ludzi idealnych. Kobiety, ktore maja maly biust tez znajda sobie partnera.

Gość sasafff
tez mam kobiete z małym biustem. szczupła, bardzo zgrabna :)

Gość taka mała sugestia...
" Ma takie i trudno- nie ma ludzi idealnych. Kobiety, ktore maja maly biust tez znajda sobie partnera." Tylko że niestety nikt tu nie rozmawiał o tym, czy sobie kobiety z małym bądź dużym biustem znajdą partnerów,a tym który jest lepszy a który gorszy.Zaczęła się jakaś chora nagonka,wrzuty i totalny brak kultury. Dobrze tu któraś Pani napisała,że to nie one same wybierają sobie wielkośc biustu,więc po co te ubliżanie? A wystarczyło by tylko że zwolennicy dużego/małego biustu napisali by tylko jakie wolą i koniec...Bez niepotrzebnych,niekiedy dziwacznych argumentów na temat wyższości jednych nad drugimi.

Na początq najlepiej zastanowić się ,który normalny człowiek od rana,aż (przyajmniej do teraz) siedzi przy kompie i czynnie obserwuje temat o biuście. :| Jeden na drugiego jedzie,jakby niewiadomo o co walczono w tej potyczce słownej.... A tak na prawdę ,to nudzi Wam się...bo macie nudne życie...i próbujecie innym wkręcać ,że są źli,brzydcy ,zakompleksieni... Ehh....

ja osobiście wolę mniejsze, takie w granicach 75 B - 80 C to dla mnie ideał i jak mi jakiś debil powie, że to pedofilia, to mu nasram do ryja i tata wchodzi mu do wanny :)

twój tata był pedofilem? to straszne! powinieneś zawiadomić o tym odpowiednie organa :)

ależdrogi Jarku, nie musisz nam tak dokładnie opisywać układów rodzinnych, jakie panowały w twym domu :) wiemy, że rodziny się nie wybiera, dlatego nikt cię nie potępia za to, że tata wkładał ci codziennie penisa w usta, ani też za to, że mama twoja dorabiała jako żywy worek na spermę dla przyjezdnych wysiadających na Dworcu Centralnym :)

no już, już, nie wyzewnętrzniaj się tak, nie sądzę, żeby ktokolwiek chciał znać takie szczegóły z twego żywota w każdym razie masz moje najserdeczniejsze wyrazy współczucia i mam nadzieję, że jednak znajdziesz dla siebie jakiegoś miłego chłopca :)