Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wole pelniejsza niż wieszaka

standardowa laska 160cm wazy 52 kg wybieracie -10kg czy +10kg

Polecane posty

Gość wole pelniejsza niż wieszaka

gdybym miał wybierać +10 albo -10 zdecydowanie wolałbym +10kg niż wieszaka -10kg nawet nie ma sie do czego przytulic

Gość ja tez wole +10
niz koscistą bez cycków i tyłka z wychudzonym zasuszonym łonem

Gość ma wielkie dziury w nosie
przeciez 160 jakby wazyla 62 kilo to wyglądałaby jak pasztet !!!!!! :O

Gość ja tez wole +10
a 42 jakby wyglądała jak trup

Gość też wolę z ciałkiem

ja tez wole +10 a 42 jakby wyglądała jak trup Wyglądała by jak śliczna, filigranowa Kyle Minogue :)

Przeciez nie tylko od wagi to zalezy... ja mam 164 cm i ponizej 59 kg wygladam jak zabiedzona, kumpela przy tym samym wzroscie i wadze przy 62 kg jest naprawde \"okragla\", a jeszcze jedna wazy 67 i wyglada szczuplo (ma duuuuze piersi). Lepiej podajcie talie, biust i obwod uda, zamiast waga sie sugerowac :)

Gość ghdhdfh
Ja zdecydowanie wolę 42 kg przy wzroście 160 niż 62! Na dodatek miałam podobną wagę (43 przy 161) i wiem że wyglądam wtedy bardzo dobrze. Otyłoć 62 przy 161 nie tylko by mnie przeraziła ale i rozwaliła zdrowie.

ghdhdfh , 62 przy 161 cm to chyba nadwaga, a nie otylosc... a z waga 45 dobrze wyglada moja kolezanka 155 cm wzrostu, wiec moze bez przesady... Moze zgodzmy sie, ze przy wzroscie 160 cm najlepiej wazyc 52 kg, jesli sie nie ma zbyt duzego biustu i rozwinietej masy miesniowej.

Gość kekekekke
Standardowa waga u kobiety powinna być mniejsza o 10 od dwóch ostatnich cyfr wzrostu. Przykład: 165 cm - 55 kg. Jest to waga dla biustu C i wysportowanej sylwetki. Mięśnie ważą trochę więcej niż tłuszcz. Kobieta o wzroście 165 cm i 65 kg ma nadwagę.

Gość moja żona ma 160 waży 59
ma piersi C i dla mnie jest uosobieniem kobiecości, ma krągłości, fajne uda, mniammmmmm, chudej szkapy patykiem bym nie dotknął

Gość BORYS Wrocław
jasne ze wole z 170cm i szczuplutkie laseczki, a nie jakieś karły z nadwagą.

Gość AnimozzzZ
moja żona ma 160 waży 59 a co masz niby na swoja żonke jechać?? że jest paszczurem grubym? ja bym jej kijem nie tknął, dla mnie to kobieta która nie dba o siebie, jest zapuszczona. Modelką to ona by być nigdy nie mogła z takimi wymiarami.

Gość MARS_27
Nie trawię grubych lasek. Nie każdy może mieć szczupłą długonogą lasencje ,a n której każdy ciuch pięknie leży, ma wąską talię śliczna buźkę.

Gość ghdhdfh
Pewne że się zgodzę co do tych 52 kg i 160 cm. Ale zwykle powtarzam, to zresztą co ty napisałaś, że wszystko zależy od budowy ciała (tego jak grube są kości, jakie umięśnienie), wieku itd... Ja na przykład gdy zbliżam się do masy 50 kg (nigdy jeszcze nie osiągnęłam) zaczynam wyglądać grubo (zaokrąglona twarz, zbyt duży brzuch), a przy wspomnianych 42 ciągle jeszcze jestem szczupła a nie chuda. Gdybym miała ważyć 62, byłabym po prostu gruba. Dla porównania moja kumpela o identycznym wzroście i masie ciała 52 wygląda po prostu chudo!

