Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweetiii

Czy każda kobieta powinna umieć gotować?

Polecane posty

Gość sweetiii

Co faceci myślą o kobietach które nie umieją gotować?

Gość marus
że są jakiś tępe.

Gość ghjkl
ze są leniwe i nie mają w sobie fantazji

Gość ach jak cudnie
jesli sie zdarzy, ze los pozostawi czlowieka w samotnosci, to raczej lepiej umiec sobie cos upichcic niz wpierdalac chleb z marmelada:D

wcale nie musi umiec - ale jak znam zycie to kobieta jest zaradniejsza od mezczyzny i zmuszona przez okolicznosci niesprzyjajace aurze skandalicznej \"niekucharki\" predzej nauczy sie gotowac niz mezczyzna

Gość nie ale to ulatwia zycie

Gość Gkdm
Tak, powinna. Kobiety zakladaja, ze facet powinien utrzymywac dom, wiec kobieta powinna chociaz tyle.

Gość mar.i.anna
Każdy powinien umiec gotować. Brak tej umiejętności uważam za rodzaj uposledzenia społecznego.

Powinna, ale przede wszystkim dla siebie. Facet też powinien gotować. Mój może nie przyrządzi łososia, ale zrobi chociaż schabowe czy jajecznicę. A nie zasłania się tym, że jest mężczyzną, a gotowanie jest domeną kobiet.

Gość to by bylo na tyle
Gdy wieczorne zgasną zorze, zanim głowę do snu złożę, modlitwę moją zanoszę, Bogu Ojcu i Synowi. Dopierdolcie sąsiadowi! Dla siebie o nic nie wnoszę, tylko mu dosrajcie, proszę! Kto ja jestem? Polak mały! Mały, zawistny i podły! Jaki znak mój? Krwawe gały! Oto wznoszę swoje modły do Boga, Maryi i Syna! Zniszczcie tego skurwysyna! Mojego rodaka, sąsiada, tego wroga, tego gada! Żeby mu okradli garaż, żeby go zdradzała stara, żeby mu spalili sklep, żeby dostał cegłą w łeb, żeby mu się córka z czarnym i w ogóle, żeby miał marnie! Żeby miał AIDS-a i raka, oto modlitwa Polaka!