Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wole pelniejsza niż wieszaka

standardowa laska 160cm wazy 52 kg wybieracie -10kg czy +10kg

Polecane posty

Gość kjsb
A ja mam 163cm i waze 46 kg i czuje sie za chuda:/ Chcialabym przytyc tak do 50 kg, ale bez wzgledu na to ile jem, to waga stoi w miejscu:( Moje wymiary to : 83/63/83. Jestem bardzo filigranowa i wcale mi sie to nie podoba, chcialabym miec np szersze biodra. A wy co o tym sadzicie? Uwazacie,ze nie jest az tak zle? A odnosnie pytaniaa autora to nie chcialabym wazyc ani 62 ani 42, ciezko mi wybrac co gorsze. 52 najlepsza waga.

Gość ja mam 160 cm i waze 63 kg
dokładnie ..lubię swoje ciało mam duże piersi i płaski brzuch biodra szersze nawet nieźle mam to wszystko rozłożone tzn równomiernie :D na powodzenie nie narzekam poza tym nie wyglądam żebym tyle ważyła

Gość gruba..
ja mam 162c wzrostu i waze 51kg.. wygądam okropnie grubo.. :( Próbowałam wielu sposobów na zrzucenie paru kilkogramów, nic nie pomogło..Gorsze w tym wszystkim jest to ze od 5 lat biegam i gram w siatkówke (wiem ze to za mało jak na taki typ sportu ;-> ).. Nie jestem baaaaaaaaaaaardzo umięśniona, ale według mnie i nie tylko tych mięsni jest o wiele za duzo. Okrpnie sie z tym czuje.. Czy zna ktos sprawdzoną przez siebie metode by pozbyć sie nadmiaru tłuszczyku nie powiekszając obj mięsni to niech odp. Z góry dziękuje ;)

Gość ;)))))))))))))))))))))))))
Jestem drobna i huj wam w dupie .To rodzinne mam 160 i ważę 52.i NIE NARZEKAM NA POWODZENIE .a PO DRUGIE JESTEŚCIE JAKIE JESTEŚCIE.Cieszcie się że macie zdrowie ,bo po długich namysłach to ono jest najważniejsze

Gość znam ten ból dokładnie
ja mam 175 cm wzrostu i waże 65 , jest dobrze - będzie super jak będzie 60 , było i 55 i 75 i z tych dwóch wersji zdecydowanie gorsze było 55 , jak pisala 30 - szkapa bez tyłka i cycka , jak było 75 było "kobieco" na szczęście u mnie waga rozkłada się sprawiedliwie i nikt nie wierzyłże waże aż tyle

Gość szczuple gora
wole szczuple niz utyte ,ubite ,a co do nivy kobiecych ksztaltow to duo o tym mozna pisac

Gość szczuple gora
160 cm i 52 waga to idealna dla tego wzrostu

Gość hm............................
A ja mam 161cm, ważę 50-51kg i jestem BARDZO szczupła. Ale mam spore piersi i tyłek, za to bardzo wąską talię i płaski brzuch. Taka moja uroda:) Uważam, że waga niekoniecznie odzwieciedla prawdziwy wygląd kobiety:) U mnie ważą cycki i pupa ( w piersi 91, w biodrach 93, a w talii zaledwie - 61cm:) )