Gość AnimozzzZ
trzepie konia pod jotpegi, nigdy na zywo nie widzialem nagiej kobiety :( moj wacek ma 12cm we wzwodzie i 11 cm obwodu :(

Gość ilootek22
popukajcie sie w glowy 42 kg to malo, ale za duzo na wieszak przy tak niskim wzroscie bedzie akurat filigranowa, a przy 62 kg to juz nadwaga dosc znaczna i wcale nie musi oznaczac gorszej sylwetki, bo to juz kwestia budowy i proporcji, rownie dobrze moze miec wielkie uda i brzuszysko a biust maly i to dopiero jest zonk ja mam 60 kg przy 170 cm wzrostu i chuda cale nie jestem, nie wyobrazam sobie siebie wazacej 72 kg babochłopiej

kekekekke, to nie jest waga dla umiesnionej kobiety z wiekszym biustem. Nie wmawiaj dziecka w brzuch. Ja mam wlasnie wyrobione miesnie, przyznaje, ze moze troche przesadnie wyrobione :) jak na kobiete, do tego ciezkie kosci i z waga 55 wygladalabym jak szczypior. Raz tak schudlam i dziekuje wiecej nie chce - 0 biustu, tylka i lydek ;) Miesnie waza nie "troche" a duzo wiecej niz tluszcz - a myslisz skad taka dysproporcja w prawidlowej wadze mezczyzn i kobiet? Zupelnie nie rozumiem lansu chudego (nie: szczuplego) ciala. Zbytnia chudosc to taka sama anomalia jak nadwaga. Mam kolezanke, ktora ladnie wyglada w pelni ubrana, w kostiumie kapielowym jednak masakra - zero miesni, nogi nie maja ksztaltu, sa takimi samymi patykami niemal w kazdym miejscu. Rece podobnie. Najgrubsza czescia jej ciala jest glowa. :o Zdrowe? Nie sadze. Ladne? Tez nie...

Aha i jeszcze jedno. Autor pytal, ktore odstepstwo od normy wybieracie - zbytnia szczuplosc czy nadwage. Nie rozumiem Waszej nagonki. Naprawde chcielibyscie zeby wszystkim podobalo sie to samo? Poza tym, zanim zaczniecie na siebie pluc: a) waga to rzecz zmienna b) a od wagi (jesli sie nie wazy 30 czy 100 kg) sa chyba wazniejsze cechy kobiety...? Mi tam sie podoba zarowno Kylie (naprawde wazy tylko tyle?), jak i Kelly Osborne :) :P

Gdybym miała 160 cm wzrostu zdecydownie wolałabym ważyć 42 kg niż 62.

Gdybym przy moich 160 cm. ważyła 42, to miałabym już grubo ponad 30 cm. różnicy między biodrami a talią. Przy 50 kg. miałam 92 w biodrach i 60 w pasie! Jeszcze szczuplejsza wyglądałabym groteskowo. A teraz ważę, niestety, 60- niestety, bo nie chciałam przytyć a tak się złożyło. Ale pracuję nad tym. Dalej mam płaski brzuch, kształtne nogi, spory, piękny biust- nikt by mnie pasztetem nie nazwał. Wyglądam jak kobieta.

Pełniejsza.. pierwsza myśl.. ale tego nie da się zaplanować.

Gość GALL abonimuss
+ 10 lubie jak sa cycki i biodra a nie wieszak:)

Gość Lulo
Wiecie co !> Właśnie mam 160 cm i waże 62 kg :) i uważam , że wyglądam fajnie !! Moi przyjaciele mnie za to lubią :) To nie jest w życiu najważniejsze ! i bardzo podobają mi się komentarze z odp. + 10 ;** Pozdrowienia

Gość też wolę plus 10

Gość też wolę plus 10
eee tam mawronka masz idealna kobieca wagę, a jakie masz cycki?

C , i 70 obwód jest za duży na mnie teraz jak schudłam:O a 65, czy 60 to nawwet baba w sklepie ie słyszała o takim:O